*מתביישת*

*מתביישת*../images/Emo9.gif

זהו- אחרי הרבה זמן של התבוננות מהצד החלטתי להצטרף- אז אני זוהר, בת 14 מהצפון
מאז שהוקם הפורום נהניתי מאוד לשוטט כאן ולראות את יצירותיכן המקסימות. הכרתי את טכניקת בצק הסוכר מפורום מתכונים, אך לצערי הרב עד כה התעסקתי רק בעוגות מעוצבות פשוטות- מהספר עוגות ימי-הולדת. הנה אחת מה"יצירות" שלי
את זאת דווקא עשיתי עם הרבה עזרה מאמא שלי [כתה ה'??
]- אבל גם הספקתי לעשות כמה לבדי
אני מאוד רוצה להתחיל להתנסות בעיצוב עוגות עם בצק סוכר, רק שאין לי מושג מאיפה להתחיל
בקיצור- מקווה להשתלב מהר וללמוד טונות של דברים חדשים- וכל הכבוד לטל על הפורום הנהדר

גילא

New member
את כזאת מתוקה../images/Emo24.gif

את בדרך הנכונה, על פי העוגה החמודה שצירפת. ואם התחום מעניין אותך. פשוט תקני בצק סוכר ותתחילי לשחק איתו בהתחלה. ללוש שוב ושוב על מנת להרגיש את המרקם שלו ובכלל לחקור את המוצר. את תגלי שאת מסוגלת להגיע להשגים מדהימים, עובדה תסתכלי על העבודות של כל הבנות הללו. הכל בזכות טל והפורום שלה. גילה

תודה^^

אבל אני חושבת שאני אתחיל בסדנא של עוגה מצויירת אצל טל- נשר זה בול בשבילי
עכשיו רק צריך לשכנע את אמא שלי
וכמובן לחכות אחרי פסח- לא בא לי משהו כשר

Nיכל

New member
אם צריכה עזרה לשכנע את אמא,

תביאי אותה קצת לפורום. חוץ מזה בגיל 14 תעשי כמה בייביסיטרים ותוכלי לשלם על הקורס בעצמך לא? כלכבוד על היוזמה והכשרון!

נראית עוגה מאוד טעימה

ומדוייקת כל הכבוד על הנכונות לעשיה ובצק סוכר ממש קל לעבודה כשמתחילים אי אפשר להפסיק

t a l talim

New member
יופי של עוגה! למה להתבייש...

עם התחלה כזו ורצון- בטח תגיעי רחוק! נשמח לעזור לך כאן עם כל שאלה, או לארח אותך בסדנא (יש הרבה בנות בגילך שמגיעות- הערב למשל מגיעה בחורה בת 15- מחר תראי את העוגה שלה...) תודה רבה על המילים הטובות, ברוכה הבאה וחג שמח!

למעלה