מתגעגעת המון ....

בופיק

New member
מתגעגעת המון ....

אני מרגישה שקשה לי, משהו מעורער מאוד.... היא נוסעת לכמה ימים, ביקשה זמן לחשוב, אני יודעת שיש לה בעיות מאוד קשות של אמון עקב טראומת ילדות... אבל פתאום זה מפחיד... זה מפחיד שהיא רוצה לפתור אותם לבד ולא איתי כמו שהיה עד כה.... היא רוצה לחזור עם תשובות עם החלטות.... אני יודעת שהמטרה של הנסיעה זה זמן שהיא רוצה לנצל בשביל להתגבר על הפחד הזה שלה... הפחד להאמין, להאמין לכולם וגם לי.... כשנכנסו לקשר היא אמרה לי שהיא יודעת שהיא לוקחת ריזקה בכך שהיא יוצאת עם סטרייטית ואני כל כך פחדתי במשך תקופה של 3 חודשים הלכתי וחזרתי או יותר נכון ברחתי, פחדתי מהקשר הזה, מקשר עם אישה מה יחשבו מה יגידו... פחדתי ממה שאגלה על עצמי, ואני עדין פוחדת... הרבה יותר קל לברוח, להתנתק לחזור לטרנס של ספורט ולימודים .....לא לחשוב על זה... עודדתי את האי אמון שהיא חשה כלפי... נתתי לה כל סיבה לא להאמין לי, הלכתי וחזרתי אז איך היא תאמין שהפעם זה אמיתי? שהפעם אני אחכה לה כשתחזור? שלא התנתק שוב כי כואב לי להתגעגע? עכשיו פתאום שזאת היא רוצה לקבל כמה תשובות עם עצמה זה מפחיד... היא שאלה אם אני אתרחק ממנה בזמן של הנתק הזה? אמרתי שאני הכי רוצה להיות שם בשבילה, לחכות לה כשתחזור... אבל אני כל כך מתגעגעת כל כך לא רוצה שתלך ואני לא יודעת מה לעשות אם הכאב הזה? הפיתרון של להתנתק הכי קל עבורי.... עשיתי אותו כל כך הרבה פעמים, להעלים את הכל ברגע .... לא לתת לכאב לחדור ללב.... אני יודעת שאסור לי, פה זה המבחן האמיתי שלי, היא עמדה לצידי כל הזמן הזה, כל ההתלבטויות שהיו ועדין קיימות....עכשיו תורי לחכות לה שתחזור, שתיישב עם עצמה את הדברים ואז תחזור שלמה יותר ..... (תחזרי אני מתגעגעת אלייך המון... מחכה לך פה ....) תודה לכולם על ההקשבה.....

yosef 30

New member
היי בופיק

וואוווו כמה רגש בהודעה אחת. קבלי חיבוק גדול
מתוך ההודעה שלך אני מבין שאת סטרייטת וזהו הקשר הראשון שלך או ההתנסות הראשונה שלך? אני חושב, שלפעמיים בזמן שהבן או בת הזוג שלנו רוצים לעשות "רגע חושבים" צריל לומר להם תודה. תודה על זה שהם מזכירים לנו ומאפשרים לנו לעשות בעצמנו "רגע חושבים". זה לא אומר שזה הולך לפגוע באהבה שלכן, זה לא אומר שזה הולך להיגמר. זה אומר שיש מקום לעשות שחרור עם עצמי, מבלי שיהיו הסחות דעת, מבלי להיות מוסט מדברים שמסביב. להיות נטו עם עצמי. כמה פחד מצוי בתוכנו, שברגע שרוצים ללכת לחשוב אנחנו נכנסים לחרדת נטישה. כאילו הכריזו על בואו של סוף העולם. ומדוע לא נסתכל על התחדשות שתבוא לאחר ההתבודדות והבדק בית שכל אחד משני הצדדים עשה. אולי היא תבין כמה היא רוצה לאפשר לך יותר לתת, אולי היא תבין כמה את בדרכך המיוחדת באמת אוהבת אותה. אולי היא תבין שעכשיו היא בוטחת בך יותר והיא רוצה לשתף אותך במשהו אישי שעוד לא ייצא. הרבה דברים יכולים לקרות. זה לא קל החששות שעולים ומצפים אותך, גם לא קל להשתחרר מהם כ"כ מהר. אבל....תני אמון בה, בך בחיים באהבה שלכם ולהתגעגע זה תמיד טוב. זה מעולה. לכי תעשי דברים שהרבה זמן לא עשית שבי עם עצמך ותרבצי מבלי לעשות כלום או כל דבר אחר שבא פשוט עשי אותו, ותתחברי שוב לעצמך. ותראי שגם לבד עדיין אפשר לעשות דברים
. מאחל לכן שלא משנה מה תבחרו זה יהיה הכי טוב עבור שתיכן באהבה גדולה ותודה ענקית על הכנות והשיתוף
יוסף.

