מתגעגעת

GALI02

New member
מתגעגעת

אני כל כך מתגעגעת אליו. יותר טוב שלא הייתי רואה אותו. יותר טוב היה אם לא הייתי יוצרת איתו קשר אחרי כל כך הרבה זמן. הייתי צריכה לדעת שזה מה שייקרה. אבל עכשיו. אחרי שאני יודעת מה שהוא עבר אני כל כך הייתי רוצה להיות שם לצידו. וזה כואב כל כך. כי הוא בחר להתנתק ממני ואין שום דבר שאני יכולה לעשות עכשיו. והדרך שהוא עשה את זה- פשוט נעלם. אפילו לא אמר לי שהוא היה מעדיף שאני לא אתקשר אליו יותר. ועכשיו אני משתגעת ממחשבות מה עובר עליו. אבל אני יודעת שאין טעם שאני אתקשר.אבל אני כל כך רוצה לשמוע את הקול שלו. ולמה הוא היה חייב להגיד:נהיה בקשר, נכון?!" אם הוא לפחות היה רומז לי שהוא לא מעוניין אז אולי זה היה הרבה יותר קל. ולמה אני לא מסוגלת לשכוח אותו?! הרי עברתי כל כך הרבה מאז שנפרדנו ועדיין אני עדיין תקועה במחשבות עליו. וזה כל כך מתסכל שבא לי לבכות

Crossface

New member
איו, גילי, אל תיהיה ../images/Emo7.gif אנחנו ../images/Emo23.gif

אותך...
אנחנו שיינו מאותו הכפר....אין לנו הרבה מה לעשות ההיגיון שלנו פועל כמו שצריך, רק שהרגש שלנו לא מתחשב בו. אבל את תראי, גם את וגם אני נרגיש יותר טוב ונשאיר אותם מאחורינו, אנחנו נמשיך, אולי יהיה לנו קצת קשה, אבל זה יעבור, אני כבר יודע את זה
רק אסור לנו לוותר לעצמנו, כי אם נוותר, אנחנו שוב נחשוב על מה שהיה לנו, אני מודה, אני עדיין חושב על מה שהיה לי, אבל אני מתנתק מזה כמה שיותר מהר. אז אל
כי בטח עשית את זה מספיק ואת לא באמת רוצה, נכון מתוקה? אז יאללה, היום בערב מתלבשים יפה, לוקחים כמה חברות ויוצאים לבלות (ולא חושבים, לא אליו ולא על הלימודים!!!) ואני אסיים (סוף סוף, בטח נמאס לך כבר מהשטויות הלא ברורות שלי) בברכת שבת שלום

GALI02

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

אני יודעת שזה לא עושה לי טוב לחשוב על מה שהיה. ואתה צודק בכיתי כבר מספיק. אבל אין שליטה על זה. כל פעם כשעצוב לי ולבד לי אני חושבת עליו. אבל הגעתי למסקנה שגם כשטוב לי אני חושבת עליו. אני מרגישה שניתנה לי הזדמנות להיות עם בן אדם מיוחד במינו ופשוט וויתרתי עליה מבלי לחשוב פעמיים. אז מגיע לי עכשיו להרגיש ככה. ואני מקווה שאתה צודק. אני פשוט תוהה אם אי פעם תיפול בחלקי שוב הזכות להכיר בן אדם כזה... ולחשוב עליו בכל מקרה אני משתדלת שלא. טוב, אז אני לא יכולה להגיד שעכשיו הכל טוב וכבר לא עצוב לי... אבל כמו שאמרת אני משתדלת לעשות דברים שעוזרים להתנתק. כמו לצאת(ואני באמת מתכוונת לצאת היום. אני מוכרחה.גם הלמודים האלו מחרפנים אותי כבר) ואביחי איך יימאס לי ממך?!
ואני מבינה אותך מצויין. וכבר אמרתי לך שכל הכבוד לך על הגישה. אני מתכוונת לנסות לאמץ אותה גם. ותודה ענקית. זה מאוד מעודד לשמוע דברים כאלו. נותן זריקת עידוד, מה שנקרא.

ניקולי

New member
גילושקה

ממיל´ה אל תתעצבי.. ככה זה בחיים לא הכל ורוד ואל תשתגעי ממחשבות עליו.. כי בטוח לפי מה שאת מספרת הוא לא חושב עלייך... כאילו למה ולמה.. נכון שאת אולי עוד אוהבת אותו אבל חלאס מספיק זה לא מגיע לו שתחשבי עליו אפילו.. ב´נת אותי?????? כי את כזאת מתוקה, כזאת מקסימה.. מי הוא בכלל???? אם הוא לא ריחם על עצמו אחרי מה שהוא עבר (שאני לא יודעת מה בדיוק) אז את אל תרחמי אל אף אחד..ואל תבכי כי : "כשאת בוכה את לא יפה את לא יפה, דיי לך אוי דיי לך ילדה"..... אוהבת המוןןןןן ניקול*

GALI02

New member
תודה ניקולי...

ואגב,לא שזה משנה משהו, אבל הוא עבר חוויה של כמעט מוות. נקרעה לו ריאה וניתחו אותו ניתוח מאוד מסובך שבמהלכו הוא כמעט ומת... אבל זה לא משנה כלום. עכשיו הוא כבר חזר לעצמו ועוד הספקתי לראות אותו(הוא בא אליי הבייתה לפני חודש)וראיתי במו עיניי שהוא כבר בסדר. נפשית הוא לא כל כך בסדר כי בדיוק לפני מה שהוא עבר הוא נפרד מחברה שלו מזה 9 חודשים. טוב די. אתם צודקים.אני חייבת להפסיק לחשוב על זה כי זה רק גורם לי לרצות לבכות. פשוט נמאס לי להיות לבד. אני רוצה כבר להכיר את האחד הזה ולהרגיש את כל הדברים שאנשים מאוהבים מספרים שהם מרגישים. טוב... שוב פעם אני על סף בכי. נראה לי שאני אלך לחברה שלי.(אני אבכה לה גם קצת עד שהיא תתעצבן עליי...) ביי ניקולי. הלוואי ויום אחד אני גם ארגיש שאני מקסימה ומתוקה...כרגע קצת קשה לי. ושוב תודה ושיהיה לך שבוע טוב

ronen1981

New member
אם אחרי שתתעצבן.....

תרגישי עדיין צורך בלבכות תרימי אלי טלפון מחר.

GALI02

New member
תודה../images/Emo9.gif

אתה מקסים ואני מרגישה קצת יותר טוב...בערך... מחר יום חדש. והרבה מה לעשות. יש לי עוד מבחן מחר. אני מקווה שהוא יהיה יותר מוצלח מהראשון

למעלה