מתוסבכת עם עצמי..

הפרחים2

New member
מתוסבכת עם עצמי..

זה מתסכל.. התארסתי..ביטלתי,ועכשיו רוצה לחזור. אין לי אומץ.אני מפחדת.אני לא בטוחה שירצה.לא בטוחה שזה זה. מדמיינת שהוא יקפוץ על הרעיון,או שלא?אולי הוא כבר שונא אותי? מה עושים במצב כזה?

סליחה שאני אומר לך

זה באמת בעיה. כי נניח שתחזרו... מי ערב לו (ולך) שלא תבטלי שוב??? זה בעיה של חוסר יציבות. תחשבי טוב...

הפרחים2

New member
אני לא חושבת שזו בעיה

כי אם מחזור אז אני אבדוק פי 8 ולא אסגור אחרי 4 פגישות שאני בקושי מכירה אותו. אני רוצה לתת צ'אנס נוסף

גברים מחפשים בחורה יציבה

אם לא היית יציבה פעם אחת - מי יערב שתהיי יציבה בפעם אחרת...

סליחה שאני מתערב.

את חושבת שכמה פגישות עכשיו, את תכירי אותו יותר ממה שהכרת אותו בתקופה שהייתם מאורסים?

זירו0

New member
אהממ...

זה שאלה קשה את צריכה להתיעץ אם רב על כך... אך את צריכה אולי לבחון את עצמך קודם א. למה את רוצה לחזור אליו האם את באמת רוצה אותו או כי נימאס לך להמתין וכד`... ב. האם הסיבה שביטלת אז קיימת או לא ואם לא מי אמר שהיא לא תחזור?... מקוה שלא סיבכתי... בהצלחה.

ארטיימר

New member
אממ

את לא נשמעת בטוחה. לא נשמע שיש לך סיבה אמיתית לחזור, מה הסיבה שבטלת? למה היום את חושבת אחרת ממה שחשבת אז? את חייבת לקחת בחשבון את הרגשות של הבחור. לא תוכלי לחזור בלי להצמיד אליך חזק את המקום שלו בכל זה. זה לא לחזור, זה לטלטל בחור, כי אולי ? את צריכה להיות יותר סגורה עם עצמך, ולא מורגש שזה כך.. אם היו מציעים לך בחור כמוהו עכשיו, הייתי מתחתנת איתו?

קליט

New member
אז מה התיסבוך ?

#תעשי חושבים עם עצמך אם את רוצה להתחתן עכשיו, ואם את רוצה אותו, כי לא סתם עזבת אותו . . . יתכן מאוד שתצטרכי עזרה מאנשים קרובים אלייך כדי ללבן את הענין, או עם אישה חכמה ומנוסה שאת מעריכה . #גם אחרי 20 פגישות לא תדעי "בטוח" שזה זה, ויתכן ויהיו לך גם אז פחדים וחששות בענין, אז תצטרכי לעשות זאת עם עזרה מקצועית כדי להיות שלימה עם עצמך . בכל אופן שיהיה לך מוכן מישהיא מתאימה אם תצטרכי . #הבחור לא ישמור לך טינה כי בחורים לא מקפידים על דברים כאלה כי זו זכותך, וכנראה לא ירגיש גאוה עלייך, הוא מעריך אותך על האומץ שהיתה לך שעזבת אותו, והוא גם יעריך אותך כהוגן על זה שאת מבקשת לנסות להמשיך, אם הוא אהב/חיבב אותך אז זה ימשך הלאה, הוא רק יעשה את החישוב - האם בחיים את הססנית או שאת יודעת מה שאת רוצה . יתכן מאוד שהוא ישמח להמשיך . >>את בס"ה שולחת שדכנית שהיית רוצה להמשיך ולבחון את זה הלאה, כי הרגשת פשוט ש 4 פגישות זה לא מספיק לך כדי להחליט החלטה כזאת גורלית, וזה ממש לא נעים לך מה שעשית . פרח, חיזקי ואימצי ! :)

שםאנילא

New member
חשבתי שאמרת שאת לא בטוחה...איך אדע??../images/Emo7.gif

קליט

New member
אני לא מסכים עם מיס

מותר לך לחזור כדי להמשיך , ותצייני את זה . את לא חייבת לדעת -ובודאי לא להגיד- שאת רוצה בו כחתן . ממש לא .

למעלה