מתגעגעת ליודה...

ענתי44

New member
גם אני!

ובכלל לימים שהיתה לי משפחה. הורים שרבו איתי להנמיך את " המוסיקה היוונית הזו" ו " השתגעת! נסעת בטרמפים באמצע הלילה לקיסריה להופעה של פוליקר? ואם היו רוצחים אותך הוא היה כותב על זה שיר?". ויותר מזה. לישראל של פעם. של עידן התמימות ושל האחווה ולא מה שהולך היום ג'ונג'ל אמיתי. ממש כמו בשיר אחרי הגשם.... מחכה שיודה יופיע יותר ככה אפשר לברוח לכמה שעות מהמציאות. ובמיוחד מחכה לדיסק חדש.

יהורמי

New member
גם אני!

להיכן הוא נעלם? האם הוא נמס בגשם ועף ברוח? או אולי משהו שיותר מתאים לקיץ - האם הוא ענה לקריאתו של החופש, שכידוע קורא לו מכל הכבישים? אולי בעצם הצל שלו והוא הלכו לבקר את זינגואלה בסלוניקי? אני רק יודע שהג'ינג'י נעלם לאיפשהו בארץ בן גוריון והאמת ששכחנו לחפש אותו.. הדברים על פני השטח מעידים שהאיש הדגול עובד על אלבום חדש ועדויות מאי שם מעידות כי הוא לא יופיע עד אשר יהיו לו שירים חדשים. אחרי ששיגעתי אתכם קצת, אני רוצה להגיד... אני מאוד מתגעגע ליהודה, אני מחכה כבר לדיסק החדש (שגם לא ייצא בראש השנה! אני מתייבש פה!) ולאיזו הופעונת קטנה בירושלים שאליה אוכל ללכת! התמונה שרינה העלתה הזכירה לי את סוף המופע שבו הייתי לפני שנה וקצת, הלהקה עלתה כך ויהודה אמר שלום ואחרי שהאורות כבו וכולם התחילו לקום, פתאום נדלק אור מעל הפסנתר, כולם חזרו לשבת ויהודה יצא ושר "פנים אל מול פנים, פגישה באמצע החיים.." אחרי שהוא סיים נשארנו ישובים ומחאנו כפיים כי רצינו שהוא ייצא שוב, אבל זה נשאר בגדר משאלת לב... בכל אופן.. יהודה, אייכה? איתמר קורא לך מכל הכבישים! אולי נפגש פעם פנים אל מול פנים , ככה באמצע החיים, כדי שבסופו של חשבון אוכל לשאול אותך אישית - מה קורה גבר?
כמו שהבנתם, התחרפנתי סופית, אז לילה טוב לכולכם הייתם קהל נהדר איתמר.

יהורמי

New member
אגב,

אם יווצר מצב שאיכשהו יהודה יקרא את מה שכתבתי - אני רק רוצה להבהיר: אני שפוי לחלוטין! המוח קצת הפכפך עקב השירות הצבאי הקרב ובא אל קיצו (78 ימים)... אמנם אני לבוש בחולצה לבנה עם שרוולים ארוכים מדי, אבל זוהי רק חולצת השבת שאבא קנה לי בלי לדעת את המידות שלי..
שיהיו חיים יפים ושבוע נהדר ותמיד תזכרו את הפתגם הסיני העתיק: יום ראשון דיכאון יום שני עצבני יום שלישי לא נגמר רביעי מיותר וביום חמישי מצב רוח חופשי יש סושי ונודלס וסלטים חופשי!

רינה ד

New member
איתמר התבלבל...הכוונה שלו היתה

לומר ש: יש סושיונודלס ויחס אישי... שיהיה אחלה שבוע לכווולכם...

ענתי44

New member
../images/Emo140.gifשבוע טוב איתמר

מקווה שהימים האחרונים בצבא יחלפו מהר וגם שהופעה ודיסק חדש של יהודה יוסיפו למצב רוח. ( מזלך שאתה לא אוהד הפועל חיפה כמוני אז היית יודע דיכאון אמיתי מהו) אני מקווה שיהודה עסוק מדיי בדיסק החדש ולא קורא אותנו. שבוע טוב ענת

יהורמי

New member
שבוע מצויין ענת!

אוהד הפועל חיפה, אני לא.. אני לא אוהד קבוצה מסויימת, כשחושבים על זה.. פעם הייתי אוהד שרוף של הפועל י-ם (כדורסל!), אבל זה עבר לי כשהכל התחיל להתפרק שם.. אני באמת מקווה שיהיה משהו חדש, איזה סימן חיים מיהודה, כי כבר עבר המוווןןןן זמן מהדיסק האחרון ואין מספיק הופעות (מה עם ירושלים?!)... אבל בסופו של דבר, אני לא דואג, אני סומך על יהודה הוא נעלם לזמן מה ואז הוא חוזר ומפציץ עם חומרים חדשים! אז אני מחכה בסבלנות (כמעט..
) ובינתיים... זה מה יש
שיהיה שבוע מצויין! איתמר.

ענתי44

New member
קדימה ירושלים../images/Emo140.gif

אהדת את הפועל י"ם כשפיני " אמא הבאתי לך גביע" אימן?. האם לא שמעת שקבוצה לא מחליפים? טוב זה כנראה ההבדל בין כדורגל וכדורסל. כן אני אמתין כמוך לדיסק החדש ולהופעה.... אבל עם פחות סבלנות. בינתיים, תשמור על עצמך שם בשמירות.ושיהיה שבוע נפלא ענת

למעלה