מתגייסים לכל"צ?

jelly beans14

New member
מתגייסים לכל"צ?

אין צורך להתבאס! בתור אחת שהתגייסה לכל"צ,ונורא התבאסה,וחשבה שנגזר עליה להיות בתפקיד מעפן במשך שנתיים,אני רוצה להתוודות-אני נהנית מהשירות שלי בטירוף. ביום הגיוס שלי הייתי כ"כ בלחץ,לא ידעתי מה אני אעשה אם אקבל תפקיד שלא ארצה..(פקידה,שוטרת צבאית וכו'..) אבל!! הקצין מיון,כמו מלאך מגן עדן(טוב,לא נגזים.) הציע לי את התפקיד 'מנהלת רשת מחשוב',שלא ידעתי ממש מה התפקיד,אבל זה היה נשמע טוב..ואני אוהבת מחשבים. אז הסכמתי. עשיתי קורס חודש וחצי,ולאחר מכן שיבצו אותי בבסיס סגור בחיל המודיעין. ובאמת שהשירות שלי עובר ממש בכיף.. רציתי שנעשה שרשור 'תפקידי כל"צ'. כל מי שיודע על תפקיד טוב בכל"צ,שירשום אותו,עם פירוט קצר בנוגע לקורס ולשירות בסדיר. אני אתחיל עם התפקיד שלי,מנהלת רשת מחשוב-הטירונות בה"ד 7 עשרה ימים,טירונות לגמרי קלה,קורס בבסמ"ח שבשלישות רמת גן,מי שגר קרוב יוכל לישון בבית,מי שלא -באכסניה נחמדה עם טלוויזיה ( לגמרי חוויה,ממש כיף!
) ולאחר מכן ישבצו אתכם בחיל התקשוב או מודיעין או אוויר ואו בסיס פתוח או סגור. יש קורסים שכמעט כולם הולכים לבסיס פתוח ויש קורסים שהרוב לבסיס סגור.. אבל בגדול,הרוב בבסיס פתוח. אבל אני ממליצה לבקש סגור למי שרוצה ממש להרגיש מה זה צבא.

Y M C A

New member
תגידי

עד כמה קצין המיון מתגמש איתך ומקשיב לרצונות של המלש"ב-חייל? יכול להיות מצב שהוא יגיד לי "את הולכת לX וזהו" בלי שום אפשרות לערער?

Drorrrrrr

New member
לא להאמין לקצין מיון.

כל מה שהוא אומר לקחת בערבון מוגבל. הוא לא משנה בכלל...

Krishi

New member
נהג בוס ../images/Emo99.gif

תלוי בבוס כמובן.. אבל לא משנה כמה תפקידים טובים הציעו לי (ממר"ם, פקח טיסה מה שאני עכשיו או מודיעין) אני פשוט יותר מדי חולה הגה

varui

New member
מוזר

כדי אני יודע אם את רוצה להיות מנהלת רשת את אמורה לבוא למיונים ואת לא יכולה לקבל את תפקיד בלי מיונ כניראה הייה לך מזל שהייה מקום פנוי וקצין מיון הוא רצה לסגור את חור שלו

איזה הקלה

אני גם מגיע לכל``צ ומעכשיו משקשק.. זה בטח לחץ אטומי להחליט בחמש דקות מה תעשי 3 שנים.

Sublime1

New member
...

התפקיד של מנהלת רשת מחשוב מופיעה בצד של ה"ללא מיון", בתחום תפקידי מבצעים, מודיעין ומחשבים, באשכול "מקצועות המחשב".

abag

New member
כן אבל

מישהו בתפקיד בחיל תקשוב אמר לי שהם עושים גם עבודות משרדיות כי הן לא יודעות יותר מדי במחשבים חוץ מלפתוח אימייל.זה נכון?

IrIsH BaBe

New member
ממש לא!

איזה שטויות! אני הייתי בתפקיד הזה שנה וחצי והדבר האחרון שיצא לי לעשות זה לפתוח מייל.

abag

New member
חחחח תודה הרגעת אותי ו..

איך אפשר להגיע מהקורס להדרכה?

IrIsH BaBe

New member
לקראת סוף הקורס

המדריכים עושים מן סקר אצל החניכים ובו הם צריכים לדרג כל אחד מהחניכים, למי מתאים להיות מדריך. את הנבחרים הם לוקחים לראיון וכלמיני מבחני התאמה, לא כזה זוכרת ובכלל, פשוט תבקשי

ailag

New member
תפקיד רע עם אנשים טובים

מביס בגדול תפקיד טוב עם אנשים רעים. ברמות שקשה להאמין להן לפני השירות. והכי חשוב לבוא ברוח טובה ולא להיות מפונקים - לא בקשר ליציאות, לא תורנויות, לא בשעות שקמים בטירונות - כי אם בוכים על הדברים האלו אז רע. אם לוקחים הכל בקלות ומבינים לאן הגענו (ושאולי לא נראה את החברים כל יום) - אני מכירה גם פקידות שנהנו מאוד מהשירות.

barstick

New member
אני חושבת ש..

אני מכירה מישהי שעושה גם תתפקיד הזה שלך.. אבל בשלישות רמ"ג זה נשמע משעמםםם.. מחשבים זה דבר מחרפן חחחח הקטע זה שיש אנשים שזה נראה להם מעפן ויש כאלה שזה נראה להם כמו חלום

למעלה