מתאם לשקע ארה"ב

Delice

New member
מתאם לשקע ארה"ב

שלום חברים,
שבוע הבא אני טס לארה"ב והבנתי שצריך מתאם מ-220V ל-110V
השאלה שלי היא איפה אפשר לקנות מתאם כזה בארץ ואיזה מתאם כדאי לקנות?
חוץ מזה רציתי לדעת אם בדיוטי פרי ג'יימס ריצ'רדסון מוכרים אחד כזה...

תודה רבה!

עדירמר

New member
מתאם לשקע ארה"ב

צריך שנאי מוריד מתח. כדאי לגשת לחנות של אלקטרוניקה או מוצרי חשמל ולשאול שם. מאוד לא כדאי לקנות בדיוטי פרי כי זה בר מזמן לא דיוטי פרי אלא .VERY HEAVY DUTY

Delice

New member
עבדתי בריצ'רדסון ויש לי לשם תווי קנייה

בגלל זה אני שואל אם מה שהם מוכרים מתאים
חחחח אני יודע שזה מאוד HEAVY תאמין לי:)

moco10

New member
כדאי שתציין לאיזה מכשיר זה אמור

לשמש.
כתבת מתאם שקע, והתיחסו אח"כ לשנאי. אלה שני דברים שונים, ומה שאתה צריך תלוי בשימוש המיועד.

דניאלה1311

Active member
מנהל
במקרה של ארה"ב מתאם לא מספיק אלא שנאי כפי שכתב עדירמר. בארץ מצאתי באייס שנאי לארץ
(הבאתי איתי מכשיר אמריקאי) אבל לא מצאתי שנאי לארה"ב אותו מצאתי ב-ACE האמריקאי מחיר 10$. אני בספק אם ימכרו נאי בדיוטי-פרי אבל לנסות תמיד אפשר, ולא, לקנות בארה"ב.

iris mom of two

New member
ברוב המוצרים לא צריך שנאי

מספיק מתאם. צריך לקרוא על המוצר עצמו. אם כתוב 110/220 צריך רק מתאם. לפעמים יש צורך להעביר את המתח ידנית עם מפסק על המוצר.

האם אתה בטוח שאתה באמת צריך שנאי שכזה?

בד"כ רב המכשירים הסטנדרטיים שאדם לוקח איתו לנסיעה לחו"ל (סלולארי, מצלמה, מחשב נייד) יודעים לעבוד על כל הטווח שבין 100-240V, ואז אין שום צורך בשנאי אלא רק במעביר מתקע ישראלי לשקע אמריקאי.
כדי להיות בטוח לגבי המכשירים שאתה רוצה לקחת, צריך פשוט להסתכל מה כתוב עליהם לגבי מתח הכניסה שהם צריכים.

לאונידס

Active member
חשוב לדעת מה ההספק של המכשיר

שאליו אתה רוצה לחבר את השנאי.
מכשיר בהספק גבוה יכול בקלות לשרוף את השנאי.

זאת ככמובן בהנחה כמו שאמרו מעלי שאתה בכלל צריך שנאי.

BenjiMan

New member
חשמל...

בימנו רוב מכשירי החשמל הם מולטיוולטג' ... כלומר עובדים מ 110 עד 240 וולט . בדוק בתווית של המכשיר מה כתוב. במקרה שכזה תצטרך רק מתאם בין תקע ישראלי לשקע אמריקאי (תמונה ) . עולה שקלים בודדים בכל חנות חשמל.

נסיעה טובה.

ב.

לאונידס

Active member
יש בעייתיות בטיחותית עם מתאם כזה

המתאם בסדר גמור אם מחברים אליהם מכשירים שבתקע שלהם יש שני פינים כמו מכונות גילוח או מטענים לסלולרים.
הם לא בטיחותיים אם צריך לחבר אליהם מכשירים שדורשים הארקה, כאלה עם שלושה פינים בתקע כמו מחשבים אישיים.
למקרים כאלה אני ממליץ על מתאם מוארק או grounded

Delice

New member
תודה לכולם על התשובות אני צריך את זה ל...

מטען של פלאפון, מטען של מצלמה

ריקי5

New member
למטען של פלאפון ושל מצלמה

מספיק מתאם משקע ישראלי לאמריקאי. אין צורך בשנאי (בכל מקרה כדאי שתבדוק שכתוב על המטען 110-220 או משהו דומה)

למעלה