מתאם XD

• פותח הנושא wel
  • פורסם בתאריך

wel

New member
מתאם XD

כאמור אני מחפש מתאם XD לSM או CF.. ראיתי את זה בוואלה.. ניסתי לראות כמה עולה דבר כזה באחים יוגנד.. אמרו לי שאין דבר כזה, כי SM יותר דק מXD.. כך שזה לא הגיוני.. למרות שבמתאם באתר הוא נראה עבה בהתחלה.. האם הוא יתאים לכרטיסי XD? שנית.. האם למישהו יש ניסיון עם GetIt או zoom4u? מחירים טובים בהשוואה לאחים יוגנד.. מה דעתכם עליהם?

יש מתאם מxD לCF ,כי קוראי הכרטיסים

רובם לא קוראים את הxD .היה לי כזה בזמנו,יחד עם הפוג'י 304 -נראה קטן ופשוט,מן חצי מסגרת ,עם חיבורים בתוכה,אליה מחליקים את הכרטיס הזערורי- והגודל בסוף הוא של CF . אין לסמרט מדיה - כי המתאם אמור להוסיף נפח - במסגרת התלבשוטו על הגוף - גם אופי המעגלים על הסמרט שונים לגמרי מהקומפקט - הם פרושים על חצי מהכרטיס בצד החיצוני.

wel

New member
אז מזה המתאם הזה

שבאתר של וואלה? יש עוד סוג של XD? ולמישהו יש ניסיון עם zoom4u או getit?

ראיתי.זו חנות אמינה -רכשתי מהם

קורא כרטיסים - הגיע ללא תקליטון,התקשרתי ושלחו לי - בלי בעיות. יש להם טלפון - והם עונים לשאלות - מציעה שתפני שוב לשאול - ולמה? כרטיס הסמרט מדיה גדול מהxD - ולא יתכן שמכניסים אותו,את הסמרט,למתאם לקטן יותר - זה נראה ונשמע אבסורדי. לי זה נראה כמו מתאם בין הסמרט מדיה לקומפקט פלאש - למי שיש לו רק קורא כרטיסים מסוג אחד של הקומפקט פלאש.עבודה בעיניים-כי קורא לכל סוגי הכרטיסים וחיבור מהיר עולה רק ב50% יותר, הבעיה עם הxD המעצבן והקטן שמשום מה אין כמעט מכשירים שקוראים אותו ללא מתאמים יקרים. (למה היצרניות מתמהמהות?הוא כבר חודשים בשוק-עוד מעט שנה!סתם ביזיון)

אתה צריך מתאם אליו מכניסים את הxD

ושיתאים לכניסת הCF אצלך.זו לא התמונה שבאתר,ואת זה תברר.כי קיים כזה.

idohal

New member
על פי התמונה כרטיס הXD יושב בתוך

המתאם בחלק האחורי כך שהחלק הקדמי הוא בעובי של כרטיס SM. צריך לדעתי לבדוק שהמתאם עשוי מתכת משום שכרטיסי SM דקים למדי ומתאם עשוי פלסטיק יישבר בנקל. הגיוני לחלוטין.

למעלה