מתה על חמתי

גאולה1

New member
מתה על חמתי

אתמול בשיחה שהייתה לי עם בעלי , הוא מספר לי שאמא שלו אמרה לו ביום חמישי , למה גידלתי ארבע ילדים? היא אלמה. היא החליטה שכל יום ילד אחר ישן איתה בלילה. אני לא מקבלת את זה. אמרתי שהיא גידלה ילדים כדי שידאגו שהיא לא תהיה לבד, בתשלום. אנחנו נתחלק כל הילדים יחד. היא לא מסכימה. האם להסכים לחמתי?

danielma3

New member
לא .........

תחשבי על זה לרגע, 4 ילדים שכל אחד ישן איתה לילה זה פעם עד פעמיים בשבוע. ברגע שתתחילו אי אפשר יהיה להפסיק, ועכשין האם את מוכנה שבעלך לא יהיה בבית לפחות פעם בשבוע? חשבי איזו פרוצדורה זו תהיה לצאץ לחופש, לנוח, סתם לצאת בערב כלשהו. מה יקרה אם תהיי חולה או אם הילדים יהיו (אם יש)? כל אירוע כזה יחייב חיפוש מחליף. אל תתני לה לקחת שליטה על חייכם.

גאולה1

New member
כל מילה שווה זהב

צודקת, גם אני חושבת בדיוק כך. הבעייה שיש עכשיו בני לבעלי מתח בבית ביגלל זה. לי יש ילדים קטנים. האחים שלו ישלחו את הילדים שלהם.

danielma3

New member
תציעי לו שאת תשני אצל ההורים שלך

פעם או פעמיים בשבוע (ואגב את ראשונה) .

מאקי

New member
הפוך....תאמרי לו שכשזה התור שלכם

שתבוא מהצהרים אחהצ אליכם.. תהייה עם הילדה תאכל ארוחת ערב אתכם ותשן בסלון או חדר אורחים שלכם אתם מתעקשים שתבלה אצלכם. לגבי האחרים שיחליטו לפי רצונם. לא נראה לי שאחרי שבועיים ךלא ימצא פתרון הדמות לחצן מצוקה לילה טוב עם בעלך

בשום אופן לא, עם כל הכבוד גם אמא

שילדה ארבעה ילדים צריכה לדעת לכבד אותם ואת משפחותיהם ולא לבוא בדרישה כזו. לדעתי זו אמא חוצפנית, אין לה שום זכות לדרוש זאת מילדיה. עוד לא שמעתי בחיים דבר כזה. אם היא ילדה ילדים כדי שיטפלו בה היתה צריכה לאסור עליהם להקים משפחות ולקשור אותם אליה לא לתת להם עזוב את הבית, סססתתתתתםםםםם.

saritoosh22

New member
את צודקת.

אסור לך להסכים. כשמדובר במצב זמני, אין בעיה, באמת ילדים צריכים לתמוך הורים מבוגרים וחולים. אבל, באופן קבוע? לא נראה לי. היא לא מוכנה לישון לבד בלילה? לגיטימי. יש סטודנטיות, שתמורת לינה, גם יעשו עבודות קלות בבית ויארחו חברה לאדם מבוגר.

מעיין 32

New member
בשום פנים ואופן לא

מי שמע על דבר כזה? בעלך היה מסכים לוותר עליך ללילה או שניים כל שבוע מעכשיו ועד בכלל? יש היום נשים וצעירות שבעבור כסף ישמחו לישון באותו בית עם חמתך. וזה נורא מגעיל שהיא אומרת שהיא הביאה 4 ילדים כדי שיטפלו בה. לילדים יש חיים משלהם, משפחה וילדים ולדעתי זה לא במקום לבקש דבר שכזה. צריכים לכנס את האחים האחרים ולהבהיר להם שזה לא מקובל. מה גם שהבקשה של האימא מכניסה מתח אליכם הביתה שזה בכלל נורא. עוד דוגמא לאימא שחושבת רק על עצמה ולא על הילדים שלה.

שש שבע

New member
אז ככה

ממה שאני רואה מסביב, גם אם בתחילה תתחלקו יום אחר יום כל פעם מישהו, בסוף מישהו יתחיל להבריז, והשני בעקבותיו, מישהו תמיד יבוא וימלא מקום ויצא פראייר, בסוף הורה מבוגרנופל על ילד אחד פחות או יותר. תגידי לה שהיא לא מי יודע מה עשתה חשבון, ארבעה ילדים? מה זה בכלל? היתה צריכה ללדת 14 , ואז הנטל היה יותר קטן אחת לשבועים כל פעם מישהו. ועכשיו ברצינות, לא, לא להסכים להביא מישהו מבחוץ בשכר... אלא אם כן בא לכם נורא לישון אצלה.

למעלה