מתוך סקרנות...

hila cami

New member
מתוך סקרנות...

מישהו יודע למה סגרו היום את רחוב רוטשילד בקטע של הבוגראנץ'? ומדוע היו שם כל כך הרבה שוטרים...? בסביבות ארבע וחצי חמש בערך, אני משערת שזה היה חפץ חשוד, אבל תקנו אותי אם אני טועה...

מיכל שב

New member
אני לא בטוחה שזה חפץ חשוד../images/Emo4.gif

עברתי שם היום (בסביבות 17:00), נתנו להולכי רגל להכנס למתחם הסגור. עמדו שם כמה אוטובוסים פרטיים והיו קצת אנשים מסביב. יכול להיות שהיה אירוע גדול כלשהו במתחם בית הכנסת שצמוד לבורגר. המוזר הוא שנהגי האוטובוסים לא ידעו מהשינוי. ראיתי נהג 82 שמתווכח עם השוטר שהורה לו להמשיך לנסוע בהסתדרות במקום לפנות לרוטשילד.

NYMets Man

New member
מסכים עם מיכל

פעם בכמה זמן מישהו מת או מישהו מתחתן אז על הזין שלהם והם חוסמים לכולם את הצומת...

hila cami

New member
שמתי לב...

שלחלק מהאוטובוסים השוטרים אכן נתנו לעבור, וכמובן שגם להולכי רגל, אבל היה אוטובוס שהיה צריך לפנות בהרצל כדי להגיע לתחנה המרכזית... וכמו שאמרתי זה סתם נובע מסקרנות, מכיוון שאולי אני לא רגילה לראות דברים כאלה...

עץ ועצה

New member
הכנסת ספר תורה

אני גם היתי שם ודי נבהלתי, בסוף הסבירו לי בבורגר ראנץ' שמכניסים ס"ת לביכנ"ס שם...

hila cami

New member
גם...

ברחוב אחד העם הייתה תהלוכה של ספר תורה ביום חמישי השבוע, אבל לא סגרו כבישים, ניידת משטרה עקבה אחריהם וביקשה מהחוגגים להישאר על המדרכה. אבל הם לא חסמו כבישים, כנראה שכל בית כנסת והדרך שלו לחגוג כניסת ספר תנ"ך חדש.

למעלה