מתא"ן

Black Star

New member
מתא"ן

כבר היו שרשורים על זה אבל רציתי לשאול - מי מכאן הולכת לזה? באיזה תאריכים בדיוק? הבנתי שיש שם שתי רמות, רציתי לדעת מה ההבדל ביניהן ואם הן חופפות בתאריכים או לא... יעלי.

אני הולכת, וזה לא 2 רמות. זה פשוט י

יש קורס אחד שהוא 10 ימים ואחד שהוא 5 ימים

Black Star

New member
אוקיי..

והם חופפים בימים? (כלומר בחלק מהימים מן הסתם..) כי אני יודעת שהקורס הארוך הוא מה-10 עד ה-19 ביולי.

H80a

New member
כן

הקצר הוא מה10 עד ה14... אני לא רוצה ללכת אליו אבל..

Black Star

New member
למה לא?

אמנם יותר כיף הקורס הארוך, אבל גם הקצר זו בטח חוויה.

H80a

New member
בגלל

שזה מבאס כזה וזה לא עושה לי חשק ללכת... חוץ מזה יש עוד הרבה קורסים ואני מקווה שאני ימצא משהו שאני יוכל ללכת אליו

../images/Emo45.gif../images/Emo4.gifבהתחלה אני ו-2 החברות שלי חש

חשבנו לא ללכת.. כי היו לנו 4 חברות שנבחנו שבועיים-שלושה אחרינו ולימדנו אותן פשוט את כ-ל הבחינה בעל פה אז 2 מהן עברו למלא
(2 נכשלו) וזה פשוט עושה הרגשה של כזה....איכסס כי שתיהן רקדניות פחות טובות מאיתנו עם פחות ניסיון וזה עושה הרגשה של "אם אני הייתי יודעת את זה בעל פה גם אני הייתי במלא.." זה כל כך מגעיל
ואפילו בבחינה לא הזכירו את זה שהסבירו הכל
לא ידענו על זה עד שחברה שלי אמרה לנו

Black Star

New member
בסוף החלטתן כן ללכת?

מקווה בשבילכן שכן, כי זה קורס נפלא. אני אמנם הייתי בארוך בזמנו, אבל אני בטוחה שגם בשבוע את מספיקה לחוות המון!

כן../images/Emo10.gifלמרות שזה מאכזב..ובבחינה אפילו

לא הזכירו את זה אז שהמורה שלנו צלצלה להגיד לנו שעברנו כל כך שמחנו ואז פתאום במכתב אנחנו מגלות שזה בעצם לא מה שחשבנו שזה..

אני חושבת

שאת ממש תהני... הם נותנים המון אופציות במתא"ן... זאת ממש הפתחות לעולם המחול... מכירים המון אנשים כמו כורוגראפים, מנהלים אומנותיים ורקדנים וזה פותח לך יותר אופציות לעתיד! לא שקורסים אחרים לא טובים.. יש את הקורסים בביכורי העיתים, גם מומלצים!

אממממממ...

התקבלתי אבל אני לא הולכת זה בשתי רמות בערך יש למתחילים שזה הקצר ויש למתקדמים שזה הארוך........

זה לא קשור מתחילים/ מתקדמים../images/Emo4.gifאני ו

וחברות שלי לא מתחילות (9 שנים זה לא מתחיל.) והתקבלנו לקצר, ויש לי חברה שרוקדת 6 שנים והתקבלה למלא. זה לא קשור. זה פשוט ארוך יותר

זה לא קשור לכמה שנים רוקדים

זה קשור איך רוקדים... זה כמו שתגידי שמי שרוקד הרבה ממש טוב ומי שרוקד ממש מעט שנים ממש גרוע אין קשר לשנים ולאיך שרוקדים

בגלל זה אמרתי שזה לא קשור למתחילים

או למתקדמים והיא לא רוקדת יותר טוב ממני ומ-2 החברות שלי שלא התקבלו גם
ממש לא. לאחת החברות שלי שצלצלה לברר למה אמרו שפשוט נראה להם שמבחינה נפשית יהיה לנו הכי טוב 5 ימים

טוב..........

הם לא עשו בחינות מסוג ראיון.....איך הם יכולים לדעת מה מצבך הנפשי בנוגע לקורס....? לא משנה..........................

למעלה