מתארגן טיולון

maybemor

New member
מתארגן טיולון

בייסיק ריסרצ' פנו אלי בבקשה לארגן קבוצה מישראל לסוף ינואר תחילת פבואר במטרה לאחד קבוצת צנחנים בעלי 150 צניחות לפחות ויותר כ"א לקורס (בסיסי) BASE ולא ארחיב כאן יתר על המידה. באם ותגלו עניין אבקשכם ל-א לפנות אלי על גבי הפורום אלה לדבר איתי ישירות בנייד: 0505700750 בשביל שנוכל להבהיר עמדות ולסגור פרטים. השורה התחתונה - באיזור ה 1,000 וקצת דולר (כולל ציוד, הדרכה, סמינר קיפולים, ולפחות 4-5 קפיצות) ואתם בעניינים. (אני לא מרויח מזה כלום - רק LOAD ORG). C YA, דודי מ.

FireFlyer

New member
סחטיין על היוזמה דודי !

אבל מה קורה אם צנחן (אני לדוגמה) להוט על השתתפות בקורס אבל יש לו קצת פחות ממאה צניחות? יש מצב לחריגים? סוף הדרך.

maybemor

New member
סטנדרט התעשיה איש.

העניין הוא (שלצערי) איני קובע את הרף בתעשיה והחוק (הבלתי כתוב) אומר שלקורס הבסיסי חובת 150 צניחות חופשיות לפחות. תרביץ (בין אם החו"ל או בארץ) כמה עשרות צניחות ותעשה טוב טוב חושבים באם זה באמת בשבילך. עזוב אגו. - תגיד (בפרטי - לא כאן), אתה יודע באמת מהיא המשמעות? במה זה מעורב (סטטיסטית ומעשית)? אם לא - תדבר איתי. אני מבקש - רק ישירות לנייד ובכל שעה חבר'ה. דודי מ.

FalxOri

New member
הגשת בקשה?

להיות חבר בגילדת מארגני הטיולונים? ומצטער שלא חזרתי אלייך, היה לי יום מטורף אתמול... O

למעלה