מתוסכלת נורא

princesa4

New member
מתוסכלת נורא

מרגישה תסכול, עצב והרבה רגשי נחיתות. היום בעבודה קרה משהו שהמחיש לי שלא מספיק להיות יפה , צריך גם אופי סוג של כריזמה מה שלי אין. אני בחורה ילדותית קצת , נחמדה מופנמת . תמיד חיכיתי ואני עדיין מחכה לגבר שיחזר אחריי עד עכשיו זה לא ממש קרה . יש לקוח אחד בעבודה שלי שתמיד נחמד לעובדת שלה יש קסם אישי, היא מלאת התלהבות ואני לא כזאת . יום אחד הלקוח הזה הגיע וקשקש עם העובדת החדשה מה שאיתי מעולם לא היה. הבחור נאה, רואים עליו שהוא בחור טוב .. שאלתי אותה עליו אם היא בעניין שלו והיא אמרה שלא וגם הבטיחה לסדר לי אותו. מה ששמתי לב שהוא לא סתם לקוח הוא מגיע מתעקב ולא רק לעניינ עבודה, הוא אף ביקש ממנה פייסבוק והיא אמרה שאין לה (באמת אין לה..). לפני כמה ימםהיא דיברה איתו עליי והוא אמר שהוא בקשר עם בחורה , שהוא אינו רוצה לפגוע בי. גם אז זה היה קצת חשוד כי כשהוא קיבל ממני שירות בפעם האחרונה אז הוא שאל עלייה ושאמרתי שהיא אנה נוכחת הוא לא נשאר מעבר לעבודה מה שבד"כ עושה כשהיא נמצאת איתה הוא נוהג לקשקש במשך 10 דקות נוספות לפחות). אז היום הוא נכח במשמרת המשותפת שלי איתה , ראה אותה התחיל להתלהב ולמרות שהיא הייתה עם עוד אנשים הוא חיכה בסבלנות , הלך אחריהונשאר כמה דקות כדי לדבר איתה. כשהוא הלך ניגשתי אליה שאלתי על מה דיברו והיא אמרה לי שנראה לה שהוא דלוק עליה . את זההרגשתי מהתחלה ואני מרגישה צביטה בלב . היא אמרה שהיא לא מעוניינת בו , שהוא טוב מדי וכדי שגבר ישיג אותה הוא יצטרך לעבוד קשה. הדגשתי בפניה שהלוואי שמישהו יחזריי ככה אחריי שאף אחד לא נשאר מעבר לשירות כדי לקשקש איתי למרות שהיה עומס עבודה. היא חייכה ואמרה שהוא אמר שהוא בקשר עם בחורה אבל אני לא מאמינה לזה . אני לא עיוורת , תחושת הבטן שלי אומרת שהוא אמר שהוא בקשר עם בחורה כי לא ידע איך להוריד אותי ממנו. הגעתי הביתה מאוכזבת , שכן פעם אחר פעם אני נדלקת על בחורים שלא מעונייננים בי , הפעם אני זהירה יותר וגפגועה עוד מהבחור אחר שעליו אני דלוקה כבר כמעט שנה (מעולם לא יצאנו) . אני מתה שעחזרו אחריי ואני בחורה נאה , אני יודעת את זה ואומרים לי את זה. אז למה לא מחרים אחריי כמו הבחור הזה? אני חייבת לשכוח את הבחור הזה שאני דלוקה עליו חודשים . ניסו לשדך לי אותו (הוא מחפש להתחתן) . הוא אמר שאני לא נראית לו ומאז נדלקתי עליו, עד היום אני מתקשה לקבל את העובדה הזאת שאני לא לטעמו . מצד שני אני גם מודעת שאין לי סיכויי כי אני מתעלקת עליו ואולי בגלל זה נבהל כי איזה בחור רוצה להגיע למקום עבודה ובחורה תציק לו בכל פעם מציעה לו לצאת . פעם הוא אפילו אמר "שחררי שחררי" שכרגע הוא לא מעוניין אבל אולי בעתיד. זה נורא פגע בי. אאיך אני יוצאת ממעגל קסמים הזה ..איך אמצא אהבה אמיתית? איפה לחפש מחזר? אני צמאה לאהבה.. בכל 25 השנים החוויתי כמה אכזבות ואפילו בחור אחד ניצל אותי ועד היום אני מפחדת ליצור קשרים עם המין השני. ואם אכיר בחור ואהיה תמימה וישבור לי את הלב? מה עושים? ממחר אני מפסיקה להתאפר גם ככזה זה לא עוזר לי עם בחורים ..