בופיק

New member
החלטתי ....

הכן, היא הקשר הראשון שלי עם אישה.... *מצחיק שכל שאני כותבת את זה יותר ומדברת על זה יותר בקול רם אני פתאום מתחילה לקבל את זה יותר:)* עד שפגשתי אותה היה לי מערכת זוגית עם גבר במשך שנתיים וחצי ומאז שנתיים הייתי לבד, אבל אז היא הופיעה פתאום.... הקשר לא היה קל בהתחלה, כביכול אנחנו כמעט 5 חודשים יחד, אך מתוכם 3 חודשים כל שני וחמישי ברחתי כמו מאש וחזרתי ... רק בחודשיים האחרונים לא ברחתי אפילו פעם אחת... חל בי שינוי מסויים אחרי הפרידה האחרונה שהייתה 3 שבועות שבהם החלטת לעשות שינוי ולהפסיק לפחד מזה וממה שאני עלולה לגלות על עצמי... נכון אני מפחדת שתלך שלא תחזור,*לא מאמינה שאני אומרת את זה* אבל אחלטתי להישאר... להישאר בשבילה, עד שהיא תחזור שלמה יותר עם עצמה, שלמה יותר בשביל הקשר הזה.... וכמו שאמרת זה הזמן שלי להשלים דברים שלא עשיתי ואני רוצה לעשות... מפגשים עם חברים שקצת נמנעתי מליהפגש איתם, רישיון האופנוע שאני דוחה .... אימונים אינטנסיבים ליקראת סובב כנרת בתחילת נובמבר... והרשימה עוד ארוכה... תודה על התמיכה ההקשבה, זה כל כך חשוב לי... מצחיק אותי שבהתחלה כל כך פחדתי לכתוב כאן, רק שוטטתי,מידי פעם הגבתי, כאילו בדקתי את השטח ועכשיו אני ממש מרגישה פה בבית... תודה, אתם משפחה נהדרת... שיהיה סופש מדהים.. ושוב תודה:)

yosef 30

New member
בופיק יש לציין

שהמחמאות שלך מאוד מעודדות ועושות טוב על הלב. לדעת שהמקום הזה שעדיין נבנה בצעדים של תינוק שרק הרגע נולד. מספק את הצורך שלשמו הוא נולד. תודה ענקית לך
ושתהיה לך שבת ברוכה ומופלאה.
יוסף.

הצמרמורת שאת עושה לי...

אוף... טוב תקשיבי גיברת - זה מבחן ואת חייבת לעמוד בו לא משנה מה יהיו התוצאות. למה? כי איתי אמר. כי אולי היא באמת תחזור ואת צריכה להיות שם בשבילה. כי את צריכה להוכיח לעצמך אחת ולתמיד שאת חזקה ולא בורחת כל פעם שכואב. וגם אם חלילה והיא מחליטה לא לחזור את תדעי שהצלחת. שניצחת את עצמך. שלא ברחת. שלקחת סיכונים. זהו.

בופיק

New member
לא מתכוונת להכשל:)

אתמול בלילה כמעט ולא הצלחתי לישון בדיוק מהסיבה שאת כותב, זה מבחן שאין סיכוי שאני נכשלת בו... לא רק בגלל שהפכת להיות עם השנים בן אדם נורא שאפתן ... אבל כן היא חשובה לי כל כך ואני מוכנה לקחת את הסיכון הזה... הסיכוי שהיא תחזור יותר שלמה עם עצמה הרבה יותר משתלם לי מאשר להיפגע.... אם אני אפגע אני אתגבר יום יומיים שלושה, אבל אני אתגבר, אבל אם אדע שאני זאת שברחתי שוב, אני לא יודעת אם אני אצליח .... יהיה לי קשה להסתכל על עצמי.... לדעת שוויתרתי על מישהי שעושה לי מערבולת בבטן, משבשת לי את קצב הלב.. אי אפשר לוותר על זה.... החלטתי גם לכתוב לה מכתב ולתת לו אותו מחר לפני שהיא נוסעת... לכתוב לה שאני כאן מחכה לה לא משנה מה ולא משנה כמה זמן זה יקח לה... אני מחכה לה בזרעות פתוחות עם חיבוק ענק, בלי פחד.... קשר זה מקום שלוקחים סיכונים בעיקר על הלב והיא שווה את הסיכון הזה... תודה רבה לך על הכל... אני ממש מרגישה הקלה עצומה אחרי שכתבתי ובמיוחד אחרי התגובות שכל כך עוזרות לי.... יום מקסים מלא אושר .... שלך בופיק

למעלה