מתארגן חוג תיאטרון בלאדינו

may55

New member
מתארגן חוג תיאטרון בלאדינו

קרידוס אמיגוס חברתנו שושי הגולשת פה וחוג שוחרי לאדינו חולון פועלים יחד ומתארגן חוג תיאטרון בלאדינו החוג יתקיים פעם בשבוע במתנ"ס נאות שושנים חולון. פרטים וספים והרשמה בקובץ המצורף

וניטה

New member
איזה כייף ואיזה יופי - אבל מה עם אלה שגרים

מה עם אלה גרים בצפון? האם יש מצב שייפתח חוג לדרמה גם בצפון?? אספרנו קה סי

שירי לאדינו ישנים../images/Emo39.gif

בטעות מצאתי אתר בשם ZEMERL לא יודעת לצרף לינק,האם מישהו מכיר? ישנם שירים בלאדינו ישנים חלקם מופיעים כאן בפורום. לא מצליחה לשמוע אותם.אולי מישהו יכול לעזור?

שושיקה

New member
חברים אתם לא רציניים../images/Emo92.gif

לאף אחד פה לא בא להגשים חלום ילדות ישן ולהופיע על במה? לא צריך הרבה רק רצון טוב נכונות וידע בסיסי בלאדינו. השאר יבוא עם הזמן. זו דרך נהדרת גם להתבטאות עצמית וגם להעביר את תרבות הלאדינו לכמה שיותר אנשים. אלברמוס הרשמה בטלפון 0523-400191

רותי ב.

New member
../images/Emo50.gif גם ממני שוש

לגבי ההערה שהאנשים פה לא רציניים, אני זוכרת שדווקא היתה השתתפות והענות לא רעה ביוזמה הקודמת בנושא של תיאטרון הלאדינו, ואנשים היו פעילים והקדישו מזמנם וממרצם לקידום הנושא וזאת בהתנדבות, וגם חלקם נחלו לא מעט אכזבות מדברים שונים . אם הייתי גרה במרכז הייתי שמחה להצטרף. מקווה שגם הפעם תהיה היענות יפה לקחת חלק בנושא החשוב הזה.

angelici

New member
למה לא, בשמחה

ואם יש לך עוד פרטים ..כגון יום ושעה ,כתובת מדוייקת אשמח לבדוק אם יתאים לי

רותי ב.

New member
אתר ZEMERL ידוע, ומופיע

ברשימת הקישורים בנושא שירים ומוסיקה. לצערי גם אני לא הצלחתי לשמוע אותם במחשב שלי, נדמה לי שזה קשור באיזה אופן לתוכנת המוסיקה המותקנת. בכל אופן, באתר קישורי השירים ישנם עוד קישורים שבהם * כן * ניתן לשמוע קטעים מהשירים המוכרים והיפים. במידה ואת נתקלת באתר ורוצה לצרף לינק, כל מה שאת צריכה לעשות הוא להעתיק את שורת הכתובת של האתר. אחר כך למטה בהודעה חדשה או בתגובה להודעה, יש מספר אפשרויות שמסומנות בכחול. השניה "קישורים בתוכן ההודעה" את לוחצת עליה. בצד שמאל את מעתיקה את שורת הכתובת. בצד ימין את כותבת כמה מילים, שמופיעות בתוכן ההודעה. ו- יששש

פלוריקה

New member
הצטרפות לחוג תיאטרון בלאדינו

שמי פלוריקה ובעבר(2002) הייתי גם גולשת בפורום.את צפור גן עדן אני מכירה אישית מהחוג בבר אילן (זוכרת?) משום מה הפסקתי וההפסד כולו שלי. אשמח לחדש את הקשר. פלוריקה לה גודריקה (היום כבר לא . רזיתי!!!)

למעלה