גם אני!
להיכן הוא נעלם? האם הוא נמס בגשם ועף ברוח? או אולי משהו שיותר מתאים לקיץ - האם הוא ענה לקריאתו של החופש, שכידוע קורא לו מכל הכבישים? אולי בעצם הצל שלו והוא הלכו לבקר את זינגואלה בסלוניקי? אני רק יודע שהג'ינג'י נעלם לאיפשהו בארץ בן גוריון והאמת ששכחנו לחפש אותו.. הדברים על פני השטח מעידים שהאיש הדגול עובד על אלבום חדש ועדויות מאי שם מעידות כי הוא לא יופיע עד אשר יהיו לו שירים חדשים. אחרי ששיגעתי אתכם קצת, אני רוצה להגיד... אני מאוד מתגעגע ליהודה, אני מחכה כבר לדיסק החדש (שגם לא ייצא בראש השנה! אני מתייבש פה!) ולאיזו הופעונת קטנה בירושלים שאליה אוכל ללכת! התמונה שרינה העלתה הזכירה לי את סוף המופע שבו הייתי לפני שנה וקצת, הלהקה עלתה כך ויהודה אמר שלום ואחרי שהאורות כבו וכולם התחילו לקום, פתאום נדלק אור מעל הפסנתר, כולם חזרו לשבת ויהודה יצא ושר "פנים אל מול פנים, פגישה באמצע החיים.." אחרי שהוא סיים נשארנו ישובים ומחאנו כפיים כי רצינו שהוא ייצא שוב, אבל זה נשאר בגדר משאלת לב... בכל אופן.. יהודה, אייכה? איתמר קורא לך מכל הכבישים! אולי נפגש פעם פנים אל מול פנים , ככה באמצע החיים, כדי שבסופו של חשבון אוכל לשאול אותך אישית - מה קורה גבר?
כמו שהבנתם, התחרפנתי סופית, אז לילה טוב לכולכם הייתם קהל נהדר איתמר.