daveez8

New member
כמה שאלות

היי מאוד אהבתי איך שכתבת בפתיחות רבה צר לי שנחלת אכזבה גדולה האם זו אכזבה אחת מני רבות? האם היה לך קשר ממושך עם חבר? האם את מספיק אפקטיבית בלמצוא חבר?מה את עושה כדי לרכוש חבר חדש? מה את עושה בשעות הפנאי? האם תוכלי לכתוב לי מה הן הציפיות והפנטזיה הכי טובות שלך מקשר עם חבר?? האם את חושבת שתוכלי לצעוד לבד עד לביסוס קשר כזה? אולי חשבת על אימון אישי בנדון? דוד מאמן אישי מוסמך

princesa4

New member
תשובה

עד עכשיוכל הבחורים שרציתי לא הלך איתם. עד כדי ככה שבחור שכן רצה דחיתי אותו כי הוא שלח לי סימנים סותרים. מצד אחד משדך לי בצמא והציע לי לצאת ושהוא מחבב אותי מצד שני ירד עליי שישלי שערות בידים שאני יוריד וזה גרם לי לדחות אוו כי לא התאים לי . אנחנו לא יוצאים והוא מעיר לי מה יהיה אם נהייה בקשר? גם בצבא בהפסקות הוא לא היה מגיע לשבת איתי ובחור שמעוניין אמור לעשות זאת . כל הזמן העעמדתי אותו במבחנים הוא לא עבר. יודעת היה דלוק עליי אבל אולי כי הייתי בי מושגת בשבילו כי גם הוא היה נאה . אני צריכה מישהו שיתן לי להרגיש מושכת נאהבת. בעבודה הזאת היה אחד צעיר ממני הציע לי לצאת אבל לפי מה ששמתי לב אהב מבנות ואני מרגישה לא מיוחדת . גם לו יש יציאות כמו לבחור הזה בצבא כמו :אני אוהב רוסיות הן הכי יפות יש להם עור חלק". אז תילך עם רוסיה אל תתחיל איתי זה ממש לא יגרם לי לקנא או לרצות בך יותר. אני לא מחפשת חבר , אני אפילו רגילה להיות לבד . באיזה שהוא אופן נוח לי ככה . זוגיות זה לא משהו שאני מכירה בדיוק. זה מקום זר לי עדיין למרות הגיל שלי שכבר הייתי אמורה לחוות כמה מערכות יחסים . אני רשומה באתרי היכרויות אבל באמת שאין לי חשק ישר לתת טלפון ולהיפגש , כראני מסננת אותם, גם ממש רועדת ממחשבה על להיפגש כי אני מפחדת להיפגע מפחדת שוב לקבל דחייה . מפחדת שאין לי מה להציע בקשר . וגם אני לא יודעת על מה לדבר בדייטים מה לשאול ואיך לזהות מנוולים. אני מאוד תמימה , מאוד... יש לי פנטזיה על בחור שיהיה לנו כייף ביחד , שיתעניין בי , שאני יוכל לעמוד ליד חתיכות ממני והוא לא יתרגש , בעיניין אני האחת ואני בחורה הכי יפה שפגש. שנלך ביחד לסרטים , שהוא יעשה אותי מאושרת . לצערי אני לא מאמינה שאני יהיה בזוגיות בקרוב יש לי מחסומים . מצד שני אני נורא נלחצת אני לא רוצה להיות לבד גם בגיל 30 וזה מכניס אוי ללחץ מטורף . גם אם יהיה לי חבר זה עלול לא להצליח והלב ישבר והוא נשבר כל כך הרבה פעמים . כן אני חושבת על אימון אבל רק אם יהיה לזה אפקטיביות. הייתי בטיפול כמעט שנה ולא הרגשתי שזה עוזר לי אולי טיפה ממש טיפה. המטפלת הצליחה לגרום לי להבין שאני יפה אבל עדיין בלי איפוטר הרבה פעמים אני מאבדת אמונה.. מה שלא אהבתי בטיפול וגרם לי להפסיק זה כדי מבחינתה להכיר זה רק בלימודים (אני לא לומדת) או דרך חברים משותפים (אין לי ..) . אסור בתכלית האיסור להיפגש באינטרנט , היא אף הרתה לי בתוקף לחסום עצמי מהפייסבוק נתנה לי כתבות לראות כמה הפייסבוק מסוכן. כמובן לא הקשבתי לב בקשר לפייסבוק כי הוא לא מזיק לי בשום צורה . לא מתחילים איתי שם , לא ממש פונים אליי .בקיצור ידיי כבולות לכן לא התאים לי אז איך בדיוק אני יכיר את הבחו אם הינטרנט הוא לא אופציה..? הלוואי שאני ימצאאת האושר שלי , אני ממש עצובה :(

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
איך להתקדם

פרינססה יקרה, תמיד יהיו בחורים שנראים לך ואת לא נראית להם, וגם להפך. זה לא הוכחה שלא צריך להתאפר ולטפח את עצמך, להפך. אולי מרוב צמא לאהבה את מתאהבת בקלות מאוד. כתבת בפורום מספר פעמים על דפוסי היחסים שלך, ונדמה לי שתוכלי להעזר יותר באימון אישי או בטיפול מאשר בפורום. נראה שאת משתמשת בפורומים כדי לפרוק תסכולים, אבל האם אפשרי ללמוד מהתשובות שאת מקבלת? אם את רוצה לשנות את ההתנהלות שלך בחיים, עלייך לעשות יותר מאשר לכתוב בפורום. עליך לפנות למישהו שיסייע לך ליצור שינוי אמיתי.

