מתוסכלת בבית

אליז2009

New member
מתוסכלת בבית

שמי ליז ואני מזדהה אם אמאדמה מאוד כי מה שהיא עוברת אני עברתי תקופה קשה רב הזמן לבד בבית בלי חברות הגעתי למצב שהתאשפזתי בבית חולים לקחתי כדורים נגד דכאון הבן שלי כיום בן שנה וחודשיים ואני עדיין בבית אני נ מצאת בשבוע 28 והמצב שלי עכשיו נהיה עוד יותר קשה . אשמח לקבל ממכם עצה מה אפשר לעשות .

adih770

New member
יותר פרטים

שלום אליז את כותבת תקופה קשה מה כוונתך ? מה קרה? מה הרגשת? מה חשבת? מה נהיה יותר קשה? במה את חשה דמיון לאמאדמה? מה היית רוצה לעצמך? ממה את לא שבעת רצון? אשמח לסייע. בברכת גמר חתימה טובה. עדי.

אליז2009

New member
שלום עדי

שלום עדי אני מתכוונת לתקופה קשה, להיות 24 שעות בבית עם הילד כאשר כולי סביב הילד אני לא נחה לא יוצאת עם בעלי לאף מקום כי הילד מאוד בעייתי כל הזמן בוכה. מה שקשה לי שאני כיום בשבוע 28 קשה לי לרוץ אחרי הילד להרים אותו על הידיים אני סובלת מבריחת שתן וזה עוד יותר מתסכל אותי הרופא נשים שלי אמר כרגע אין מה לעשות רק אחרי לידה כל מיני בעיות שאני לא יכולה להרחיב כאן. אני מזדהה עם אמאדמה כי היא נמצאת לבד בדיוק כמוני אין חברות רב הזמן לבד עם הילד. אני רק יכולה לומר שאם הבן זוג שלי היה שותף לכל מה שאני עוברת והיה תומך בי זה לא היה קורה . כי הכל נופל עליי שכמה שאני מדברת איתו זה לא עוזר.

נעמי67

New member
אליז יקירה

את נמצאת בזמן מאוד רגיש ואני גאה בך על האומץ לשתף ולבקש עזרה. מה אפשר לעשות? יש כמה וכמה אפשרויות וכדי לדעת מה הכי נכון לך כדאי שתפגשי עם איש מקצוע שיזהה יחד איתך את האפשרויות. התשובות נמצאות אצלך יקירה, האם יש משהו שאת יכולה לחשוב עליו שגורם לך שמחה , צחוק, אושר ואהבה באופן מיידי? תתארי לי מצב בחיים שלך שבו היית נתונה ברמת שביעות רצון גבוהה. שהיית במיצוי עצמי גבוה. שהיית ברמת הצלחה גבוהה. תחשבי מה היה שם שאיפשר? מזמינה אותך להתחבר למקומות המעצימים בכל המערכות החושיות שלך ולהיזכר בזמן , במקום, באנשים...מה היה שם? מה את רואה?שומעת? איזה ריחות יש שם? כדי שמצב זה לא יהפוך ליותר ויותר קשה זה זמן מצויין לתפוס את המודעות והנכונות ואני מזמינה אותך לשתף גם את הרופא המטפל ו/או רופא הנשים שלך בתחושות שאת מתארת. במצב הנתון ולאור מה שאת כותבת שעברת תקופה קשה והיא חוזרת על עצמה שוב ואף באופן יותר קשה. מאחלת לך ימים מלאים באור ושלווה

אליז האם נפגשת עם איש מקצוע?

תודה לך על הכנות והשיתוף. מבינה את המצב הקשה. ההישארות בבית עם תינוק ובהריון לא קלה. האם את מנסה להתעניין בתחומים נוספים? להיפגש עם אימהות נוספות? האם בנך במסגרת? האם יש תחומי עניין שמעסיקים אותך? האם ניפגשת עם איש מקצוע כדי לוודא שהדיכאון לא תקף שוב? אשמח לעזור.

