מתוסכלת מאוד!!!

מתוסכלת מאוד!!!

בע"ה שלום חבריי היקרים מאז שעברתי את הניתוח אני בטיפולים כל שבוע אני מתוסכלת מהטיק של הנשיכה ביד זה חזר לי ואני חבושה אבל עדין נושכת חזק עד שזה כואב לי וכבר השן טיפה מתנדנת לי זה משגע אותי אני מתעוררת בבוקר עם חרדה ישר לכדור הרגעה כל הגוף שלי רועד מהפחד לעבור עוד יום של נשיכות ולמרות החבישה העבה זה כואב לי . אומרים לי תנסי לנשוך משהו אחר אבל אני חייבת "להרגיש כאב" ברגע שאני לא נושכת כמה דקות יש לי מן גירוי כזה ביד מן כאב דגדוג כאילו אומר לי "זה הזמן לנשוך" אני לא יודעת מה לעשות עם זה . וים של תסכולים מחר בבוקר בע"ה אני נוסעת עם החבר לירושלים לבדיקה עם הקוצב להרים קצת את הרמה אם אפשר או מה שהם יעשו לי בע"ה מחר אני מפחדת מהנסיעות יש לי חרדה ברגע שאנשים לא מבינים אותי כשאני עם דחף לנגוע באנשים וצועקים עלי באוטובוס והמבטים.. הכל ביחד מתסכל אותי מאוד . אני בפחד אלוהי לנסוע לירושלים כל שבוע לא יודעת מה לעשות כבר כי הטיפולים הם למשך זמן ארוך אולי כמה חודשים אולי שנה אפילו הרופאים לא יודעים כמה זמן זה יקח כי אין להם נסיון עם הניתוח והקוצב בקשר לטוראט בישראל . אני מודה לאלוהים שעברתי את הניתוח בשלום ולא קרה כלום כמה טיקים כבר נלקחו ממני אני אסירת תודה לאלוהים ולכל מי שבירך אותי הייתי חייבת לעזור את הניתוח למרות כל הפחדים שלי . אבל יש לי נטיה פסיכולוגית כרגע בתקופה הקשה נוראית הזאת להסתכל כל החצי כוס הריקה ולא המלאה תגידו לי ?? איפה אלין החזקה של לפני הניתוח? למה אני נשברת ולוקחת כל דבר קשה? כולה נסיעה לירושלים כמו יום כיף אבל אצלי זה יום קשה מאוד ואני מתפללת שמחר אני אגיע לשעה הזאת להיות בבית אחרי הכל . אף אחד לא מבין אותי אנשים זרים לא מבינים את הדחף שלי באוטובוס לנגוע בהם גם אם אני מסבירה זה לא רצוני הם לא מבינים אומרים לי " לא רוצה שתגעי בי משוגעת" לך תסביר להם שאני יותר שפויה מהם . אני יודעת שאני צריכה המון סבלנות ומקוה ומנסה לאזור סבלנות אבל בנתים זה מה שיש וזה מה שקורה אני לא יכולה לקחת תרופות לטיקים כי הרופאים לא ידעו מה עוזר ומימה יש תופעות לוואי מהקוצב או מהתרופות ואתם יודעים מה? למרות הכל טוב שכך בלי תרופות אני מגיל 9 עם תרופות סמים לגוף! לקחתי יותר תרופות ממה שאכלתי ושתיתי ונשמתי בחיים שלי זהו נכון לעכשיו אני מתוסכלת אני לוקחת את הנסיעה לירושלים קשה מדי, את הנשיכות קשות מדי עד שאני נירדמת לוקח לי זמן.. ובזמן הזה אני נושכת את היד כל כמה שניות כולה פצועה. אני זקוקה לטיפול פסיכולוגי דחוף אבל אצלינו נותנים שיחות רק לאחר כמה חודשים מקוה שיתחשבו במצב שלי ובמכתב שאביא מחר מהרופא שלי בירושלים בע"ה ויזרזו לי את הטיפול כי אני מרגישה שאני לפני קריסה נפשית . כאילו כלום לא הולך לי ואני חסרת כל כרגע אבל יש לי את האלוהים והאמונה בחיים שלי שאני מנסה להניס לי בחיים המון אמונה וסבלנות. תתפללו שיעבור לי מחר יום טוב. היתי בקבוצה תמיכה שלי בקשר למה שסיפרתי לכם לפני הניתוח בקשר להתמכרות שלי והיתי מרוכזת שם והטיקים היו קצת פחות. שמתי לב שכשאני לבד בריכוז עצמי ואני בריכוז עצמי התקופה הזאת גבוה מאוד אני עושה יותר טיקים יותר נשיכות. הלואי שאני אפסיק לסבול אוהבת אותכם וסליחה שכתבתי יותר מדיי היתי חייבת לשחרר את זה תודה לכולם תודה מזל שיש לי אותכם בחיים. בת שבע אני מקוה לך נשמה טובה שלי ביום רביעי שתבואי לבקר אותי ואם עוד מישהו רוצה לבוא איתך שיבוא בשמחה אני מקבלת אורחים וזקוקה לאורחים וחברה בימים הקשים האלו שלי . רק אלוהים יודע כמה אני סובלת עכשיו. תודה ולילה טוב אמן שיהיה לי מחר יום פחות קשה משבוע שעבר בבדיקות ובנסיעות לירושלים וחזרה זה הכי קשה לי אני פוחדת מזה נורא. אלין

