מתגעגת אליו ..

מתגעגת אליו ..

מתגעגעת אליו מתגעגעת למילים שלו , לכוונות שלו למשפטים שלו , לאשליות שלו ... מתגעגעת אליו ,למבט שחודר לנשיקה שממכרת .. לחיבוק שאוהב לליטוף שמפנק ... מתגעגעת אליו לקול שלו לקול בבוקר .. שאומר בוקר טוב לקול בלילה שאומר לי בלחש : ליל מנוחה אהובה .. מתגעגעת להביט בו .. להתעמק בפניו בשפתיו המדהימות .. כל כך מתגעגעת אליו .... שהיה נדמה לי שזהו התגברתי על האהבה שלי אליו .. אבל ממש לא , אני עדיין אוהבת אותו ...

blue love

New member
אבל הוא ממש כאן..

ממש לידך... המילים אותם המילים..המשפטים אותם משפטים.. הרי אהבה היא חייו..אהבה היא הסם בורידיו.. הוא לא יעבור יום אחד בלי ללטף... בלי לפנק בשיריו..בלי לאמר שהוא אוהב.. והוא כאן ממש לידך... לא נותן לך את האפשרות להתגעגע.. blue

הוא כאן .. אני יודעת ..

איך אתה יכול לחשוב שאני לא יודעת שאתה כאן .. ?? אני מרגישה אותך , עוצמת עינים ורואה אותך .. האהבה היא האויר לנשימה .. האהבה בשבילי היא אוכל ושתיה .. לאהוב , זה לתת מכל הנשמה .. כל כך כואב לי , רוצה לחזור למה שהיה .. יודעת שזה בלתי אפשרי גם לי גם לך ... הפינוק מהשירים שלך , גורם לי אושר ושמחה .. נושמת נשימה ... ומרגישה אומללה בלעדיו .. מחפשת בארכיון את המילים של פעם .. בשביל הזכרון ואם לומר את האמת ,,,, זה כואב בלב .. אני מתגעגעת אליו .. כל כך .

blue love

New member
כאן...וגם שם..

את מרגישה אותו..והוא באמת כאן.. אבל הוא גם שם.. הוא אוהב להיות כאן..כי הוא שר וקורא אהבה.. הוא אוהב להיות שם..כי שם יש לו בית חם.. הוא אוהב להיות כאן..כי את אוהבת..את מרגשת.. אבל שם..שם יש לו אחרת... הוא אוהב להיות כאן...כי את חלום בהתגשמות.. אבל ..בעצם הוא שם...בעולם המציאות... blue

אין לי מה לומר ...

כמה כאב גרמו לי המשפטים שלך , מילים שיגרמו לי להרגיש כה בודדה .... אני החלום האשליה הגדולה .. אולי הכל משחק מילים ... דבר שהתחיל בלי כוונה ??? לא מצליחה לנשום כמו שאני צריכה הלב כואב כשהוא קורא שוב את המשפט הבא ... אני בעצם אשליה אחת גדולה ...... אבל למה הדמעות יורדות , למה זה גורם להרגשה כל כך נוראה ??? אני יודעת שפה זה עולם של חלום , עולם שבו כמעט מותר הכל .. אבל לא חשבתי שארגיש ככה , לא חשבתי שאהב כמו שאני אוהבת .. לא משנה, אומרים שהזמן הוא המרפא של אהבה כואבת .. יש לי את כל הזמן שבעולם ....

שרוני...

כואב לי לשמוע אותך כואבת נכון הפורום הזה הוא בחלקו פאנטזיה ובחלקו רסיסי מציאות כואבת אבל אם את מרגישה ככה נסי לממש את הרגשות האלה אני הייתי כבר במצבך מישהי רחוקה ממני שגרה בצפון והיא הנפש התאומה שלי אין לי דרך לתאר לך את ההרגשה שמישהו מבין אותך ומתאים לך כל כך שהוא פשוט מבין בטבעיות את כל הדברים הקטנים שלך אבל את בטח מכירה את זה והנה המחשבה העלתה בבלוז את הבלוז גם כן בואי נשב יחד ונקשיב לצלילי הבלוז הקורע לפחות כך הכאב מתחלק לששניים וכך גם החשבון(על כל היין הלבן שאת שותה...:) אז תזכרי כשנופל עלייך בלוז זה פשוט טבעי שאני אהיה שם לתת כתף ולאסוף רסיסי דמעות אוהב מאוד ותומך לאורך כל הדרך שלך בלוז הנצחי!!!!

בלוז, איזה חמוד

איך אתה מעודד, כל הכבוד. יודע בלוז? אני דוקא לא מתנגדת לאהבה וירטואלית זה מה זה נשמע מעניין? באופן כללי, לא רמזתי לשום כלום. מדברת על האהבות הוירטואליות שכאן, לדעתי זה אחלה. יונית

זוהי דרך בעל שתי כיוונים

אהבה וירטואלי יכולה להוביל לאהבה אדירה ונפלאה מאין כמוה כאשר הנתונים הגיאוגרפים הם נכונים מספיק וכאשר החיצוניות מספקת או מפתיעה אבלזה גם יכול להיות נורא מכל כך הרבה בחינות מכיוון שאם האהבה בא גם הצורך במגע ואתה מוכן פשוט למכור את נשמתך רק בשביל להעביר את היד שלך בליטוף על הלחי של אותה אחת וירטואלית אך איה היא שם במרחק ולא בהישג ידך אין כמעט תחושה יותר כואבת ומתסכלת מזה...

בלוז, אכן צודק

דרך אגב, שרון מאוד מאוד רומנטית וואוו. וכותבת יפה.

Doron@

New member
לשרון28

אני מצטער כל כך על מה שכתבתי קודם. ממש התעלמתי מהרגשות שלכם כאן ואני מבקש את סליחתך. אם הייתי קורא לפני שאני פתחתי את הפה שלי אז לא הייתי כותב שטויות. שוב סליחה!!! דורון

Doron@

New member
bluelove שאלה:

מה הסוד שלך???????? (-: תשאיר משהו גם לנו חחחחחחחחחחח

cici

New member
יונית ודורון בואו רגע!!!!

שבלו יגלה לכם אתם תגלו לי גם? (-: (-:

תקשיבו כולם, כולל דורון וסיסי ובלו

צחוק צחוק, אבל אני שונאת רכילויות, את בלו לאב אני מכירה מחדר וידויים, הוא אחלה, חוץ מזה? את מי מעניין מה סוד הקסם שלו? כל אחד והקסם שלו. לא רואים? אני כן רואה ואוהבת את כל אחד מכם בגלל מה שהוא כותב ומגיב. אז בלו, אתה משוחרר. יוניתתתתת B-)

למעלה