מתה על אבריל לאבין !!!! היא יפה, פשוטה, לא זונה ולא פרחה !!! מקווה שהפירסום לא יעלה לה לראש !
פ פולגארה New member 21/10/02 #1 מתה על אבריל לאבין !!!! היא יפה, פשוטה, לא זונה ולא פרחה !!! מקווה שהפירסום לא יעלה לה לראש !
D DreamS_HunteR New member 21/10/02 #2 ברוכה הבאה גם לך.. להבא, לא להשתמש במילים: זונה, פרחה וכד´. תודה
J Jed The Humanoid New member 22/10/02 #4 ../images/Emo32.gif ../images/Emo12.gif אתה האדם שכתב את חדשות המוסיקה בבום? [או בננה בום, או איך שלא קראו לזה. שנים לא הייתי שם ]
../images/Emo32.gif ../images/Emo12.gif אתה האדם שכתב את חדשות המוסיקה בבום? [או בננה בום, או איך שלא קראו לזה. שנים לא הייתי שם ]
J Jed The Humanoid New member 22/10/02 #9 ../images/Emo6.gif אוי, *נזכרת בימים האלו* *נזכרת בכתבה היחידה שכתבה* *צוחקת* *מתעלפת* *מתה*
D DreamS_HunteR New member 22/10/02 #10 חחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואני מתפקע עכשיו מצחוק! חחחחחחחחחחחחח
חחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואני מתפקע עכשיו מצחוק! חחחחחחחחחחחחח
J Jed The Humanoid New member 22/10/02 #11 אבל אבל אבל אתה לא יודע מי אני *מוציאה לשון* *האם*זאתישקראהלעצמהשרלוט*האם* זהו, סתמתי. כמו שאמרת, לא נכנס לפרטים.
אבל אבל אבל אתה לא יודע מי אני *מוציאה לשון* *האם*זאתישקראהלעצמהשרלוט*האם* זהו, סתמתי. כמו שאמרת, לא נכנס לפרטים.
D DreamS_HunteR New member 22/10/02 #12 אממ מוכר לי "שרלוט" משהו מוכר לי!!! מוכר לי כן כן כן כן אני יודע!!! יופי היי נפגשנו שוב חחחח
· · Flower · New member 22/10/02 #13 אבריל לאבין רולזזזזזזזז../images/Emo99.gif קניתי ת´דיסק שלההה רק אותו אני שומעת כל היום היא ממש חמודה... אני אוהבת את הסטייל שלה... חח אני רק חיכיתי בתקווה שמישהו יפתח פורום של אבריל לאבין על הפורום...ו...אני הצטרפתי אז...פרטים? דנית-מיהוד.
אבריל לאבין רולזזזזזזזז../images/Emo99.gif קניתי ת´דיסק שלההה רק אותו אני שומעת כל היום היא ממש חמודה... אני אוהבת את הסטייל שלה... חח אני רק חיכיתי בתקווה שמישהו יפתח פורום של אבריל לאבין על הפורום...ו...אני הצטרפתי אז...פרטים? דנית-מיהוד.
ש שבלולה בשאאאנטי New member 22/10/02 #16 אאאההה.. תגידו! תגידו שזאת לא תמונה מתוווקה! בא לי לאכול אותה.. *תנשמי.. תנשמי..*
I iM A CrAzYChiKa New member 22/10/02 #14 קטי!!! ( ?? ../images/Emo12.gif ?? ) קטי !!! מה את עושה פה ילדה ?! מה את מעריצה את אבריל ? יואווהווה !! איזה כיף שאת פה ! התגעגעתי
קטי!!! ( ?? ../images/Emo12.gif ?? ) קטי !!! מה את עושה פה ילדה ?! מה את מעריצה את אבריל ? יואווהווה !! איזה כיף שאת פה ! התגעגעתי
J Jed The Humanoid New member 22/10/02 #17 אה, ריטה ../images/Emo13.gif שובי לפורום בנות! זה לא אותו הדבר בלעדייך.
I iM A CrAzYChiKa New member 23/10/02 #18 אווו ! קטי בובה´לה ! למה לחזור ? די משעמם שם, אני לא מעודכנת ואין לי זמן ... מדי פעם אני נכנסת ומגיבה, אבל אני די פרשתי ... אז ממתי את אוהבת את אבריל ? נ.ב. למי ששאל מי צייר את זה - איזה בחור אחד שממש אוהב ציור ואת אבריל.
אווו ! קטי בובה´לה ! למה לחזור ? די משעמם שם, אני לא מעודכנת ואין לי זמן ... מדי פעם אני נכנסת ומגיבה, אבל אני די פרשתי ... אז ממתי את אוהבת את אבריל ? נ.ב. למי ששאל מי צייר את זה - איזה בחור אחד שממש אוהב ציור ואת אבריל.