מתגייסי מרץ 2007 לכאן

מתגייסי מרץ 2007 לכאן

מה המצב אחים? קודם כל חג שמח ושנה טובה לכולם. כל מי שמתגייס במרץ שירשום את התאריך שלו ולאן הוא משובץ/מה הוא דירג במנילה (עדיפות על השיבוץ הסופי) שלי ה13/3/07 - לאן? - לא ידוע... עכשיו, לא מזמן קיבלתי תאריך גיוס - 13 למרץ 2007 (פרופיל 97) ציפיתי למנילה בכלל כי הייתה לי פגישה אצל הסמל"ג לפני שלושה חודשים, ובה הוא אמר לי שאני יקבל מנילה תוך שבועיים... הייתי אצל הסמל"ג (וגם אצל הקב"ן) בגלל שיש לי עבר פלילי, והיה לי משפט וכו'.בנוסף סיימתי י"ב מבלי לקבל בסוף תעודת 12 שנות לימוד (על הברזות) וגם חסרות לי כמה יחידות לבגרות מלאה. עכשיו לא הורשעתי אף פעם (למרות המשפט), ובפגישותיי עם הסמל"ג והקב"ן היתעקשתי להיתגייס, ולא סתם אלה אך ורק להיתגייס בתור קרבי. ה-שאיפה צנחנים, אבל עוד נגיע לזה בהמשך. בכל מקרה ניבהלתי ישר שקיבלתי תאריך בלי מנילה, וישר הפרנאויות חילחלו לי למוח, והייתי בטוח שאני לא יהיה קרבי. עשיתי טלפון ללשכת הגיוס, בהתחלה נפלתי על פקידה שכנראה שלא קיבלה בלילה לפני או משהו, היתקשרתי שוב (שעה לענות נכון?)ובסוף הפקידה ענתה וביררה לי על המנילה, והפתיע והודיע לי שאני אמור לקבל מנילה בשבועיים הקרובים (הידד !!... ) אחרי זה ישר היתקשרתי למדור סיירות (לא ידעתי שצריך לבקש זימון בעצמך), וביקשתי זמיון... מה היא אמרה לי? "אתה לא מתאים !".... (עולמי חרב עליי) ואז היא המשיכה.."אבל...אם תדרג במנילא צנחנים (!) וסטי"לים בדירוג גבוה תקבל הזמנה לגיבוש" (חזר לי האויר...והצבע) אז עכשיו אחרי שלמדתם את הסיפור שלי, אני פונה בכמה שאלות למי שיכול לעזור ... * האם אני לא מתאים לסיירות בגלל העבר הפלילי ? כי השקעתי במבחן הפסיכוטכני ואני מקבל ציונים לא רעים בכלל במחנים האלה (מניסיון אישי קודם) *האם יש סיכוי שבכל זאת איכשהו הגיעה ליחידות המובחרות ? *מה הסיכויים שלי להגיעה לקצונה ? (בעתיד הרחוק) * (מאוד חשוב לי) האם יש סיכוי שהעבר הפלילי ישחק תפקיד גם בגיבוש צנחנים שאני מתכוון לעשות (ולעבור בעזרת ה', אמן) *שמתי לב שאנשים שמתגייסים ב13 למרץ קיבלואת התאירך מזמן, ואני ממש לא מזמן, האם זה אומר שהתאריך צפוי להידחות לי לחודש גיוס קרבי אחר ? או לתאריך אחר כלשהו ? *(חשוב) מה הגיוס המיועד של מתגייסי ה13/3/2007 (השאלות בסדר אקראי) תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה מראש למי שעונה לי על כל שאלה שהיא !!! באמת באמת שאני מעריך את זה מקרב לב. (מצטער שהפגזתי עם השאלות, חח:) תודה על זמנכם ושנה טובההה

samata

New member
תשובות

* האם אני לא מתאים לסיירות בגלל העבר הפלילי ? כי השקעתי במבחן הפסיכוטכני ואני מקבל ציונים לא רעים בכלל במחנים האלה (מניסיון אישי קודם) אין קשר בין העבר הפלילי לסיירות. הדבר היחיד שחשוב לך כדי לנסות להגיע לסיירות זה הקב"א. אם יש לך קב"א של פחות מ-52, טכנית אתה לא יכול לקבל זימון ל'יום סיירות', ובגלל זה לא להגיע לשום סיירת. אם יש לך קב"א 51 אתה יכול לנסות לבקש להתקבל כחריג - היו מקרים מעולם וזה לא נדיר. *מה הסיכויים שלי להגיעה לקצונה ? (בעתיד הרחוק) כמו בשאלה הקודמת. כדי לצאת לקצונה צריך מתאם קצונה גבוה וקב"א 52. * (מאוד חשוב לי) האם יש סיכוי שהעבר הפלילי ישחק תפקיד גם בגיבוש צנחנים שאני מתכוון לעשות (ולעבור בעזרת ה', אמן) די בטוח שלא. *שמתי לב שאנשים שמתגייסים ב13 למרץ קיבלואת התאירך מזמן, ואני ממש לא מזמן, האם זה אומר שהתאריך צפוי להידחות לי לחודש גיוס קרבי אחר ? לחודש אחר? לא. בכמה ימים? סיכוי טוב. *(חשוב) מה הגיוס המיועד של מתגייסי ה13/3/2007 כל"צ קרבי נכון לעכשיו. חג שמח.

samata תודה רבה רבה! ועוד דבר קטן..

אז כנראה שהקב"א שלי נמוך משציפיתי,אילו יכלתי לדעת מהו, ולמה הוא כזה... בנוסף חשבתי על זה, וכנראה שהעבר הפלילי והבעיות בלימודים היוו השפעה על ציון הקב"א שלי... הייתכן? ואם כן עד כמה זה יכל להוריד לי את הקב"א. יש אפשרות לשפר את הקב"א שלי? ולגבי הגיוס קרבי כללי, שמעתי על זה אבל לא ממש ברור לי מה זה, האם יש סבירות שצנחנים כלול בזה ? תודה רבה רבה, מחמם את הלב לקבל את העזרה שלכם. כי אני כבר שנה וחצי נלחם להיתגייס לצנחנים והאי וודעות הזאת הורגת אותי... שנה טובה

samata

New member
בנוגע לכל"צ

התאריך שיש לך כרגע נקרא כל"צ קרבי - וכל מי שמיועד להתגייס לקרבי בחודש מרץ 2007 קיבל את אותו התאריך. בעוד כמה חודשים (בערך בפברואר) ישתנה לך התאריך, ואז תדע בוודאות לאן תתגייס (זה יכול להיות באמצע מרץ, סוף מרץ...מתי שייצא). לשאלתך בנוגע לצנחנים - אם לא עברת גיבוש צנחנים, אין לך שום סיכוי שבעולם להתגייס לצנחנים. כנ"ל לגביי כל יחידה שדורשת מיונים/גיבוש כדי להתקבל אליה. אם לא עברת את המיונים/גיבוש - אתה לא תתגייס לשם בשום מצב. מה זה כן כל"צ קרבי? גבעתי, גולני, שריון, מג"ב וכו'....כל דבר שהוא קרבי אבל לא דורש מיון מקדים.

למעלה