מתוסכלתתתתת

y o n i 8 8

New member
מתוסכלתתתתת

מתוסכלת מאוד מחר בא אליי חבר שלי לשעבר שבפעם האחרונה שראיתי אותו היה למעלה מחצי שנה מאז השמנתי {אני לא הר אדם אבל אני בן אדם מלא}בחודשיים האחרונים חזרנו לדבר ולא יצא לנו להיפגש כי הוא חייל וחוזר כל 3 שבועות הבייתה אז עד כן זה היה בסדר אבל עכשיו אנחנו החלטנו להיפגש ואני מתה מפחד שהוא לא ירצה אותי כאילו יבהל לא יודעת איך להסביר אבל נגיד בשיחות שלנו זה הרבה מעבר לידידות בקיצור אני ממש אוהבת את הבן אדם הזה שנפרדנו הייתי שבורה ועכשיו הכל חוזר רק שעכשיו אני שמנה ופעם לא הייתי..מה אני עושה?

y o n i 8 8

New member
..מצטערת על האורך

היום הוא בא זה לא אפשרי.. ההורים שלי ואחים שלי נסעו והיה לי לילה מוזר ביותר הכי מוזר בעולם אני מה זה מקווה ללכת לישון ולקום ולחשוב שזה חלום כאילו אחרי הארוחת ערב דפקו לי בדלת כמו חיות ידיד שלי שתה יותר מדי היה מסטול התחיל לנשק אותי והכנסתי אותו לאמבטיה אחר כך הוא רצה לעשות הליכה עשיתי איתו ואז ליוותי אותו הבייתה ב-3 מתקשר אלי איזה מישהו ומחפש את אביבית ואני לא אביבית אני צליל אביבית זה מישהי שהוא הכיר במסיבה ובסוף התברר שאני מכירה את הבן אדם הזה כי פעם לפני איזה שנה וחצי יצאנו ביחד ואז הוא החליט לקפוץ אלי ואני במלא לא נרדמתי בקיצור עשיתי תטעותת של החיים שלי וקיימתי איתי יחסי מין 5 וחצי הוא הלך ועכשיו שכן שלי חשב לשאול אותי אם אני רוצה שהוא ילמד אותי איך מקיימים יחסי מין ואמרתי לו שילך לישון וזה עבר טוב כאילו ביקשתי והוא הלך ועכשיו ב-11 הבן אדם שאני מאוהבת בו ולא יודעת מה לעשות צריך לבוא אני כל כך מרגישה רע עם עצמי

כiכב ijפל

New member
../images/Emo110.gif בואי נגיד ככה...

את באמת רוצה אותו אם הוא לא ירצה להיות איתך בגלל שהשמנת? תחשבי על זה.

למעלה