מתאשפזת.....

טל_מ

New member
מתאשפזת.....

מאשפזים אותי בתל השומר משהו יכול לתת לי פרטים על מחלקת נוער שם?...... מה סדר היום של המאושפזים?מה עם הלימודים?מה התפריט שאני יצטרך לאכול?כמה זמן אני יהיה שם? ומה אני צריכה לעשות ומה לא? תודה טל

תרנגולת

New member
טל יקרה...

בוקר טוב.. נסי בפורום בIOL- יש שם כמה בנות לפני אישפוז.. אחרי לדעתי גם. וד``ר שיענה.. נראה לי ששם תקבלי תשובה יותר מורחבת..

שוב שלום לך, טל

לא יודעת אם קראת את הודעתי הקודמת לך. אבל כבר כתבתי לך שהייתי שם לפני שנים, ואני מעריכה שהמון השתנה מאז. אבל לפחות לגבי הלימודים אני בטוחה שעדיין ישנה שם כיתה, וכל אחד מקבל חומר מבית סיפרו ולומד בעזרת מורות שישנן שם לשם כך. מאחלת לך המון הצלחה וזמן השהיה שם תלוי הרבה בך... אם תרצי תוכלי גם לצאת די מהר - תלוי בכוח הרצון שלך. מקווה שאת חזקה מספיק ברצונך להבריא ושלא תתני לעצמך להיסחף למטה.... תמיד כאן בשבילך נשמח לשמוע מה קורה איתך בהמשך שלך מאיה

טל_מ

New member
תודה הדבורה מאיה וקראתי את התגובה..

הקודמת שלך וממש תודה על הכל

קודם כל בהצלחה...

אני לא יודעת איך זה בתל השומר.. אני מקווה שיותר טוב מנהריה כי חברה שלי אושפזה שם ובריאה היא לא יצאה... כמו כן גם כל השאר.. אז... אני מקווה שאת תחלימי יקירה ומאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם.. מתי את מתאשפזת? וממה את סובלת? רק אם בא לך כמובן... אוהבת , המווווווווטציה..

טלוש

היי לך אני גם מאושפזת בתל-השומר אבל אני לא מכירה מחלקת נוער.אוכל לומר לך ששם החיים לא קלים אבל מה שחשוב שישנם תוצאות וחיוביות אז אם תרצי תכתבי ךי ואני אספלר לך הכל על תל השומר אני שם כל יום

למעלה