כוכב7

New member
אלין היקרה תחזיקי מעמד

שלום לך , אני לא חושבת שכתבתי לך פעם חוץ מאשר בתקופה של הניתוח אבל אני עוקבת אחרי הפורום ולכן גם אחרייך ... כל מה שיש לי להגיד לך הוא - שלכל דבר יש סיבה ...וגם אם כרגע את לא ממש רואה שיפור - הוא יבוא - תנסי לראות רק את הטוב בכל דבר - למרות הקושי ...לחשוב חיובי ....ולומר לעצמך שאת והרצון שלך תנצחי את הטיק הזה ... בהצלחה

שביק

New member
אלינוש יקירה, אולי כדאי שתיסעו ברכבת לירושלים

ומהרכבת במונית לבית חולים. ודיברתי היום עם אך והסברתי לה. תשמרו על כל הכרטיסים והקבלות. אל תשכחי לקחת מהרופא הפניה והמלצה לטיפול שאת זקוקה לו בדחיפות. אל תדאגי אלינוש,אייל יהיה איתך, הוא ישמור עלייך, רק חשוב שלא תחשבי כל הזמן על הטיקים. כאשר היית ברושליים, גם בדירה, היו לך הרבה פחות טיקים ונשיכות. אני מאמינה שבעזרת הרופאים והטיפול הפסיכולוגי שתקבלי, הדברים ישתפרו. סבלנות יקירה. לילה טוב וחיבוק משביק

שביק יקירתי

בע"ה אני יודעת בקשר לכרטיסים הכל אבל אין רכבת רק החל משעה 11 בבוקר והתור שלי הוא בשעה 11 אז אין ברירה רק אוטובוס. מקוה שהכל יעבור איך התעוררתי רע אלוהים ישמור לא יודעת מה יש לי . תודה על הכל בת שבע

חמדונה

New member
אלין מדהימה,

אני רואה שאת מאמינה, אם תתני לי (אפשר גם במסר) את שמך המלא ושם הורייך אני אדאג שיגידו בביה"כ שלי 'מי שברך' עלייך. קשה לך ואת מיואשת ומתוסכלת, ובדיוק בנקודות האלה את עומדת למבחן הגדול שלך, ואין לי ספק שתעברי אותו בהצלחה. ממה שראיתי עד כאן, יש לך כוחות מדהימים ויכולות נהדרות, ואין לי ספק שתהליך ההחלמה מהניתוח, ביחד עם ירידת הטיקים, הולך להיות איטי וקשה- אבל הוא יעבוד, והוא יהיה שווה כל רגע. מחר יהיה יום קשה, אבל הוא רק יום אחד. יום זה כלום, מה קרה לך. לי היה יום חרא היום, אבל אני יודעת שעכשיו הוא נגמר ואני יכולה ללכת לישון, ומחר יום חדש- הכל יהיה יותר טוב. תזכרי את זה מחר כשאת בירושלים, רק עוד כמה שעות... ובכלל, בכל תהליך ההחלמה, חשוב שתזכרי לקחת כל רגע בנפרד, לחשוב רק על לעבור את היום הקרוב, לאט לאט תראי את הימיםוהשבועות עוברים בלי כ"כ הרבה סבל. המון בהצלחה לך אלין, דווחי לנו.

