מתוסכלת מהמצב..

מתוסכלת מהמצב..

ביום שישי אני והחייל נפגשנו אחרי חודש וקצת שלא התראינו.. היה לנו סוף שבוע מדהים ביחד ושממש לא רציתי שיגמר! בדיוק לפני כמה דקות חזרתי מהתחנה מרכזית, ליוותי אותו כי הוא עלה לאוטובוס הביתה (מחר הוא חוזר לבסיס) ופשוט לא יכולתי לעזוב אותו, היה לי כל כך קשה שאפילו התחלתי לבכות במשך שנה וחצי שהוא בצבא אף פעם לא הרגשתי ככה שאנחנו נפרדים מתי שהוא הולך לצבא.. אני לא יודעת מה קרה שפתאום לקחתי את זה קשה. מחר הוא חוזר לעוד 17, וממש קשה לי שאני לא רואה אותו ובקושי מדברת איתו.. המצב הזה מדכא אותי ופשוט נמאס לי כבר מהצבא הזה ומהיציאות שלו! בכל אופן, עכשיו אני מרגישה קצת יותר טוב אחרי שפרקתי את זה.. יכולתי להתקשר לחברות אבל הן לא ממש יבינו כי אין להן חבר חייל ועוד בקרבי.

GrowingMadness

New member
../images/Emo24.gif

אני כלכך מבינה אותך. רק שאצלי זה קורה מלא שקשה לי להיפרד ממנו... אבל ככה זה אחרי סופי שבוע מושלמים שמשאירים לך טעם של עוד. אם תתבאסי מהמצב הזה, עכשיו כל פעם שהוא יצא הביתה ותהנו זה יקרה לך. זה קצת נוקשה, אבל לדעתי עדיף לך להתרגל למצב הנוכחי ולהוציא ממנו את המירב. וכן, יש דברים חיוביים להוציא ולקחת מהמצב הזה. מי צריך חברות כשיש את הפורום הזה

sl92

New member
מבינה אותך כלכך..

כל פרידה מהחייל זה בכי..ודיכאון של כמה ימים עד שאני מתרגלת מחדש להיות שוב 3 שבועות לבד.. החייל סגר כבר 2 שבתות ונשארה לו עוד שבת 1 לסגור..הוא יחזור בראש השנה..זה כל כך קשה!!אני כלכך מתגעגעת... וגם לי אין עם מי לדבר..לחברות שלי אין חבר...ואם היה להן הוא לא היה חייל..זה מבאס הכל נשאר לי בבטן..בראש...אני משתדלת לא להראות לו יותר מידי את הקושי כדי שהוא יהיה חזק ולא ישבר..פעם הוא אמר לי:"אם את חושבת להפרד ממני בגלל הצבא שקשה לך עם היציאות אני הופך לג'ובניק!!!" בקיצור המקום היחידי שאני באמת מרגישה בנוח לפרוק בו ומקבלת תמיכה זה פה... אז תאמצי :) כולנו באותו המצב!!

:/

אני מנסה כבר שנה וחצי לא להתבאס מהיציאות שלו, מהחרא שהוא טוחן בצבא ואני בטוחה שהוא מרגיש יותר גרוע ממני שהוא שם.. גם סובל מהתנאים ומהמצב וגם מזה שהוא מתגעגע.. אבל הפעם זה כבר קרע אותי ולא הפסקתי לבכות..

מזדהה ביותר../images/Emo10.gif

כל פעם שהוא הולך אני בוכה, זה ממש קשה. הלילה היה לי חלום נוראי, חלמתי שניפרדנו, זה היה כל כך רע
זאת פעם שנייה כבר שאני חולמת את זה בזמן האחרון, כתוצאה מכל הגעגוע והפחד כנראה

../images/Emo201.gifתאמיני לי, הגעגועים יכולים להרוג!

מבינה אותך, גם לי היה חלום כזה פעם.. זה כל כך מדכא את המוטיבציה להמשיך את הקשר כמו שצריך ובטוב.. יהיה טוב..

Please Dont Cry

New member
אני ממש מבינה אותך!

אבללללל תמיד אני אומרת לעצמי שהעובדה שכל כך קשה להיפרד אחרי סופש זה רק כי היה כזה כיף! שזה הכי טוב D: אני גם לא כזאת שממש קשה לה כשהוא חוזר לצבא, ואף פעם לא הייתי כזאת, אבל גם לי מדי פעם יש סופשים שאני אשכרה בוכה כשאנחנו צריכים להיפרד ואני יודעת שיש שבועייםםםםםםםםם עד שאני אראה אותו ובא לי למות חחח אבל אז אני חושבת שזה אומר שהיה ממש כיף ושהקשר שלנו ממש טוב! זה עדיף על פני לריב וכל זה P: קיצור אני חושבת שתמיד צריך למצוא את הטוב בכל דבר אחרת אי אפשר לשרוד את הצבא הזה, בחיי P: יש כל כך הרבה דברים להתבאס מהם שזה פשוט לא יהיה אפשרי אם נראה רק את הרע! אז אל תדאגי, עוד קצת והוא חוזר ויהיה הכי כיף שיש DDDD:

תכלס..

אני בטוחה שלכל אחת יש את הנקודת שבירה שלה, אני מנסה להיות הכי חזקה שאני יכולה.. ואני איתו עוד מעט שנתיים שמתוכם הוא שנה וחצי בצבא ובאמת שבחיים לא הייתי ככה מתי שנפרדנו שהוא הלך לצבא.. אני באמת מקווה שנעבור את הצבא, כי זה רק יוכיח לנו שאנחנו אוהבים מאוד אחד את השנייה.

למעלה