מתגעגעת.....

מתגעגעת.....

פתאום זה כאב הרגשה של מחנק קירות הבית נסגרו עלי יצאתי לרחוב והתחלתי ללכת... עברתי את הגן שלנו חלפתי על פני הפינה שלנו ראיתי זוגות יושבים בספסל שלנו והמשכתי ללכת... עברתי את הפגישה הראשונה חלפתי על הנשיקה הראשונה ראיתי ידיים אוחזות בשביל שלנו והמשכתי ללכת.. הלכתי והלכתי חזרתי לבית הסתכלתי לאחור ראיתי שביל של דמעות........
לך... מתגעגעת.. מאד מאד מאד......

קרוואלה

New member
אני תפקידי לנגב לך את הדמעות../images/Emo24.gif

מותר לך להתגעגע ... חסר לך שלא תתגעגעי..... אבל למה להרטיב את השביל עם דמעות לא חבל על הדמעות..... שיבכו השונאים שלך! לך יש מליון ואחת סיבות לחייך!! < אני אחת מאותן סיבות
> תראי כמה כייף לך איפה שאת לא מסתכלת יש לך זיכרון מתוק שלך ושלו.... תנסי לדמיין אחת שאין לה את זה.. לא גן לא פינה לא נשיקה ראשונה לא שילוב ידיים לא ספסל... לא אמרנו תמיד להסתכל על החצי המלא של הכוס? אמרנו או לא שאני אבין?.... יופי אז אם אמרנו למה את לא מיישמת?? היידה ת'קרבי פה בואי ל...
ו..
...נו נו לנגב הדמעות.... שמעת על ההפגזות בשדרות? להם יש סיבה לילל!!! סאמם כול המדינה הזו נשבר גם מזה:(((

אם לא היית קיימת... היה צריך להמציא אותך../images/Emo70.gif

מה שבטוח את תמיד יודעת להחזיר אותי לפרופורציות הנכונות... וכן.. אמרנו אמרנו ובחיי שאני מיישמת... רוב הזמן.. אבל לפעמים הלב פשוט עושה מה בא לו בחיי כמעט נחנקתי מגעגוע הערב... אז יצאתי.. עדיף להציף רחובות בדמעות מאשר לשטוף ת'בית במים מלוחים לא????? אפילו ירד גשם כשחזרתי... עלק גם מלמעלה בוכים איתי
ושיילכו קיביניאמו כל המפציצים אין הנהגה במדינה יש ראש ממשלה בלי בייצים ושר ביטחון בלי ז'.... מסכנים האנשים בשדרות סופגים סופגים מה יהיה הסוף?????????. אההההה... תודה על הטישו

אחתוש ../images/Emo24.gif ענקייייי

מתוקה, מותר להתגעגע... ומותר גם לבכות... זה משחרר. רק בלי שבילים של דמעות. ככה בקטנה, לשחרר.... מתוקה טישו נתנה לך המכשפה שלך :) לכן אשלח
, ועוד אחד...
ועוד כמה
אופפפפ את כותבת כך שממש מרגישים כאילו נמצאים לידך.

חיוש מקסימונת....

את יודעת.. לא הרגשתי שבכיתי... פשוט הלכתי והלכתי והלכתי כמעט שעה וחצי של צעדה לאורך ה"מסלול" של האהבה שלנו רק במדרגות בחזרה הביתה סגרתי את הMP3 והרגשתי שהפנים שלי רטובות.. אתה מבינה? זה הלב בכה... אני פשוט המשכתי ללכת... ככה זה, כמו בחיים, כמו בשיגרה הלב מתגעגע, אני חי'ה את היום יום.... תודה על ה
ים... איזה כייף לי את...

jozefin3

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifאוהבת אחת...../images/Emo24.gifחמודה

המילים שלך פשוט........
מתגעגעות..........
ונוגעות.........כל הזמן
אומרים שהגעגוע, נותן לנו כוח...להמשיך ...שיש למה לחכות........
בוקר נפלא לך

למעלה