מתגעגעת..

תחיה6

New member
מתגעגעת..

היה לי יום מעצבן היום! מישהי (שאני לא הכי מחבבת במילים מעטות..) פגעה בי ממש ממש, כמו שהרבה זמן לא פגעו בי, ואני מרגישה פגועה וכך כך לא מוגנת עד עכשיו!! לכל מי שאני מספרת את זה זה לא באמת מזיז כמו שזה היה מזיז לאמא ואף אחד לא מבין באמת את ההרגשה שלי ואת עוצמת הפגיעה, מה שאמא היתה מבינה בטוח! קשה לי מאד ואני רוצה את אמא!

mykal

New member
הגעגוע מתישב על כל כאב,

ומצד שני את נפגעת כי את מתגעגעת, ואין 'חוסן נפשי' כאשר הכל מנותב לגעגועים. כשאני ככה מתגעגעת, אני עושה כמה דברים-- שמה שירי געגוע ובוכה את הגעגועים החוצה. הבכי מנקז ומרגיע. אני מדברת עם אחותי ו/או אחי ובוכים יחד עוזר להתחם. יוצאת עם חברה ומאוררת. כשתרגעי--תראי שאותה מישהיא--לא שוה את כאב ההפגעות ממנה. תוכלי לשחרר 'ולזלזל' בדבריה. שולחת לך הרבה אהבה ונוחם.

מותק, מבינה אותך... מקוה שהפגישה כבר חלפה מעט. ומשימה קטנה בשבילך: תוכלי לספר לנו על משהו טוב שעשית, הישג שהישגת בזמן האחרון, ואמא הייתה בודאי ממש מתגאה בך?

תחיה6

New member
נרגעתי פחות או יותר..

אחרי שנרגעתי אני יספר לכן בערך מה היה: עשו לי בלאגן בבי"ס שאני עושה בו עבודה מעשית (חנ"מ) ובמשך כל השנה כעסו עלי שלא באשמתי. באמת! זה מתסכל שכמה שניסיתי להיות טובה כל פעם המורה של הכיתה שבה אני נמצאת כעסה עלי והוציאה אותי לא בסדר. הפעם קרה משהו שממש עיצבן אותי ובגלל זה היה לי נורא קשה והרגשתי חוסר תמיכה והבנה כמו שכתבתי לכן.. כרגע, המצב השתפר ברוך ה'. הראש חוג שלי סידרה את זה, וטוב שיש מישהו שמאמין לי ומכבד אותי ואת מה שאני אומרת..:) סקאלי- אהבתי את הרעיון שלך. ניסיתי לחשוב על משהו שעשיתי ואמא היתה גאה בו ולא כל כך עלה לי משהו גדול.. אבל זה שאני מתקדמת בתפקוד בבית וביחסים עם אח שלי הקטן (זה שסיפרתי עליו), זה גם משהו חשוב שאמא היתה שמחה ממנו, נכון?
ובכלל עצם זה שהתמודדתי עם כל הסיפור הזה זה עוד משהו..

אחרי שפגשתי אותך, אני יודעת שאת מקסימה ואני בטוחה שאמך הייתה גאה בך. אני שמחה גם לשמוע שהמצב עם אחיך משתפר.

למעלה