gogy1

New member
אלין אני מתפלל שהקשיים יעברו,,,,,

ואת תהיי כמו כולנו,אבא שלי כל הזמן שואל עליך ואני מדווח לו

נשמה שלי../images/Emo24.gif

אולי באמת תאמצי את הרעיון של שביק, סעו ברכבת...יהיה לך יותר נעים.. אנימבינה מאד את התסכול...אך דווקא נסי לראות את חצי הכוס המלאה...קל לומר אך בזה תיאחזי..אני מאמינה ויודעת שזה יעזור לך מאד להתגבר על הכל כי את חזקה מהכל.

last day

New member
את הרבה יותר חזקה ממה שאת חושבת שאת

אז יש זמנים קשים? אני כרקגע בתקופת מבחנים ובגרויות ואני לחוצה ומסכנה אך שאני קוראת את המכתבים שלך, את מה שאת כותבת אני מתמלאת במין הילה של "תהיה חזקה" עברת ניתוח קשה מנשוא! ועוד במצבך קשה לתפקד ולהחזיק מעמד מותר להשבר! כולנו אנושיים ויש לך את האנשים שיחברו אותך מחדש! יש את החבר המקסים שלך, את ההורים ואת הפורום הזה! קחי אוויר ודיסקמן או אמפי איתך לנסיעה, תרגעי ותסתלכי על הנוף. תרצי לגעת במישהו? תגעי! אז שהוא יתעצבן, זה דווקא נשמע לי ממש מצחיק. בהצלחה אלין ואני מאחלת לך רק טוב!!!!

הלנה

New member
אלין ../images/Emo24.gif

אני מאחלת לך שבקרוב תראי שיפור במצבך.. את הקשה מכל כבר עברת בגבורה רבה.. עכשיו נשאר לצפות שאכן התוצאות שכל כך ציפית להם יגיעו. אני מבינה עד כמה קשה הנסיעה לירושלים.. אולי אפשר לנסוע בהפסקות? ולא בנסיעה ישירה, שלפחות תתאוררי בין לבין...

קליק 4

New member
אלין יקרהתחזיקי מעמד בסוף הכל יהיה בסדר

עכשיו התקופה קשה קצת אך בסוף יהיה בסדר אני מחזיקה לך אצבעות לכל התקופה ואני מאמינה שאת תהיה בסדר בקשר לאנשים באוטובוס את צודקת הם לא מבינים והבנה לא קונים או שיש או שאין אז אל תתרגשי מזה הבעיה אצליהם הבורות .וזה מה שחשוב כל הזמן להעלות את המודעות של הטורט ואנ מתוך חברת ועד המנהל נדאג ביחד להעלות את המודעות.להתראות אוהבת חגית

בסוף נסעתי והכל אכשהו היה בסדר

בע"ה היו לי שני טיפולים, אבל יש לי בעיה שהכי מתסכלת אותי זה הטיק לנשוך את הידיים במיוחד יד ימין עד שמינדנדת לי השן חבשתי את היד אבל הטיק לא מרפה ממני זה משגע אותי אני קמתי בבוקר עם הרגשה דכאון לא טובה. היום אלך לרופאה בע"ה מקוה שהיא שם והיא תפקסס לי מכתב אישי משלה ועוד מכתב שלקחתי מהרופא אתמול בשביל טיפול פסיכולוגי כי אניצריכה את זה וזה לוקח זמן אבל אישרו לי את הניתוח בתנאי שאני הולכת לטיפול פסיכולוגי. הפגישה הבאה אצל הרופא היא רק ב 27.5 מקוה שיהיה טוב עד אז ואנשאללה יצא ממני הטיק הזה תמיד היתי חבושה ומורידה ואז השיניים היו מיתחזקו ת לי יש לי חרדה שיפלו לי שני השיניים למעלה הן כבר מיתנדנדות מישהו אמר לי אתמול חבר מכאן בטלפון לנסות להחליף טיק בטיק אבל אין לי את זה כי שום טיק שניסיתי הוא "לא שלי " אתם מבינים? עם כל התסכול בת שבע תגיע אלי היום לביקור בע"ה מקוה לקצת יותר מצב רוח אמן ושירפו ממני הטיקים קצת. יום נעים