אליז2009

New member
מתוסכלת

שלום לך. לא נפגשתי עם איש מקצוע אני חזרתי עכשיו הביתה כולי בוכה ונסערת קשה לי אם הבן שלי הוא ילד מאוד קשה לא רוצה להיות בעגלה לא רוצה על הידיים רק בוכה בורח ממני אני שיחקתי איתו שעה בגן רצה אחריו קשה לי כי אני בהריון כל הגוף שלי כואב בעלי כל הזמן אומר אי אפשר ככה הילד לא ממושמע אין לו כוח לטפל בו אני מוצאת את עצמי עצבנית וכל הזמן בוכה . אני מאוד מאושרת שאלוהים נתן לי אפשרות להיות אמא זאת מתנה בשבילי אבל התקופה שבו אני עוברת אני לא יודעת איך לעבור אותה . אני נפגשת עם אמהות אחרות פעם בשבוע אבל לא מוצאת מישהי להזדהות איתה אני פוחדת שלא יחזור אליי הדיכאון שוב.

נעמי67

New member
שלום לך ,

את מתוסכלת את לא נפגשת עם איש מקצוע את כולך נסערת ובוכיה קשה לך עם הבן הקטן לבעלך אין כוח לטפל בו ואני אהיה קצת פרובוקטיבית ואומר "הוא זורק עלייך את האחריות"!!! את עצבנית את מאוד מאושרת על ההזדמנות שקיבלת להיות אמא , קיבלת מתנה את לא יודעת איך לעבור את התקופה הזו ואת פוחדת שהדכאון יחזור אלייך שוב. מזמינה אותך להסתכל על רשימת האימרות שהצגת כאן ואני שואלת אותך: מה את עושה עם המתנה שקיבלת? איך את נהנית ממנה? מה את מפיקה באמצעותה? מה כן עובד לך בחיים? מה לא עובד לך בחיים? מה חסר שם שאילו היה הכל היה נראה אחרת? ממה את נהנית? מה עושה לך טוב? האם את רואה את האור? כרגע כל האנרגיה שלך מופנת למקום שבו תשומת הלב שלך ממוקדת והיא : בקושי ובפחד 2 המצבים האלה לא מאפשרים לך לראות הרבה, הם משתקים אותך מכל אפשרות שנקראת אלייך. כדי להתחיל ליצור שינוי אני מזמינה אותך להתחבר לעצמך ולדמיין את עצמך במקום שבו את רוצה להיות. מקווה ששאלות אלו יסייעו לך למצוא את הכיוון אליו את מוזמנת להפנות את תשומת הלב. ימים טובים.

אליז2009

New member
תקופה קשה

שלום לך נעמי אני שמחה מאוד שאפשר לדבר ולשתף אתכם במה שאני עוברת. אני נהנית מאוד מהבן שלי בשבילי זה אושר לראות אותו כל בוקר מחייך וצוחק, פשוט אני הכנסתי את עצמי למצב שבו אני שוב פעם בהריון לא איפשרתי לעצמי לצאת לעבוד להתאוור קצת ולא להיות תקועה עם הילד בבית רב הזמן. מה שחסר לי זה בעלי שחושב שאני בחורה מפונקת רק בוכה ,כי הוא רגיל היה לראות את אחיותיו חזקות מגדלות לבד את הילדים. אז ממה הן שונות ממני הוא משווה אותי עליהן הוא מבין את המצב שבו אני עוברת אבל לא עושה כלום. ובמיוחד שאני שוב פעם בהריון בעלי מלחיץ אותי עוד יותר . עם ילד אחד את לא מסתדרת מה יהיה כשיגיעה השני.ואני לא רגועה דואגת ופוחדת.

