מתאם לאלדין

אביק6

New member
מתאם לאלדין

ניתן לרכוש ערכת חיבור למחשבי אלדין הערכה כוללת INTERFACE שזה המתאם האלקטרוני ותוכנה מתאימה לכל סוגי מערכות ההפעלה של M.S (לא DATATRAK ) מחיר ערכה מקבילה בסנפיר כ:800 את הערכה ניתן לרכוש ב:200 כולל הוראות התקנה והפעלה בעיברית התקנה והדרכה פרטית ניתן לקבל תמורת תוספת תשלום כמו כן ניתן לרכוש תמורת 100 תוספת לחיבור ישיר בין האלדין לפאלם פילוט ולהוריד את המידע ישירות לפאלם זה ייתרון משמעותי שכן לחלק ניכר מסידרת אלדין זכרון פנימי קטן וזה אומר שהם מסוגלים לשמור פרופיל צלילה של עד 200 דקות צלילה אחרונות ואם יוצאים לספארי אז כשחוזרים הביתה בעצם לא ניתן להוריד את הפרופיל של רוב הצלילות הפתרון זה להוריד את הצלילות לפאלם שמשמש כזיכרון חיצוני ובעצם כLOGBOOK של ממש לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר עם יוסי בדואל [email protected]

אביק6

New member
תשובה

אין לי מצלמה דיגטלית וגם לא סורק אבל בגדול מדובר על קופסה קטנה בגודל של קופסת גפרורים שיוצאים ממנה שני כבלים אחד לכיוון האלדין ואחד לכיוון הSERIAL PORT של המחשב לגבי המסך של התוכנה הוא דומה לDATATRAK ובכל מקרה אחרי שמעלים את הDATA למחשב אפשר לפתוח את הDATA גם עם הDATATRAK ממליץ לך לשלוח לי EMAIL עם מספר טלפון ואני אצור קשר

אבי ע

New member
מעניין מאד ../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gif

האם פיתחת זאת לבד? תוכל לתת לנו רקע על המכשיר ופיתוחו? והאם תוכל גם להתקין מתאם דומה לוייפר של סונטו, ובפרט חיבור ישיר לפאלם?

menimm

New member
החיבור הפיסי לפאלם הוא לא בעייתי..

הבעיה היא איזו תוכנה תתממשק לוייפר ? לסונטו אין תוכנה עבור פאלם למיטב ידיעתי. סה"כ, גם לפאלם פיילוט יש פורט סיריאלי, הוא פשוט בעל חיבור קצת שונה.. מני

אביק6

New member
VYPER

לגבי ה VYPER עוד אין תוכנה שמאפשרת להוריד ישירות לפאלם למרות שהמתאם הפיזי לא אמור להוות בעיה בכלל למיטב ידיעתי לא ירחק היום שבו תוכנה כזו תיהיה בנימצא לגבי מתאם בין ה VYPER ל PC בקרוב גם אותו יהיה לי ואפשר יהיה לקנות אותו ב 200 ש"ח לגבי מה שנאמר פה שאפשר לחבר את המתאם ישירות ל CRADLE זה במפורש לא נכון זה נכון שרוב התוכנות שעליהן מדובר הן FREEWARE אבל יש בעיות עם חלק מהתוכנות במיוחד עם WINDOWS 2000 וצריך לבצע שינויים קלים בכל מקרה לכל מי שמנסה לבד וזה בהחלט לא בלתי אפשרי אז שיהיה בהצלחה

nir_az

New member
קישור ועוד כמה הסברים בנושא

כעיקרון זה יש סירטוט באינטרנט של המעגל שצריך ליצור ואפילו interface למימוש לכתיבת תוכנה שתדע לדבר עם המחשב צלילה. למרות שאת הסרטוטים יש לי מזמן לא מצאתי משהו שמוכן לבנות לי את המעגל ויפה שיש בחור שמוכן לעשות את זה. דרך אגב לגבי המחיר, אפשר לקנות בסנפיר חיבור DOS שהוא בדיוק מה שהבחור בנה וגם שם זה עולה 200 שקל רק שזה אוריגנאל של AWATEC נראה לי שלא ניתן להשיג יותר מחברים כאלו כי SCUBAPRO מעדיפים למכור את הMEMOMOUSE. יותר מזה הם כתבו הגנה בגירסת חלונות של התוכנה שלהם כדי שהיא תעבוד רק עם MEMOMOUSE. מי שרוצה יש לי פיצוח לתוכנת DOS של SCUBAPRO או תוכנה חלופית שלדעתי יותר טובה מהתוכנה המקורית. אני מצרף גם את הקישור לאתר שמסביר איך עושים את זה למי שיש שאלות מוזמן. אפשר גם להוריד לפלם לאחר שמורידים למחשב.

nir_az

New member
המאמר על הפאלם

http://pakuro.is.sci.toho-u.ac.jp/aladin/index-e.html

siliconarts

New member
בקשר ל Suunto Mosquito ../images/Emo53.gif

שלום לכולם! האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג תוכניות לבניית ממשק מחשב ל Suunto Mosqiuto

Famous

New member
סליחה על האפיקורסיות ../images/Emo73.gif

נכון שהערכה המקורית עולה 800 ש"ח בסנפיר, אבל כל מי שיש לו ידע בסיסי באלקטרוניקה יכול להרכיב את הממשק המדובר על פי הוראות מצוינות שניתן למצוא באינטרנט בקלות רבה. עלות כל הרכיבים, פחות מ 40 ש"ח ! לגבי התוכנה, יש מספר תוכנות חינמיות שגם אותן ניתן למצוא בקלילות באינטרנט, כולל תוכנה לפאלם. לגבי החיבור הפיסי לפאלם, אין שום בעיה לחבר את הכבל הסיריאלי לחיבור של העריסה (Cradle) של הפאלם ואז אין שום צורך במתאם נוסף.

siliconarts

New member
רכיבים ומעגל

האם תוכל/י להמליץ על חנות בה ניתן לקנות את הרכיבים הדרושים ובנוסף האם את/ה מכיר/ה מקום שיכול לצרוב מעגלים חשמליים, כמו זה שנמצא באתר של roli?

למעלה