מתוך ראש 1

מתוך ראש 1 ../images/Emo26.gif

"אנג'לינה ג'ולי כפרה עליה! אנג'לינה היא פשוט התגלמות השלמות עלי אדמות. מלאכית, יפהפייה, קולית ובעיקר מיוחדת. אנג'לינה ג'ולי היא האישה של חיינו, במיוחד בעידן שאחרי בילי-בוב. חשוב גם לזכור שלאנג'י יש הרבה יותר מיופי חיצוני: היא מתנדבת כשגרירת רצון טוב של האו"ם, ואת מדוקס, בנה הפעוט בן השנתיים, אימצה לאחר ביקור מטעם הארגון המדובר בקמבודיה. אז נכון שבעבר יצא לה שם של טראבלמייקרית מקועקעת, אבל היא עשתה שינוי בחייה מאז הפרידה מבילי-בוב, וכיום מדובר בבחורה בוגרת, מתחשבת ומותק שלא מהעולם הזה. תוסיפו לזה את המראה החיצוני ההורס, והנה קיבלתם מיס פרפקט חדשה."

dilan angel

New member
מה?! מי? מו?! מה?!../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo55.gif

פוסטר של אנג'י?!!!!!!! זה שווה?! גדול?! בבקשה תגיד לי אם שווה לקנות..... איזה תמונה?! ~שיר לחוצה~

אמ..לפי דעתי..

זה עד כמה את רוצה את זה... הפוסטר הוא לא גדול, אלא בגודל של דף רגיל בעיתון והוא של התמונה שלה אם הפה המדמם...

¥EleVatioN¥

New member
מעריב לנוער-פוסטר../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

ויש גם כתבות עליה בתור שגרירה רצון טוב באום אבל הפוסטרררררררררררררררר שיש לה דםםםם

¥EleVatioN¥

New member
כריסטינה אוהבת את אנג'י../images/Emo5.gif../images/Emo129.gif

אמא
>גם ממעריב לנוער
<

הייי! אני התאמצתי ושלחתי לכללללל

הרשימה הודעה על הפוסטר
חיחיחי גמני רוצה קרדיט על ההשקעה
וואי איזו מפונקת

¥EleVatioN¥

New member
סורי נומע../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

תאמת לא הייתי בבית לראות ראיתי הכל רק כשחזרתי עם העיתון

pinoki

New member
מתוך תפוז ../images/Emo43.gif

השחקן הישראלי רז דגן (33 ) ישתתף בסרט הוליוודי חדש בבימויו של אוליבר סטון שבחר בו לתפקיד באודישן אישי שנעשה בפאריס לפני כ 3 חודשים. על האודישן מול סטון : "באתי בראש קליל מה שיהיה יהיה". "אלכסנדר" הוא שמו של הסרט המספר את סיפור השושלת של המנהיג אלכסנדר הגדול. צילומי הסרט שבו משתתף דגן מתקיימים בתקופה זו במראקש שבמרוקו שם ישהה דגן כ 6 שבועות לצורך הצילומים. "זהו הביקור השישי שלי במרוקו והיא אחת הארצות היפות בעולם שאני אוהב לבקר בה" אומר דגן. "הספקתי לקנות שטיחים מרוקאים עבודת יד בשוק של מראקש".בסרט משתתפים אנג'לינה ג'ולי, אנטוני הופקינס, ואל קילמר, קולי פרול (בתפקיד אלכסנדר) והשחקנית הצרפתיה ז'אן מרו בתפקיד אמא של רז בסרט. ביום שישי הקרוב יתארח רז דגן עם שחקני הסרט אצל מלך מרוקו בפסטיבל הסרטים של מארקש ביחד עם הבמאי אוליבר סטון. רז דגן החל את דרכו כדוגמן באירופה. בשנת 95 ' החלה הפריצה הגדולה שלו והוא כבש את עולם הדוגמנות כדוגמן מצליח. על השתתפותו בסרט אומר דגן : " כל השחקנים על הסט יודעים שאני ישראלי למרות האזרחות האמריקאית שלי אני מייצג את ישראל שאני אוהב . זהו תפקיד קטן אבל גדול ומשמעותי עבורי במשחק. בחודש אוקטובר אני כנראה אגיע לביקור קצר לחגיגת בת המצווה של אלין האחיינית שלי ובהזדמנות זו אני רוצה לאחל לה מזל טוב מכל הלב". מקור הידיעה: רוי מצורף קישור

שנשלח לו מכתב אישי שיגיד לאנג'לינה

לבוא לארץ?
מצדי מלך לבית שלו אפילו חחחחחחחח

../images/Emo20.gif../images/Emo108.gifנריםעליו פורום../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif../images/Emo20.gif

למעלה