מתגעגע לפרוייקט

מתגעגע לפרוייקט

אני מאוד מתגעגע לימים של הפרוייקט חבל לי שהיום זה לא בכל הארץ ואיפה שיש את הפרוייקט אז הוא בתשלום. התשלום הוא נוגד באיזושהי צורה את המסר העיקרי של הפרוייקט: כולם יכולים הכל. אם כולם יכולים הכל אז למה אלה שאין להם כסף לשלם לא יכולים להשתתף בפרוייקט? תחשבו על זה... אני רוצה להודות בפומבי (מה שלא ממש יצא לי לעשות) למנחה אמיר פניני. אמיר פניני היה המנחה שלי במחזור האחרון (שנה שעברה) ואני מוכרח לומר לכם שהתמזל מזלי להכיר אדם כמוהו. אני עד היום שומר איתו על קשר ובכל פעם שיוצא לי להתקשר איתו (תאמינו או לא), בכל שיחה ובכל מייל אני לומד משהו חדש ומתעודד מייד. אשמח לשמוע מכם תגובות על מה שרשמתי או סתם על הפרוייקט. באיחולים לבבים לשגשוג הפורום אני נפרד מכם עד להודעה הבאה (קרוב לוודאי שהיא לא תאחר לבוא
) מייק ספיר.

SadClown

New member
כולם מתגעגעים ../images/Emo24.gif

גם אני נורא מתגעגעת לפרויקט, לאווירה, למנחה המקסימה :) אבל מיכא"ל תמיד פועם בתוכנו... אני מסכימה איתך בכל מילה לגבי התשלום, זה הכעיס אותי כי זה ממש נוגד את העקרון של מיכא"ל אני חושבת... העיקרון שכולנו שווים. כי עכשיו רק מי שיש לו כסף יכול... ומי שאין לו לא יידע אפילו עד כמה הוא יכול... וחבל נורא שזה כך. ממש התאכזבתי. אבל הבנתי שזה משרד החינוך קבע את זה... {הוא לא יודע איזו טעות הוא עשה} כך שזו לא אשמת הפרויקט...

חלמית

New member
אם העניין עם הכסף מכעיס את כולנו...

שמעתי שיש עאלה ששולחים על זה מכתבים למשרד החינוך. למה שלא נעשה את זה? אני לא יודעת עד כמה זה יעזור אבל זה לא יכול להזיק שהם ידעו כמה הפרוייקט חשוב ואהוב על התלמידים.

SadClown

New member
אפשר גם לעשות עצומה באינטרנט...

באמת כדאי שנפעל בדרך מסויימת.

חלמית

New member
עצומה באינטרנט -איך עושים את זה?

בכל מקרה אני אנסה לברר כתובת לתלונות של משרד החינוך, אם מישהו יודע בבקשה לכתוב.

דרך אגב

אני שלחתי המון מכתבים למשרד החינוך אתם מוזמנים לעשות את זה גם כן באתר משרד החינוך בכתובת http://www.education.gov.il/ שם יש אפשריות ליצור קשר ולכתוב מכתבים למשרד החינוך. למכתבים שלנו יש משקל לא דל בהחלטות לגבי מימון הפרוייקט ותקציבו. אני מקווה מאוד, כדי שעוד המון יוכלו לחוות את החוויות שחווינו ולהשכיל כפי שהשכלנו מהפרוייקט, שנעשה את מירב המאמצים להחזרת הפרוייקט למתכונתו הקודמת. אשמח לקרוא תגובות , מייק.

fireblue1

New member
מיכא"ל...

פועל השיתוף עם משרד החינוך.... חוץ מזה מיכא"ל זאת זכות זכותם לקחת על זה כסף...

חלמית

New member
גם קודם זה לא היה חינם פשוט משרד

החינוך שילם ולא ההורים. נראה לי.

SadClown

New member
אממ...

לא ממש יודעת איך... אבל ראיתי שהיו באינטרנט... אפשר לברר אבל גם מכתבים יועילו. :+) כמו שלמדנו במיכא"ל אם רוצים משהו מספיק חזק אפשר להשיג אותו... אז בואו לא נוותר ונעזור למיכא"ל בתמורה למה שעשה למעננו:)

e l i 2 1

New member
כל אחד יכול

כל אחד יכול זהו אכן אחד מהמסרים של הקורס, אם יש כוח רצון. אם מישהו רוצה ונחוש, עניין הכסף אינו מכשול, והוא כבר ימצא את הדרך להשתחל לקורס, בכל דרך יצירתית שהיא.

למעלה