מתארגן טיול

ellalap

New member
מתארגן טיול

שלום כולם, התעייפתי להכיר כל מיני בנות במועדונים אפלים ללילה אחד של זימה... אני רוצה כמה לילות של זימה.... אני מנסה לארגן טיול ברחבי הארץ בו תהיה לי הזדמנות להכיר בנות ולחבריי בנים איכותיים מעניינים שישארו קצת יותר מדקה וחצי... לי יש בראש טיול לצפון, איזה מסלול קליל עם הזדמנות להכיר אחד את השני ואחת את השנייה בסביבה נעימה וקצת אחרת מהברים והמסיבות האפלות שאני הולכת אליהם... נראת לי הזדמנות מצויינת להכיר אנשים חדשים ולהרחיב את המעגלים ואולי אפילו יחסים רצינים ... מה אתם אומרים על הרעיון? אגב זו לא פירסומת או משהו כזה זו יוזמה אישית ללא כוונת רווח (מלבד הכרות...) שלי יום טוב, אלה

E W

New member
אני בעד!

למרות שאנחנו זוג, אנחנו תמיד רוצים לפגוש עוד אנשים. וטיול קליל יכול להיות מגניב לאללה!!

daphts

New member
טיול ממש בא בחשבון במחוזותינו

אנו מתכננות טיול משפחתי (עם ילדינו- זוג +4, אולי 3, הגדולה - גדולה ומחליטה לעצמה) חשבנו על שני איזורים אופציונליים- הדרום (שדה בוקרומשם לאיזור מצפה רמון) או בצפון (גליל עליון) בגדול - קמפינג / צימר הם אופציות אפשריות. לא ניראה לי שבעינין הכרות למטרת זוגיות אני נכללות - אבל בגדרל ניתן להגדירינו כמשפחה מטיילת. לגבי טיולים בשבתות גם כן אופציה אבל רק כל שבת שניה (האישה עובדת שבת כן שבת לא- משמרות) לגבי רעיון הדרום - מקורו של הרעיון הנ"ל היות ולדעתינו הילדים הצעירים צריכים קצת מורשת(הם מעולם לא היו בשדה בוקר,קבר בן גורין והמידרשה, ובמצפה רמון, הגדולים היו) אנו תכננו לחגים כך שהדרום מתחיל להיות אופציה סבילה מבחינת מזג אויר. באופן כללי כשאנו עם ילדים לא ניתן להגדירינו כמטיבי לכת. לכן באמת לא מסע ... דבר אחרון - במשפחתינו יש שתיים שצריכות אוכל שונה, האישה סכרת והילדה צליאק (לגבי צליאק זה מוצי מסעדות מאופציה אפשרית, הן אינן מגישות אוכל נטול גלוטאן) כך שאנו מעדיפות אופציה של מכינים לבד- על האש, או כל אחד מביא ומשתתפים. אחלה רעיון אנו בעד התיכנון המקורי שלנו היה לארבע ימים בסביבות חגי תישרי. שרון

למעלה