מתוסבכת

לולי3333

New member
מתוסבכת

אני מבולבלת אני אוהבת מישהו כבר יותר משנתיים ואני לא עושה כלום עם זה הוא באותו בית ספר , באותו שכבה , באותו כיתה
ואני בקושי מדברת איתו אני רוצה שהוא יאהב אותי אני רוצה שאנחנו ניהיה ביחד ושזה יקרה אני יהיה הכי מאושרת בעולם אני לא בקשר איתו אנחנו גם לא ידידים טובים או משהו אנחנו סתם באותו כיתה והוא לא שם עלייי איך אפשר לגרום לזה שהוא יתחיל לשים לב אלי ? ויתחיל לראות אותי בצורה אחרת מאשר מישהי מהכיתה שלו ?

moni500

New member
[email protected]

שלום יקר!,
אני מוניקה, אני פשוט לקרוא את הפרופיל שלך עכשיו, אז החלטתי לנצל את ההזדמנות כדי להכיר אותך. אני לא חושב שהופעת הגיל כל כך חשובה.החשוב ביותר הוא מה יש בפנים אתה ואיך אתה מרגיש לגבי החיים. אני חושב שאנחנו צריכים לנצל כל הזדמנות להיות חברי תגובתי דרך כתובת הדוא"ל הפרטית שלי ([email protected]), כך שאני אשלח לך תמונות שלי ופרטים נוספים אליך, אני עדיין מקווה לתשובה שלך לתיבה שלי, יש לי יום נעים,
מוניקה

שלום

דברי אתו על הלימודים בכיתה, ואחר-כך עברי בהדרגה לנושאים יותר אישיים שלו ושלך. כשיהיה ביניכם עניין משותף, הציעי לו להמשיך את השיחות בדרך קרובה יותר.

אז ככה לולי

בחורים הם מאד ויזואליים
כלומר חוש הראיה אצלם מפותח ומשפיע..
אני מציעה לך הצעה כזו
תתחילי להתלבש לבית ספר
כל יום כמו ליציאה
ברור לי שזו השקעה
ובכל זאת..
תלבשי צנוע - בלי מחשוף.. שמלה ארוכה או עד הברך
תלבשי עקבים
תשימי לק ואיפור קל
תעשי תסרוקת של שיער פזור וחלק
אם יש לך משקפים עברי לעדשות מגע
הוא אמור לשים לב אלייך - כל הבנים ישימו לב..
רק תהיי פצצה- אבל לא זולה - בלי מחשוף ומיני..

בנוסף תהיי קלילה , תצחקי הרבה עם חברות
אם הוא פונה אלייך תחייכי אליו
ואל תעצרי אתעצמך אם בן אחר - שהוא נחשב סביר או מקובל
מתחיל איתך - תצאי איתו
- זה טוב כי הבחור יקנא וירצה אותך עוד יותר...

ובנוסף אני שולחת לך הודעה פרטית - תסתכלי עליה..

shmuelsht

New member
מתוסבכת

שטויות. כל אחד עובר את זה. גם לי היתה אחת כזו בתיכון, שכשדברה אלי כאלו זרחה השמש הירח והכוכבים יחד. זה חלק מתהליך ההתבגרות. תתעלמי. תני לדברים לקרות. אף פעם אל תנסי לכפות עצמך על מישהו. מי שירצה אותך ימצא אותך. תהיי טבעית. תזרמי. עוד כמה שנים תצחקי מזה. אני מבטיח לך. רילקס. והדדיות זה חלק מהסיפור.

למעלה