מתבגרים יקרים , תקשיבו טוב ,זו פניה

גלי®

New member
מתבגרים יקרים , תקשיבו טוב ,זו פניה

ישירה אליכם : לא יעלה על הדעת , שאני אכנס לאחד מהפורומים שלכם ואתחיל להעביר ביקורת על צורת ההתבטאות שלכם ודעותיכם ...נכון ?! אני לא אמא של אף אחד מכם , ואם אני אומר לכם שאני , באופן אישי מרשה הלבת שלי משהו , זה לא מחייב את האמא הפרטית שלכם ! ה"הורים" אינם קולקטיב , בדיוק כמו שאתם לא גוף אחיד ! לכן , דעתי , מחייבת רק אותי ולא אף אחד אחר .... אין שום טעם להתווכח על העניין ! אם תצליחי לשנות את דעתי , נאמר , אז מה זה אומר ?! שאני אתקשר לאימהות שלכם ואשכנע אותן ? שאלתם לדעתינו , קיבלתם תשובות מנומקות שמסבירות את עמדותינו , הבנו את הצד שלכם , לא מספיק ?!

e_ma

New member
בוקר טוב, אני רואה שהסחבת ממשיכה

והפנייה החשובה הזו נדחקת למטה, חבל. הסבר אחרון ע"פ הבנתי: חשוב שכל ההורים ישקיעו מאמץ ביצירת קשר ותקשורת פתוחים עם הילדים הפרטיים שלהם. חשוב באותה מידה שהמתבגרים ידברו עם ההורים הפרטיים שלהם עצמם. פחות חשוב כאן ועכשיו, שהורים ידברו עם מתבגרים זרים להם, שאינם מכירים. זה לוקח כוחות ומסיט את הפורום ממטרתו המקורית. יש מליון בעיות לא פתורות בין הורים למתבגרים. מי שמוכן לקחת על עצמו, יפתח פורום בשם: "פספסנו את הורינו, הלכנו לחפש אמא אחרת, האם אתם רוצים לדבר איתנו או לא?" וינהל אותו. אולי איזה הורה ירצה לפתוח פורום בשם:" אני כישלון הורי, האם אתם רוצים לדבר איתי על זה?" אם דברי נשמעים קשים או פוגעים, קבלו התנצלותי. לא הבנתם כל הערב את הפניות בסגנון האחר. לאיילת, מנסיוני, קביעת הגבולות צריכה להיעשות חד משמעית: הודעות שאינן שייכות לנושא הפורום שהוא: "הורים למתבגרים", נמחקות, כמובן אחרי הסבר. שלב ההסברים כבר עבר חלף לו, לא? יום טוב ושמח, שבת שלום ממני לכולם!

AYELET1

New member
הייתי מציעה ש...

במקום לעסוק במחיקות ושאר ירקות, תעלי לנו לנו נושאים משלך. בני כמה ילדייך?

e_ma

New member
הגיל הרלוונטי שבעקבותיו אני כאן

הוא 9. ציינתי שאני חשה בניצנים ראשונים של גיל ההתבגרות, מנסה למצוא את מקומי. נדמה לי שבעבר ראיתי (כאן?) אחת, אמא לילדה בת 8. לצערי הוסטתי לכיוון לא טוב, אני מתנצלת ואת כמובן צודקת בגישתך. אם המקום אינו מתאים בעינייך עבורי, צייני זאת ואמשיך הלאה. הפורומים היעודיים לגיל קרוב יותר עבורי שבהם נתקלתי, עמוסים לעייפה, אי אפשר לעקוב, יחסים שמזמן חצו את גבולות המחשב, מקשים על הוצאת העיקר מן הטפל. כאן נדמה היה לי שהכל במינון שמתאים לי, ויחד עם תופעות שגם אצלי בבית רווחות, חשבתי שאוכל להשתלב. תודה ויום טוב.

גלי®

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif חם , e_ma יקרה !

גם שלי התחילה את התבגרותה , אי שם בגיל ההוא .... בהתחלה חשבתי שהיא סתם יורדת מהפסים , אח"כ גיליתי שיש לגיטימציה ... הקרציה שלי היא בת יחידה ( אחת , יחידה ותשאר גם כזו ... *, ולכן לא ממש ידעתי למה לקשר את כל התופעות האלו ... ברוכה הבאה לפורומינו הקט ! את נשמעת על הכיפק !

bimbo.

New member
מדוע לאייקון של החיבוק יוצאות

ידיות מהאזניים?

גלי®

New member
לדעתי , לפחות בפורום שלנו , הידיים

צריכות לכסות את האזניים ....

למעלה