מתוודה

מתוודה

אני מתגעגעת למישהו שאני לא אמורה להתגעגע או לחשוב עליו בכלל ופשוט לא יודעת מה לעשות עם זה. עם עצמי.
 
אני יותר ממתגעגעת..

מנסה להשקיט את מה שאני מרגישה. ולא חבל שהוא לא יודע.. מצד אחד אני רוצה להופיע בפתח דלתו ולזנק עליו מצד שני, קרו כל כך הרבה דברים שאני ייצא כל כך קטנה. אני לא יודעת אם זה עזור במשהו, למעשה.. לא ניראה לי שזה יעזור במשהו. זה לא שהוא לא מרגיש אלי משהו, |חושפת דברים| הוא מרגיש.. היה בינינו משהו,נגמר. היינו ביחד נפרדנו הוא המשיך בדרכו עם מישהי אני המשכתי, חזר לחיים שלי,הוא בגד בה איתי,אמר שיסיים איתה את הקשר יום למחרת אחרי שזה קרה ואני אמרתי לו שישכח אותי ואת כל מה שקרה,שימחוק אותי.שילך אליה. לא יודעת מאיפה זה בא לי,כניראה מאותו הכעס של עצם הבגידה, למרות שזה לא היה בי, הכל כל כך טעון אצלי בפנים. היה בלגן אחרי זה. הוא אמר שאני זו שהחלטתי. שכביכול אני זרקתי אותו ושאני צריכה לקחת אחראיות. כשאני מסתכלת קדימה, אני יודעת שיהיה לי טוב כי הקשר שלנו היה בעייתי. לעכשיו זה נגמר, וחלק שבי לא מוכן לומר להתראות. זה מטריף אותי, לראות לו בעינים שזה לא הסוף ולהרגיש את זה בתוכי. אז אני מודה במה שאני מרגישה כמו שנאמר - מים רבים לא יכולים לכבות את האהבה. אני רק רוצה שהלב שלי ינוח עכשיו, ולא יודעת איך.
 

ImmortalSoul

New member
את נבגדת

את נבגדת והוא הפיל את זה עליך . יפה כנראה שאת אוהבת אותו מאד אם הוא עדיין רץ לך בראש.אם את רוצה לשמוע לעצתי עשית צעד מחוכם לזרוק אותו. את יודעת יש אמרה אשה שבגדה תמיד תבגוד. אבל גם גבר שבגד תמיד יבגוד. את מחפשת תרופת פלא אני יודע גם אני מחפש אותה אולם במקרה אחר משלך.ואין לי מה להציא לך חוץ מתהליך שמתחיל בכך שאולי את לא מחשיבה את עצמך יותר מידי אולי את לא מאמינה שתמצאי גבר יותר טוב ממה שכבר היה לך. אני התחלתי ככה לפני שבוע ואני נותן לזה צ'אנס אלו המסקנות שהסקתי .אני מי שאני ואני מודע למי שאני . אני יודע שיום יבוא ואני אמצא את האחת ואולי חבל שהיא כרגע לא שלי אבל אני חושב שבאמת חבל שאני לא שלה .את מבינה במשך הרבה זמן התעוורתי ולא טיפלתי ברגשותי כמו שצריך וחור גדול נפער בתוכי בגלל זה היום צריך לכסות אותו צריך לומר די מספיק אני יותר טוב מזה .אני לא אחשוב יותר אני לא אעשה שום צעד כדי להגשים משהו שנמצא רק אצלי בראש.להפך אני אחפש מישהי שאני אהיה גם בראש שלה. קחי את הדברים האלה ותתחילי לתקן תתחילי להעריך אין שני לך אין עוד אחת כמוך. מהדברים הרעים בחיים צריך להפיק לקחים וללמוד אם את רוצה להמשיך את הסבב של הקשרים האלה שיש לך או להגיע למעגל של חיים טוב יותר . תאמיני בעצמך והכל יסתדר.
 
לרגע לא פקפקתי

במי שאני וביכולות שלי וכמובן במה שמגיע לי. אני יודעת שמגיע לי הרבה יותר ממה שהוא יכול להעניק לי. זרקתי אותו,זה כבר נגמר, הוא יהיה בראש שלי ובטח ישכח בשלב מסויים. וכן,מודה עדיין אוהבת. אני לא דואגת לכך שיבוא מישהו יותר טוב ממנו,משהו שאני יאהב אותו והוא יאהב אותי. ואני כמוך חושבת שאין חיסרון שלא ניתן להפוך ליתרון. ככה זה בחיים. אכן כל אחד מחפש תרופת פלא,זו הדרך הכי קלה, למרות שאני תמיד בוחרת בקשה יותר ולכן כל תקופה מסויימת אני ריקה מאנרגיות ומטעינה את עצמי מחדש למסלול חדש ומלא הפתעות. איתי הוא בגד בה, אני נבגדתי נפשית, בגלל זה אני יודעת שאני לא מסוגל להתקרב אליו, מה שאני מרגישה זה השרידים של הטוב, השרידי זיכרון שנישארו לי מכל הרע שהיה. קל להגיד- לטפל ולהשקיע ברגשות, לפעמים נוח יותר להשאיר את הדברים כמו שהם. אני מקווה בשביל שנינו שנמצא את הטוב,אני מאמינה בזה. רק שזה כואב ונראה רחוק מדי פעם. בכל ירידה ישנה עליה ובכל עליה ישנה ירידה.. תודה על הזמן שהקדשת להגיב.
 
למעלה