מתה לדעת

מילי1991

New member
מתה לדעת

אם זה נחמד לך שאני כותבת לך/עליך/על הרגשות שלי
אם זה מחמיא לך שפניתי לאחותך או מציק ומטריד
מתה לדעת ואפילו גם לא מבינה איך באמת אפשר לעזוב בחור כמוך (או שאולי יש פה איזה קאצ'? כמו אצלי? שאני בחורה טובה וסבבה והכל א ב ל **** יש לי מאניה דיפרסיה וכו'..)
אתה חושב שזה פתטי מצידי? חמוד? מחמיא? או אולי חופר ומוריד לך הרבה ממני?
פשוט רוצה לדעת..

מילי1991

New member
אני עושה את זה כי:

א. אני באמת אוהבת אותך כל השנים האלה
ב. לא מצאתי תחליף שמשתווה לחצי ממך, אמיתי (אתה הDEAFULT שלי אבל הכי טוב בעולם ככה האינטואיציה שלי אומרת*)
ג. אני רוצה שאתה תדע ותרגיש בטוח בכך לאורך כל הדרך, לא משנה מה ואיך אני פועלת כלפי חוץ(כי המציאות מראה לי לפעול ככה לצערי)..אתה חייב לדעת את זה כי זו המציאות ואני רוצה שאתה תרגיש בנוח בחשיבות שלך בחיי
ד. אני מאד מקוה שאנחנו לא מפתחים תקוות שווא ושמכל הדיבורים האלה יצא משהו אמיתי.. כי אני לא רוצה לפספס אותך ואם זה רצון ה' אני מקוה שזה יתממש על הצד הטוב ביותר
ה. עדיין מתפלא ביני לבין עצמי איך אפשר לעזוב בחור כמוך ? אז אולי מדובר פשוט בחוסר התאמה בין שני אנשים טובים וכו'..אבל..- גם אם ישנו קאצ' כלשהוא- אני אספוג אותו...בדיוק כמו שאתה היית לצידי כל הזמן הזה ברגעים הכי מביכים וקשים שלי..בחולי הגדול מאד של הנפש שלי
מעריכה אותך ועדיין מתלבטת אם להפסיק את כל המחמאות עליך...........כי אולי אני חופרת? אולי אני קלה להשגה מידי?

שלום

מותר ורצוי להביע את רגשותינו בפני אנשים אחרים שמבינים, כמו שכתוב: צרה בלב איש ישיחנה. גם אני כותב על אהבתי העצובה והלא ממומשת לעובדת ההשמה. חשוב לא לכתוב שמות או פרטים כדי שלא יזהו את האדם ויזיקו לפרטיותו.
&nbsp

למעלה