מתגייסת בעוד שבוע!

מתגייסת בעוד שבוע!

היי אני מתגייסת ב-25 לחודש, מישהו יודע איזה טירונות זאת, איפה היא תהייה וכמה זמן היא נמשכת? יש פה עוד מישהי שמתגייסת בתאריך הזה? ודבר אחרון- באתר של הצבא יש רשימת דברים לקנות לטירונות ורשום שם תיק קיטבג- איך אני אדע איזה גודל לקנות? כי הבנתי שיש כל מיני גדלים...והתיק הזה הוא באמת הכרחי? כי רשום גם שמקבלים תיק מהצבא... תודה רבהההה :)

היי :)

קודם כל לפני הכל- לא מקפיצים אחרי שעה.... עכשו- אם את לא יודעת לאן את מתגייסת- אם לא התמיינת למקום מסויים, אז את מתגייסת לכל"צ... גם אם כתוב בשבוז שבאותו יום יש גיוס לטייס... :) הוה אומר- טירונות כל"צ- 02... ממממ אולי יש כאן עוד חבר'ה שמתגייסים ביום הזה.. אני בכולופן לא... [אבל הייתי מוכנה... :/.. חיחיחי] תיק? ממממ תחפשי כאן כמה שירושים אחורה- יש שירשור על מה צריך להביא וכו'... כתוב גם אם אני לא טועה גודל התיק.. יותר מזה אני אינני יודעת...
בהצלחה שיהיה!

רקדנית1

New member
אני מתגייסת בתאריך שלך=]]

היי קוראים לי דנה. יש לך מסנג'ר או אייסיקיו?

monika

New member
את לא צריכה לקנות קיטבג!

פשוט תקחי תיק של טיולים או מזוודה זה גם נח.. קיטבג מביאים לך בבקום וגם בבסיס של הטירונות... קיצר את בכלל לא צריכה את זה את סתם תתקעי אותו בבווידן כמו כולם.... אממממ בקשר לבסיס... פשוט תתפללי שלא תפלי על זיקים.... זה הבסיס הכי מסריח שיש.... והיתושים שם... אכלו אותי.. עד עכשיו אני סובלת מאיזה מחלת עור שחטפתי שם כנראה (סיימתי שם טירונות ביום חמישי אגב) קיצר.. בהצלחה..

תודה לכולם!

עזרתם לי מאוד! אני יודעת לאן אני הולכת- לשב"כ! חחחח שכחתי לציין את זה, בכל מקרה אני די בטוחה שגם אם אני הולכת לשב"כ זה טירונות 02 אבל תודה בכל זאת. דנה- יש לי אייסי: 293693631 וגם מסנג'ר- [email protected] אני ישלח לך גם מסר...דברי איתי :)

למעלה