מתגייסים יש?

GGOODD

New member
מתגייסים יש?

בכל מקרה, אם יש פה חבר'ה שהולכים להתגייס בחודשים - יולי, אוגוסט, ספטמבר... ומעוניינים להתעסק בהפקת וידאו גם בצבא, אז שייפנו אליי במסרים - ניסיון של 3-4 שנים חובה! אני מחפש מישהו לתפקיד צלם...

MaSTeRLou

New member
איפה היית לפני 3 וחצי חודשים?

GGOODD

New member
מה זאת אומרת?

צילמתי
ואני שואל שאלה אחרת, איפה אני הייתי כשאני התגייסתי? הלוואי ומישהו היה בא אליי ומציע לי להיות צלם לפני הגיוס מבלי לעבור את כל הסיוט שאני עצמי עברתי עד שהגעתי אל התפקיד...

MaSTeRLou

New member
איפה צילום ואיפה אני עכשיו....

ת'אמת שבאו אלי לפני הגיוס והציעו לי להיות צלם, היחידה רצתה, הבקו"ם התנגד בתוקף (לא שהיה לו משהו אחר להציע לי), בזה נגמר העניין. גם סירוב פינוי לא עזר. ..לפחות יש חמשושים להשלים את החסר....

Schnickelfritz

New member
אחח...

אם רק הייתי מתגייסת מוקדם והיה לי נסיון... ואם אני כבר כותבת- איך אני יכולה להשיג נסיון בכלל? ז"א, אני לא לומדת במגמת קולנוע (לצערי הגדול- אין לי אחת) ואין סביבי מקומות שאני יכולה להרשות לעצמי ללכת אליהם (נתניה, נו..) ובכלל- נראה לי שקצת מאוחר מדי בשבילי כבר (כמעט 18), רוב האנשים שאני רואה התחילו לעבוד כשהם היו בני שמונה או משהו.. והיי, אגב, אני חן. קוראת בפורום באופן קבוע וחוששת לפתוח את הפה החובבני שלי בד"כ.

פעם אחרונה שאת כותבת את זה

ואם את לא תתחילי לפתוח את ה"פה החובבני" שלך אני ממש אקח את זה ללב. תתפלי עד כמה את יכולה להוסיף לחברים כאן מהנסיון שצברת, גם אם לא כזה רחב. אז בבקשה, החל משורה זאת, את מתחילה להיות פעילה !!!

למעלה