מתביישת בעצמי

סול33

New member
מתביישת בעצמי

ביום שישי בבוקר חמתי באה לסוף שבוע. בהתחלה קיבלתי אותה יפה. בערב התחלתי לחפש מה לא בסדר. ותאמינו היה הרבה. לדוגמא, בשעה שמונה הכל בבית חייב להיות סגור. אין מזגן אני מתה מחום. דבר שני יושבים ליד השולחן שוטפת את הסכום ומנגברת טוב טוב בניר. ועוד דברים קטנים. מה שהרג אותי זה שביום שיש בערב היא ביקשה מבעלי לשתות כדור מסויים וראיתי שהיא מכניסה לפה ולא בולעת. בבוקר בשבת אני מוצאת את אותו כדור על השטיח. תבינו יש לי ילדה בת שנה וחודש שזוחלת בבית. אני לא מאמינה איך שצעקתי והשתגעתי. גרמתי לה בערב לברוח הביתה. הרסתי לבעלי את השבת. הוא עזב את הבית. האחיות שלו החזירו אותו. כמה שאני מתביישת.

Night Light

New member
../images/Emo24.gif

נשמע כואב מאד. צעקת סתם או הבהרת שזה בגלל הכדור?

סול33

New member
באמת פחדתי ביגלל הכדור

חמתי חולת נפש. וכולם יודעים. מה שכאב לי יותר ביגלל שהיא אמרה שהיא שותה את הכדור. והיא זרקה אותו.

geni1

New member
הכעס שלך מוצדק../images/Emo123.gif

אי אפשר לסכן ככה תינוקת . פשוט צריך להשגיח על חמותך!

achokler

New member
צריך מדי פעם ליישר אותם

כמו שצריך מדי פעם ליישר את הילדים צריך גם ליישר את החמות כל חצי שנה צריך לפוצץ מריבות לשחרר הכל והתחיל מהתחלה הרי במילא לא משנה מה נעשה נהיה אשמים ורעים אז למה לא לפוצץ את זה מדי פעם

סול33

New member
מהצעקות של עצמי

אני לא יכולה להאמין שאני כל כך צעקתי. הדם עלה לי לראש כשראיתי את הכדור. חשבתי ישר על הקטנה אילו לא הייתי רואה את הכדור. בעלי בעצמו אומר שהכדור מאוד מסוכן.

sovlanit

New member
נהגת נכון.

ואין לך ממה להתבייש בתגובתך. האם אמא לביאה היתה נוהגת אחרת נוכח סכנת חיים לילדיה?. מהרגע שהפכת לאמא-מבחינתי כמעט כל האמצעים כשרים להגנתם ולגידולם. אגב, לה נשקפה סכנת חיים מצעקותייך??? זאת הדרך הנכונה לגרום לה לחשוב על תוצאות מעשיה-או לחדול מלסכן את ביתך ושלומו. ואת לא חייבת להיות אחרת. יישר כחך.

שש שבע

New member
אפילו אקמול רגיל מסוכן לילד, ולא רק

בגלל החומר שבו, אלא בגלל שאפשר להיחנק, האישה הזו יכולה לאבד נפשות בגלל אי השפיות שלה. עכשיו את מבינה? תאשפזו אותה, או שתדאגו שתהיה בביתה עם השגחה צמודה של מטפלת.

סול33

New member
היא לא תיכנס אלי יותר הביתה

אני לא מפסיקה לבכות ולחשוב ולחלום מה היה יכול לקרות. אילו הילדה היתה מכניסה את הכדור לפה. זה נורמלי?

ניני51

New member
סול, אני חושבת שאת חייבת להפסיק

לחשוב על מה שהיה יכול לקרות. עובדה שזה לא קרה. תחשבי שיש מלאך ששומר עליך ועל ילדתך ולא יתן שיאונה לה כל רע. את תמיד תהיי שם בכדי לגונן עליה, כי המלאך הטוב ששומר עליך יגיד מי בתך בסכנה. אין לך מה לדאוג. עובדה שגילית את הכדור. לא נראה לי שמכדור אחד היה קורה משהו לבתך. הדבר היחיד שהיה קורה לה זה שהייתה מנומנמת יותר מהרגיל. כדור אחד לא מסוכן עד כדי כך, למרות שזאת תרופה פסיכיאטרית.

geni1

New member
יש לי שאלה לכולם

נראה לכם שאם היו באים אליכם החמות או הגיסה או אפילו חברים, והיו מתנהגים בצורה מגעילה,הייתם מסוגלים להגיד להם לעזוב? אני טיפוס עדין מאוד,כמו שאתם יודעים,וכשאני משחזרת כמה מהתקריות אני חושבת לעצמי - מה אם...?

סול33

New member
כשתהיה לך חמה כמו שלי

לא שתגידי לה לעזוב. את תגידי לה לא להגיע. אני מבטיחה לך.

sovlanit

New member
גם אני הייתי בסרט הזה. לא. לא

סילקתי איש. זה עלה לי במחירים גבוהים. הנסיון עלה לי ביוקר. עכשיו אני הרבה יותר חכמה וגם יודעת כיצד להציב גבולות.זה לא קשור לעדינות-נפש... ולך- אם תחששי להיות אסרטיבית התוצאות לא תאחרנה להגיע. אסרטיביות היא ל א חוצפה אלא הצבת גבולות הכרחית לחיים טובים. ואל תחששי ממה הם יגידו/ירגישו כי התחשבות זה משהו דו סיטרי-ולא נראה לי שמישהו שם מכבד אותך- אחרת השאלה הזאת לא היתה עולה על הפרק... חיים טובים ומלאי אומץ,אהבה ושלווה.

סולינק'ה אל תתנצלי../images/Emo88.gif

הגיע הזמן שתלמדי לעמוד על שלך. כנראה שדרך חששך לשלום הילדות למדת להיות אסטריבית וזה כבר טוב.

מה יש לכן, אתן, עם חמות../images/Emo15.gif

או חם, זה ממש לא משנה, שבאים לסופשבוע???? האין יותר מוניות במחוזותינו ???? יבואו, ישתו , יאכלו, יראו סרט טוב בערוץ 10 ויאללה הביתה במונית, בטרמפ, באוטו של השכנים , על הסוס של המאהב, תהיו יצירתיות. לא חשובה התחבורה, חשוב שבת שקטה ומאושרת לבני המשפחה וזה לא כולל זרים, כן זרים, שנוחרים לי בסלון או בשק שינה על השטיח. אפשר להנות ולשוב לביתנו הקט וזה כולל הורים.

smagi

New member
אז אני כן גירשתי את גיסי ואישתו

מהבית וזה היה אחרי שעברתי הפלה ואישתו של גיסי אמרה לבעלי שבשביל שטויות כמו הפלה הוא לוקח חופש מהעבודה ובשביל ה"חינה" של האחיין שלו הוא לא מוכן לקחת חופש. אז הם כעסו יום יומיים אבל בנינו שיקפצו לי!!!. אני לא צבועה ואני אומרת בפנים הכל לטוב ולרע והם מכירים אותי ומשתדלים לא להתעסק איתי. וחשוב לציין שבעלי תמיד אבל תמידתומך בי (ככה שאין לי בעיה). מגי

שש שבע

New member
איחס, סתם מטומטמת

החינה יותר חשוב מהבריאות של אישתו? וממתי גברים צריכים להיות בחינה? הנה העולם ההפוך שלנו, חינה בכלל היא מסיבה של נשים, היום הפכו אותה להילולה, עוד סיבה למסיבה, ובכלל לא יודעים מה המקור שלה ולמה היא נועדה.

למעלה