מתגעגעת

סערה

New member
מתגעגעת

מתגעגעת אני אליך, לחום גופך, למגע ידיך. מתגעגעת לטעם שפתייך, לאור שבענייך. מתגעגעת לשכב לצידך, ללטף את שערך, לאחוז חזק בידך. מתגעגעת אני אליך, למבט עינייך, מתגעגעת לריח צווארך, לנשיקה חמה ממך, מתגעגעת ללילות במיטתך, לימים של אושר במחיצתך. מתגעגעת לטוב שבך וכן, גם לרע. מתגעגעת אליך אהובי, לך שאליך יצאה נפשי, מתגעגעת ולא יודעת - איך עוברים הימים בלעדייך. מתגעגעת אליך אהובי, מלטף את שערי, נושק לי בצווארי, מתגעגעת אליך כל כך, שומעת את קולך בתוכי, רואה את מבטך, ורוצה רוצה אותך. מתגעגעת אליך ושואלת אין ספור פעמים: האם אני חסרה לך? האם תחזור אלי אהובי? מאוהבת בך... סערה - כזאת שלא חלפה ואולי לא תחלוף לעולם

bozih

New member
H-)

תמיד אחרי בחלוף, הרוח יש עלים וענפים שבורים והזקנים של צפת אומרים שכזאת לא היתה עוד חכי לתחזית של מבט שני ב-8 בערב.

moisha

New member
סערה זה לא מילה

אפשר לומר בוודאות ``כשמה כן היא`` צריך רכבת משא על מנת להכיל את מטען הרגשות הזה עשוי עם טעם של עוד ועוד,רציתי שזה לא ייגמר. עם כל העצב שבגעגוע,זה כיף להרגיש את מה שכתבת כי זה נשמע כל כך אמיתי,, יופי מושיקו

Elvis

New member
הזמן לא ירפא

מתוקה הזמן הוא רופא טוב אבל מנתח פלסטי איום ונורא אל תדרכי לעצמך על הפצעים מספיק אנשים יעשו את זה בשבילך זיכרי את הטוב,רק את הטוב וכשתיזכרי-תחיכי אל תצבטי לעצתך את הלב הזמן לא ירפא-הפצע לא יגליד את מה שלא תצעק אף אחד לא יגיד

למעלה