מתוך הלב.....

*יערית

New member
מתוך הלב.....

חברים...לפעמים התגובות נשמעות קשות לפעמים הן מלטפות,אך החכמה היא לא תמיד לשמוע את מה שאוזנינו מעדיפות לשמוע,אלא גם את הדברים הפחות נעימים ומלטפים. בס"הכ המטרה של פורום היא השמעת דברים וניסיון תמיכה,שיח,מלל, בכל נושא ודבר שעולה לכל משתתף,אז אין לקחת דברים באופן אישי, זה אחד הדברים הכי חשובים שלמדתי כאן לפני כשנתים וחצי שנכנסתי לראשונה לעולם הוירטואלי הזה. אין בכוונתי לשפוט אדם על מעשיו,אין בכוונתי לחנך אנשים למעשים טובים, אין בכוונתי להיות מורת הדרך..אך כן כוונתי להיות חברה לכל מי שזקוק, כן להיות אוזן קשבת,והכי חשוב להיות דבוקה לאמת שלי בלבד! אז אם דבריי נשמעו כלפי עקשנית קשים אני מנצלת במה זו לומר סליחה, אך לא זו היתה כוונתי להטיח בך דברים.. אלא להשמיע את דעותיי בלבד. עיניין של משפחה זה דבר קדוש מבחינתי...ואני יכולה להודות בפנייך שלמרות רמת המוסר שבי,אני העזתי לחרוג ממנהגיי,וכן התאהבתי בזמן שהייתי נשואה,אך היה לי האומץ לבוא מולו ולומר לו זה נגמר..ועדיף להתגרש מעל לשקר ולשחק במחבואים. אני לא מצפה מכל אדם שיהייה כמוני...אך כאשר נכנסים "למיטה חולה" כנראה שגם הראש חולה..כי אדם בריא מעדיף מיטה בריאה. שתהיה לכולנו סוף שבוע נפלא ושקט... אני באמת אוהבת את כל הנוכחים כאן ונחמד לי(אפילו סיפרתי לחברים השכנים שלי שיצטרפו) יערית-

למעלה