שלום פרינססה

לדעתי יופי זה דבר חשוב מאוד ולכן כדאי לך להמשיך לטפח את עצמך ולא להזניח. אם חסר לך נושא האסרטיביות את יכולה לנסות ולחכות את הבחורה השניה שעובדת איתך. והכי חשוב לא להתיאש ולהאמין "שכל עקבה לטובה".

bridges

New member
מה החוזקות שלך?

היי פרינססה, דבר ראשון, אני מסכים מאוד עם ענבל. נראה לי שאת תוכלי להעזר בתהליך של התפתחות אישית מכל סוג שהוא ולאו דווקא אישי. יכול להיות שתוכלי להירתם רבות מתהליך קבוצתי. אני מזמין אותך, במקום להסתכל על מה שקורה עם העובדת השנייה להסתכל על מי שאת. האם בעברך היו בחורים שנדלקו עלייך? מה בך הדליק אותם? דבר נוסף שהייתי מזמין אותך לבדוק עם עצמך, בעיקר בעקבות הסיפור של הניצול. לפעמים הדרך שלנו להימנע מיצירת קשרים היא להתאהב באדם שלא רוצה בנו ולדחות את אותם אנשים שרוצים בנו. האם זה מדבר אלייך? בהצלחה, רונן

princesa4

New member
כן...

הסכתי עם 2 שורות האחרונות שרשמת. צלערי אני לא מאמינה שאלה שרוצים אותי רוצים אותי . אף אחד עוד לא התאהב בי באמת . אני בחרדה שהם מחפשים רק לנצל או שאני לא מעיניינת מספי. אין לי תחומי עניין אני אפילו כבר לא רוטה טלויזיה. רוב הזמן אני שיונת קצת גולשת במחשב או עובדת זה כל התעעסקהש לי . אן לי שמהו שמעניין אותי .. זה גם אחת סבות שאני דוחה בחורים שאם ניצא על מה נדבר? ואם ישאל על מערכות יחסים והייתי עם בחור אחד שניצל , זה לא רושם טוב והוא עלול לנצל בעצמו את המצב או לרצות בקשר... אני מאוד תמימה, גם ילדותית אנ לא מנהגת כמו בחורה בת 25 לרוב אני מרגישה כמו נערה מתבגרת . הייתי מעוניינת מאוד בשינוי והסנא הקבוצתית נשמעת לי אחלא. אני מאזור חיפה . אפיו עכשיו שאני רושמת הודעה אחרי העבודה מרגישה תסכול נורא שחיי רייקים מתוכן .

כתבתי יחד איתך ולא ראיתי קודם מה שכתבת

יש לי תחושת כווץ בלב כשאני קוראת אותך. זה כאילו שלמדת להסכים עם הביקורת החיצונית שמופנית כלפייך. זה שאין לך תחומי עניין, שאין לך תוכן. זו רק תחושה. זה לא מה שיש באמת. יש לך דברים בפנים, שרק שאיבדת קשר איתם. זה מה שאני מאמינה. את בת 25. את מתעוררת מוקדם לזה שהחיים שלך הם לא מה שאת מאחלת לעצמך. יש כאלה שמתעוררים מאוחר הרבה יותר.

כרגיל לאחרונה, אני עם רונן ../images/Emo13.gif

בקבוצה יש עבודה מצוינת. יש קורסי אימון קבוצתיים, וגם התמקדות אפשר ללמוד ולתרגל בקבוצה, וכך לעבוד על נושאים כאלה שמטרידים אותך. לברר אותם יותר וללמד את עצמך כווני חשיבה חדשים. גם הנקודה האחרונה. תמיד קל להמשך למה שלא יקרה בפועל. זה פחות מפחיד. אבל אני לא יודעת אם רק התובנה הזו תעזור

JUSTME001

New member
לפרינססה

אומנם אני לא מאמנת , אבל קראתי את כל מה שרשמת ומאוד הזדהיתי איתך ועם תחושותייך. ניסיתי לשלוח לך מסר אישי ולא הצלחתי....יש לך מושג איך אפשר לשלוח לך מסר אישי?

למעלה