מתה למצוא משהו

ד נ ה 7

New member
מתה למצוא משהו

אח אח, חיי רווקות בגיל 28 לא פשוט בכלל, מה עם האביר הלבן שלא מגיע? אומרים שלכל סיר יש מכסה , רק ששכחו לציין שיכול להיות שהמכסה שלי בתאילנד או נמצא עם סיר שלא מתאים לו. אני מנסה לשמור על אופטימיות רציפה אך ללא תועלת, אז אם האביר שלי קורה את מה שכתבתי לו, אנא צור עימי קשר. שלכם, הרווקה המחפשת נואשות להתאהב ולהיות נאהבת. דנה.

גם אני חשבתי כמוך...

אבל היום לא מאמינה שלכל סיר יש מכסה אחד.יש רק בנאדם אחד בעולם שמתאים לי?לא נשמע לי הגיוני.כמו שיש המון גרושים,זה אומר שזהו,היה להם "מכסה"ועכשיו אין? גם אני בקרוב בת 27,רוצה להתחתן,אבל לא בלחץ.תהיי אופטימית,לא לחוצה{וגם תראי את זה למי שאת יוצאת איתו,גברים נבהלים מזה}.דווקא שלא מחפשים בלחץ,מוצאים.ככה אומרים,וזה נכון. בהצלחה...

ש חף

New member
אין אבירים לבנים

נשבעת לך. יכול להיות שהמכסה שלך ממש קרוב אליך,זה רק עניין של תהליך או זמן... יהיה בסדר,בלי לחץ ובלי באסה בסוף כולם מסתדרים בזוגות.

גם אני אהבתי את הכולם מסתדרים בזוגות ../images/Emo6.gif

וגם את מה שאת כתבת יפה באדום אהבתי גם אהבתי :) על עצמי אני יכול לספר שעד לפני קצת יותר משנה כבר נואשתי למצוא את האחת,כבר השלמתי אם זה שאשאר לבד,אין לי מושג מה קרה ששינה את הפרספקטיבה,אבל משום מקום קיבלתי אנרגיות והתחלתי להזיז את עצמי.ואם דנה שלנו(כן היא כבר אחת משלנו
)רק בת 28 מה אגיד אנוכי שעדיין יושב לו בדד והוא רק בן 40? כבר מזמן אני עובד לפי שני מישפטים א)שלח לחמך על פני המים כי ברוב ימים תמצאנו(או כמו שרס"ר שחף אמרה,בסוף כולם מסתדרים בשורות) ב)"אם זה צריך לקרות זה יקרה "

עוד לא מאוחר...

אתן לך דוגמא של גרושים פלוס...שמתחילים פרק ב' או אנשים שהיו במערכות יחסים רק כדי לא להיות לבד, אני מאמינה שעוד תהיה לך אהבה גדולה

א)../images/Emo25.gifזה בשבילך ב)יש רק הבדל קטן אחד בין

מה שכתבת אליי,והוא שגרושים כבר חוו אהבה גדולה ואני? עדיין רווק. אבל וזה אבל גדול .....מאמין שזה ממתין אי שם לרגע הנכון

אני מאמינה...

שלא לכל הנשואים יש אהבה גדולה.לפי הסובבים אותי,לא כולם מאוהבים ד הגג,חלק התחתנו בגלל הריון או לחץ. בגדול: מאחלת לך אהבה גדולה זוגיות אמיתית וכנה כי בשבילי נישואין לא אומר הרבה,רק מחוייבות.אפשר גם לחיות ביחד בלי נישואין,רק בעיה מבחינת הילדים. בכלל הפילוסופיה שלי על נישואין לא מזהירה, אז לדעתי זוגיות יותר חשובה מטבעת,ומסמך.

איזה מוזר זה!

אני מכירה כל כך הרבה גברים שלא מוצאים בחורה, אז מה קורה פה למה אנשים לא מוצאים אחד את השני?

Mr Ka

New member
יודע למה את לא מצליחה למצוא או לא מוצאים אותך

בגלל שאת "מתה". תפסיקי למות, תחיי רגיל, אל תשני סדרי עדיפוויות ואל תתפסי על הקירות. הוא יבוא. את מתאמצת יותר מדי בשביל למצוא מישהו. ודבר קטן, פצפון, מזערי - "...הרווקה המחפשת נואשות להתאהב ולהיות נאהבת" משפט כזה, לא עושה לך טוב לדעתי. את מראה על חוסר בטחון וזה מבריח גברים.

למעלה