מתארגנים למען הכבאים עזרו לי להפיץ

מתארגנים למען הכבאים עזרו לי להפיץ

הנה ההודעה מתארגנים למען הכבאים עם דברים מחממי לב תוכן: תפיצו את זה בפייסבוק ובעוד כמה מקומוות שאפשרי החלטתי להרים את היידים ויאללה לעבודה כל השבת אני מתבשלת על זה, ודיברתי עם כיבוי האש יש כ 25 תחנות כיבוי אש בארץ שבכל תחנה בערך 30-40 כאבים, אז יאללה , בסוף שהחבילות יהיו מוכנות המרכזים יקבלו ממני מכתב בשם כל המתנדבים והאוספים שאפרסם אותו בפורומים לפני השליחה. מתארגנים למען הכבאים עם דברים לחמם להם את הלב, דברי מתיקה,עוגות , ופלים, עוגיות, חטיפים יבשים, בייגלה ועוד מכתבים מהילדים , דברים יבשים כמו קפה, סוכר , תה ועוד כל מיני דברים כאלו, בעוד יומיים שלושה תיגמר השריפה הם יגיעו לתחנות ויחכו להם ארגזים עם הדברים שאנחנו שולחים להם, כדי שיראו שאנחנו מעריכים ולא שוכחים, אנחנו רוצים לשלוח את הדברים שיגיעו ביום שישי הקרוב לתחנות בכל הארץ. לפרטים בקי 052-3401099 או במייל [email protected] אנחנו זקוקים למתנדבים שירכזו ... בכל הארץ את המוצרים שיעבירו להם הנה נקודות האיסוף - חלקם עםמייל חלקם השם בפורומים על מנת לא לחשוף ברשת את הכתובות אנא שלחו להם מסרים כפ"ס- אימא של בתאל וחיים [email protected] איזור המרכז גבעתיים - סיגלי 5 - מנהלת פורום למען הקהילה איזור בית שמש - אורה - [email protected] מושב משען 51 (ליד אשקלון) - כל שעות היום - כמעט תמיד יש פה מישהו אמדוקס - אזור התעשיה ספירים - שדרות - בין השעות 11 בבוקר ל-9 בלילה ליאת - האינדיאנית ,שלחו מסר איזור י"א באשדוד עמוס 1977 - שמה שרה אוספת באיזור בת ים, שלחו מסר תיקתק1 - פורום למען הקהילה מרכזת בר"ג גם אני6 -מרכזת בחיפה, וגם יש שינוע בצרופה

למעלה