מתוסכלת הבוקר

מתוסכלת הבוקר

בוקר טוב המזכירת ערב לקחה היום יום חופש ואני אמורה להישאר בקבלה 10.5 שעות (בקבלה זה אומר שאני לא יכולה לקחת הפסקות, ואפילו לא יכולה לקום לשירותים בספונטניות). רציתי לדעת איך זה אצלכם? האם מביאים עובדות זמניות? חשוב לי לציין שאני מפסידה לימודים בגלל זה (אני לומדת בערבים).

בָלבָל

New member
אם יש לימודים, והבוסים יודעים על זה מראש...

אז צריכה להיות הבנה שאת לומדת בערב וזהו! את לא עובדת בערב! היתה הבנה לגבי זה שאת לומדת בערבים? אם לא, אז את צריכה להודיע מעכשיו שזו פעם אחרונה שאת מפסידה לימודים. מה שכן, לפחות תקבלי שעות נוספות... זה דיי שווה. ולגבי שירותים והפסקות. מצטערת, זה נשמע ממש ממש מחמיר... את רק בן אדם וצריכה ללכת לשירותים מתי שאת רוצה ולפי חוק מגיעה לך הפסקה! אפילו 2 הפסקות לדעתי ביום עבודה כזה ארוך. תעמדי על הזכויות שלך!

הבהרה

כמובן שמחליפים אותי שאני רוצה לצאת להפסקה או לשירותים (הבחורה שמחליפה אותי ממש נחמדה ובסדר איתי, אבל היא מאוד עסוקה ועצם זה שאני צריכה לבקש, לא נעים לי). מה שמפריע לי, זה שאני מפסידה לימודים, לא אכפת לי לשבת בקבלה, מעבירים איכשהו את הזמן.

בָלבָל

New member
לא נעים מת מזמן...

אם לא נעים לך אז זו רק בעיה שלך.......לא נוכל לעזור לך ולגבי הלימודים אמרתי לך מה דעתי...

את צריכה להגיד לבוס שלך...

יש לי לימודים בערב ואני לא יכולה להישאר. האם הוא בכלל הודיע לך לפני כן? את גם לא חייבת להסכים להישאר מעבר לשעות הרגילות שאת עושה? הוא יכול לשאול אבל לא לחייב אותך או להציב לך עובדה. ממש חוצפה!

אצלנו - מראש ביררתי את הענין

כבר עבדתי כמזכירה שצריכה להודיע למנהל בכל פעם שאני יוצאת להפסקת פיפי.
אני מזכירת הערב, אז כשאני לא יכולה להשאר מזכירת הבוקר לא מגבה אותי. היא עובדת משרה מלאה וזהו.

למעלה