מתגעגע להתאהבות

2Kotev

New member
מתגעגע להתאהבות

כבר המון זמן שלא באמת התרגשתי מבחורה. זה בטח קשור לכל מיני דברים שעברתי בתקופה האחרונה, אבל בכל זאת. אני מתגעגע לתחושה הזאת, שאין שום דבר בעולם חוץ ממנה, ובפעמים הנדירות שזה מתממש והיא מרגישה אותו דבר, אין דבר טוב מזה. זה היי טבעי.
והאם זה בכלל יכול לקרות שוב? אולי הגעתי לגיל שבו אהבה נבנית עם הזמן ואין יותר התאהבות? אני מוכן לקבל את זה. כי גם אז לפחות יש אהבה ויש פרטנר שאתה מסוגל לראות את עצמך הולך איתו כל החיים אפילו. ולפעמים כששוכבים מחובקים במיטה, יש כזה חיוך שלא יכול לרדת ולא רוצים שהבוקר יבוא.
אני מתגעגע לזה.

sani48

New member
כן,למה שזה לא יקרה שוב?

אתה רק בן 27 כך שאין שום סיבה שזה לא יקרה,רק תיהיה סבלני ותחכה שתכיר את המישהי הנכונה,חוץ מזה התאהבות לא חייבת לקרוא על הפגישות הראשונות זה משהו שיוכל לקרות עם הזמן ברגע שאתה באמת מכיר את הבחורה ומבין שיש בה משהו שהוא לא מהעולם הזה,אז על תתיאש תמשיך לצאת ולהכיר כמה שיותר בחורות,עד שתמצא את המישהי הנכונה,חשוב שלא תתפשר ותיהיה עם מישהי בגלל ברירת מחדל או משהו,תחכה עד שתמצא אחת שבאמת תקסים אותך,שיהיה בהצלחה

רואה 6 6

New member
מאחלת לך "במהרה בימיינו", מה שנקרא

תרים קצת את הראש מהבעיות וזה כנראה יקרה.

שלום

התאהבות רגש נחמד ונלווה, אבל העיקר אהבה. כשיש התאמה, יש אהבה ולפעמים מצטרפת לזה גם התאהבות. צור קשרים עם אנשים שאתה אוהב ושאתה מחבב וכך תסופק רגשית.
&nbsp
&nbsp

גם אני ..

אין שום קשר לגיל, גם בגילאים צעירים וגם מבוגרים יש את הרגע הזה שפשוט מתאהבים , מרגישים מרחפים על ענן, החיוך לא יורד, הלב מתפוצץ עוד רגע..
זה יכול לקרות עם כל אחד בכל גיל. מאחלת לך שזה יגיע במהרה.

למעלה