תלתלית3

New member
לפעמים אנו צריכים עזרה מקצועית

זו לא בושה. אני מבינה שקשה לך, אך מהגישה של קורבן לא תשיגי תוצאות. עליך לפעול ולעשות דברים שיקלו עליך את חייך, למשל שהילד יהיה במסגרת, לאפשר לך זמן איכות לבד או עם הבעל ע"י לקיחת בייבי סיטר, ועוד... את הרי קובעת לעצמך את הגבולות ומחליטה מי את. אם מצב מסויים לא נראה לך, שני אותו, חפשי פתרונות. הילד שלך יהיה קשה אם תגדירי אותו ככזה. הוא רק ילד ואת יכולה להכניס אותו למסגרת ומשמעת. הוא עוד בגיל שאת מנהלת את חייו ולא הוא ונשמע ממך שזה הפוך. אם המשימה כל כך קלה, תתני לבעלך לשהות עם הילד למס' שעות ואפשרי לעצמך חופש לעשות כרצונך. ילדים הם שמחה, הקושי הוא זמני ויחלוף. נסי לראות את הדברים החיוביים בחייך ושאבי מהם כח. אני בטוחה שיש כאלה. אם את באמת רוצה בשינוי, את יכולה לבצע אותו לבד או עם עזרה. לומר, להתכוון ולבצע ללא עוררין. בהצלחה ושנה נהדרת טליה

אליז2009

New member
שלום תלתלית

בהחלט עזרה מקצועית רק תעזור לי אבל כמו שרשמת כנראה שאני עושה איפשהו טעות ולא מגדירה לעצמי כיוון .כמובן שיש כאן גם בעיה כלכלית אני לא עובדת ובעלי עובד לבד כאשר "יש עוד 3 ילדים שהוא צריך לפרנס "מזונות" אפשר לעשות המון דברים כאשר יש לך אפשרות לא ארחיב את העניין כי הפתרון הוא רק בידיים שלי .נקווה שיהיה בסדר

shir300

New member
אפשרויות

ניתן לפנות לטיפול בקופ"ח בתעריף מוזל אם תחליטי ללכת לטיפול ויש עוד אפשרויות לקבל טיפול מוזל דרך עמותות שונות. בהצלחה

הי ליז

אכן המצב שאת מתארת ממש לא קל אבל נסי לחשוב לכיוון הפתרון. ראשית, אשמח לדעת מאיפה את ולחבר אותך למעגלי אימהות חברתיים שיוכלו להועיל לך גם לאחר הלידה. שנית, דעי שזו תקופה וזה עובר אבל שימי לב לסימני הדיכאון ואם צריך- שתפי מישהו קרוב כדי שתקבלי את העזרה הנכונה! אשמח להמשיך להתכתב איתך במסר או מייל ואם תרצי להיפגש . השיתוף שלך מאוד חושב ואשמח להיות אוזן קשבת ולעזור.

אליז2009

New member
שלום לאמא מאמנת

שלום לך אמא מאמנת אני מאזור נתניה גרה ליד מכללת נתניה אני תמיד אומרת לעצמי שזו תקופה קשה וצריך לעבור אותה הבעיה היא הרבה זמן אני נפגשת פעם בשבוע אם אמהות לתינוקות אבל לא מוצאת אוזן קשבת ובכלל לא מוצאת מישהי כמוני רובן סגורות לא מדברות אני הולכת בשביל הבן שלי שיראה קצת אנשים ישחק .אבל אם את מכירה בנות מאזור שלי שגם נמצאות במצב אחרי לידה או לפני אשמח להכיר אותן ההריון שני שלי ממש קשה מכל הבחינות. ליז

אנסה לברר עבורך ואחזור אליך

בנתיים נסי אפילו לעשות לעצמך רשימה של דברים שאת נהנית מהם כרגע בחייך. מה משמעותי עבורך? מה כן מסב לך הנאה? ערכי כל יום רשימה של 5 דברים טובים שקרו לך היום.

אליז יקרה.

וואו איזו סערת רגשות אני מרגישה פה , אני מרגישה את התיסכול ותחושה של חוסר אונים מול הילד וגם הקושי והמצבי רוח של ההריון , אני מבינה את מה שעובר עליך אבל את חייבת לנסות לצאת ולפנות לאדם מקצועי לעזרה כי הדבר שהכי משפיע עליך זה היתנהגות של הקטנצ'יק כפי שאני קוראת בין השורות .. נסי לבדוק : אם הילד היה מתנהג כפי שאת מצפה האם המצב היה טוב יותר משמעותית עבורך? במידה וכן יש פה מאמנים שמתמחים בהורות לפעוטות שיהיו לעזר רב. גמר חתימה טובה ובהצלחה הריון קל ורגוע

למעלה