מתוסכלת מהדואר

cheshire cat76

New member
מתוסכלת מהדואר

אשמח לקבל עזרה / עצה שלחתי כ 6 חבילות בדואר רשום לפני כשלושה שבועות , לקח לדואר לאסוף את החבילות מהדואר ולשלוח אותם כ- 4 ימים ! בכל אופן החבילות לא הגיעו לארצות הברית ואין לי דרך לאתר אותם , בדואר לא עונים לטלפונים וגם לא בפניות הציבור , מילאתי טפסים בעבר ואיש לא חזר אלי ... בפניה ל 171 נדהמתי לגלות נציגות גסות , חצופות ... ללא כל רצון או יכולת לסייע . אין לרשות הדואר פייסבוק פעיל , או קבוצה פעילה נגד ... למי פונים איך מקבלים תשובה , עזרה סיוע , שירות ?????

sigaliot

New member
איך את יודעת שהחבילות לא הגיעו לארה"ב?

בדקת ב-USPS.COM? במקרה ובדקת באתר ולא ראית את החבילות מופיעות שם זה בגלל שהן יופיעו רק כאשר הן יגיעו לסניף היעד שלהן וזה בד"כ קורה יום-יומיים לפני שהלקוח מקבל את החבילה. אין צורך להיכנס ללחץ מזה. תני לזה עוד כמה ימים.

milshake

New member
באיזה יום שלחת?

אם שלחת חמישי רוב הסיכוי שזה לא יצא מהארץ לפני ראשון-שני. זה כמובן תלוי גם אם זה סניף קטן ומורחק או אחד מרכזי. אם כתוב במעקב של הדואר שהחבילות עזבו לארה"ב לפני שבועיים אז הן בארה"ב. זה ש-USPS הם חארות ולא סורקים ברקודים של חבילות נכנסות זה לא אשמת דואר ישראל אלא ארה"ב, ואין לך מה לבוא לדואר ישראל בתלונות. לרוב הם מעדכנים רק אחרי שהיה ניסיון מסירה או נמסר. בד"כ ל-USPS לוקח בין 10-18 יום לשלוח חבילה, אבל זה בד"כ, כבר היו לי מקרים של 6 שבועות, ואפילו 8 שבועות, אבל עוד לא היה מקרה של חבילה שלא הגיעה בכלל. אם הלקוחות לוחצים, תנסי להרגיע אותם.

cheshire cat76

New member
יש לי נסיון ואני יודעת שזה יכול לקחת זמן אבל

מה שמתסכל אותי שאין עם מי לדבר בארץ , אין מי שיעזור , יבדוק , ישפר . עזרת ולי לא ידעתי שבארצות הברית לא מעדכנים את החבילות רק לאחר שהם נמסרות , אני כבר הבנתי שעם הלקוחות אני צריכה לבצע מעקב בעצמי ולהרגיע אותן , זה מבאס , ממש פוגע במכירה . ארבעה שבועות זה ממש מופרך ומלחיץ . תודה !

milshake

New member
באיזה תאריך יצא מהארץ?

כן USPS הם דיי חארות בקטע הזה, החיים שלנו היו הרבה יותר קלים אם החבילה היתה נסרקת בכניסה, אבל לפי הבנתי זו מכונה אוטומטית שסורקת את החבילות וממיינת אותן.

למעלה