בת שבע היקרה

בע"ה את אישה כל מדהימה ומיוחדת את הלב שלי תמיד את מחממת גם כשרע לי וכואב את עושה לי טוב בלב טובת לב. היום הגעת אלי לביקור ובזכרון שלי הכל שמור גם הלזניה שלי הכנת במיוחד שמור הטעם של ידייך היקרות וזה מעדן את עוזרת לי שנים רבות ליווית אותי בכל הצמתים והדרכים לולא את לא היה לי את הניתוח את מביאה אותי לסדר יום מדהים לראות את החיוך שלך זה שווה את כל העולם את אישה מקסימה שכן ירבו כמוך כולם אפילו אם היו כמוך רק עוד אחת או שניים העולם היה יפה כפליים יש לי כל כך הרבה שבחים לכתוב לך אבל המקלדת גם היא מכירה אותך אין לי מילה להביע את התודה שלי אליך אלך שבי עד יומי האחרון אחרייך תודה לך אישה נפלאה על היות מה שאת אוהבת אותך ואת כל מה שבך!!!! אלין.

כל מילה מיותרת../images/Emo23.gif

הפירגון וההערכה שלך שווה הכל...אני בטוחה שבת שבע בוכה מאושר על המילים שלך.

שביק

New member
אלין יקרה, שבתי הביתה. שמחתי לראותך את ניראית

ניפלא. ניכרת הטבה ברוך השם. ועם הזמן ועם הטיפולים - ההטבה תלך ותשתפר. רק סבלנות יקירה. ואילו מלים כתבת. ריגשת אותי עם מלים חמות כאלו. הכל נעשה באהבה ומכל הלב. את בוודאי יודעת, ששכרי הוא ה ת ו ד ה שאני מקבלת. ושאר השכר מבורא עולם. שמרי על עצמך בחורה יקרה, שמרי על אייל ואייל ישמור עלייך, והורייך היקרים גם הם שומרים עלייך. לילה טוב ובריאות טובה חיבוק ענק משביק

חיבוק ענק גם לאלין וגם לבת-7 ../images/Emo24.gif

הרבה אנשים חבים לבת שבע הרבה יות ממילים חמות - וגם אני בין אלו... אבל, אלין - את היטבת לבטא זאת טוב מכולנו. בת 7 - הרבה בריאות ואני בטוחה שתמשיכי לעסוק בהצלת נפשות כל עוד נשמה באפך - וכל זה ללא תמורה!

שביק

New member
אתם חושבים שזה חינם? מה פתאום?? כבר הבטיחו

לי מצבה מזהב. אז אני לא ממהרת "להנות" ממנה. היא מחכה לי. וברצינות - לכל אחד/ת "השריטה" שלו/ה. שלי? אהבת אדם! מין "מחלה" שכזאת. ואי אפשר להירפא ממנה. אני גם לא בטוחה שאני רוצה להרפא . יש בי מין אגואיזם. כאשר אני נותנת אני מקבלת כפליים. וזאת הרגשה ששום תשלום חומרי לא יוכל לה.כך שכל מה שאני עושה למען האחרים הוא בעצם למעני. אתם הבנתם את זה???? שרק תהיו בריאים כולכם ותשאירו אותי "מובטלת" מעשייה. לילה טוב וחיבוקים לכולכם משביק

הלנה

New member
בת שבע ה- ../images/Emo47.gif

מאחלת לך ולכולנו עוד הרבה מאד שנים של נתינה.

למעלה