מתגעגע למתאבקים של פעם!

קרי ו.א.

New member
מתגעגע למתאבקים של פעם! ../images/Emo47.gif

מי עוד כמוני חושב שהמתאבקים של פעם היו הרבה יותר טובים ומוצלחים? יש לי תחושה שכל מי שנמצא באתר הזה חדש בעסק, ולא מעריך ומוקיר את הוותיקים. פעם היה הרבה יותר מעניין, יותר מלהיב והמתאבקים היו נראים חזקים הרבה יותר ולא מלאי אסטרואידים כמו היום. איפה תראו מתאבק כמו קרי ואן אריק ז"ל מרים מתאבק בשם וואן מאן גיי במשקל 220 ק"ג באוויר בלי בעיה? לא יהיה עוד ענק כמו קרי ואן אריק! מי חושב כמוני?

הרוב פה לא חדשים בעסק

וכולם אומרים שהמתאבקים של פעם יותר מוצלחים לא כמו היום היום אם אתה רואה היאבקות אתה רואה רק שולחנות שבורים וכמה כיסאות פעם לא היום שמתמשים בשולחנות ובכיסאות גם פעם ההיאבקות היתה אמיתית אני לא מדבר על שנות השמונים אני מדברים על שנות השבעים ותחילת שמונים שההיאבקות היתה קצת איטית אבל אמיתית

dbzb

New member
../images/Emo92.gif תזכיר איך מת כל אחד מה-

Von-Erichs

king flash

New member
bret the hit man hart

לדעתי הגדול מכולם לפחות בזירת ה-WWF בכל הזמנים הוא: ברט הארט -טכניקן ענק -לעולם לא מוותר -מאוד אגרסיבי (ראו את הקרב נגד דיזל ואנדרטקר) -כריזמטי -בן זונה רציני שצריך -שלט באירוע ה-WWF הטוב ביותר בכל בזמנים KING OF THE RING 93 (מלך הזירה הראשון) -הקרב בין הטובים בכל הזמנים ב- wwf שייך לו,למרות שאין בו טכניקה אבל הוא עמוס בשינאה ואגרסיביות ,זה הקרב בין ברט הארט לג´רי לולר ב:SUMMER SLAM 93 ומי שלא ראה אז חייב!!! מומלץ ביותר ,כמו כן מומלץ הסרט :גרון עמוק

ravens

New member
הטרגדיה של ון-אריק

הבן הבכור ז´אקי מת בגיל 7 מהתחשמלות בשנת 1959. דיויד מת בגיל 25 מזיהום במיעיים ביפן ב-1984. מייק התאבד בגיל 23 בעקבות שימוש יתר בסמים משככי כאבים ב-1987. כריס ירה בעצמו בגיל 21 ב-1991 לאחר שנאמר לו על ידי הרופא שעצמותיו החלשות ימנעו ממנו קריירה כמתאבק ,מסופר שבאחד האימונים שלו הוא הוטל בזירה בתרגיל פשוט למדי על ידי מתאבק אחר וכשהוא נחת אז נשברה לו העצם כיון שהיתה חלשה מדי. קרי ירה לעצמו בלב בגיל 33 ב-1993 (עד 92´ הוא היה ב-WWF) לאחר שנודע לו שעומדת להתפרסם העובדה שהוא משתמש בסמים בעקבות תאונת האופנוע שפצעה את רגלו . פריץ ון -אריק האבא - נפטר ב-1998 מסרטן המוח. האימא דוריס אדיקסון (שם המשפחה האמיתי של המשפחה זה אדיקסון) בת 67 כיום וכן נשאר הבן היחיד מהמשפחה של 6 קוין אדיקסון (ון אריק) שכיום הוא בן 43 ופרש מזמן מהיאבקות. האתר שלהם www.vonerich.com

קרי ו.א.

New member
לבקשתך, הנה טרגדיית משפחת ואן-אריק

פרינס ואן אריק - האח הקטן מת בתאונת דרכים. דיוויד ואן-אריק - האח הגדול, מת מדימום בקיבה לאחר קרב (קרב מבויים כמובן) מייק ואן-אריק - האח התאבד. קארי ואן אריק התאבד ביריה לראש לאחר התמכרות לסמים משככי כאבים אחרי שכתוצאה מתאונה נכרתה כף רגלו. האבא - פריץ ואן אריק מת אחרון, לפני כמה שנים מהתקף לב. היחיד שנשאר וששרד עד היום זה קווין ואן-אריק שפרש מההאבקות מיד אחרי הטרגדיה של קארי ואן אריק - הטרגדיה האחרונה במשפחה. כיום הוא מנהל חווה בטקסס. עצוב, הא?! אך עד היום לא ראיתי מתאבק ברמה ובממדים השריריים של קארי ואן אריק.

ed547

New member
שנייכם הגזמתם..

מה עם ביג פופה פאמפ(סקוט סטיינר). לבנאדם יש גבעות על הזרועות לא פלא שקוראים לו הפריק הגנטי..

deathcaster

New member
שלושתיכם הגמתם

2 המתאבקים החזקים ביותר הם ללא ספק ted arcidi mark henry הם זכו בתחרות " האיש החזק ביותר בעולם " ואם זו לא הוכחה אז אני לא יודע מה אגב טד ארסידי כבר לא מתאבק כמה שנים טובות מארק הנרי מתאבק בOVW אבל הוא התאבק בWWF והיה מאוהב בצ´יינה ואח"כ במיי יאנג הזקנה הבלה חחחחחח

icedark

New member
מישהוא זוכר את?

השמן שהיה קובר את כולם ומה אם אי או אס וטד דבייסי וקמאללה ג´ן מייקלס טאטנגה מצ´ומן רנדי סביי´ג זוכרים את יוקוזונה ז"ל קראש מסטר פוג´י דייזל-קיין נאש כול האגדות האלה הולק הוגאן כמובן

ליאונרד

New member
לא קראו לו ואן מן גיי

אלא ואן מן גאנג, כלומר - חבורה/כנופיה של איש אחד. אכן, משפחה נפלאה הייתה משפחת ואן-אריק, אולי חחד הסמלים היותר חזקים שיזכרו מהענף. מי יכול לשכוח את האבא - פריץ, ואת הסימן המייצג שלו לפיתת המצח עם היד עד להכנעת היריד. עד היום יש בבית של ההורים שלי תמונות של המתאבקים על הארון הישן

קרי ו.א.

New member
אני יודע שזה טעות

אני יודע שזה ואן מן גאנג, אבל כשרציתי לתקן כבר היה מאוחר מידי, וזה נשלח.

למעלה