מתאוששת מהשלילי

מתאוששת מהשלילי

כבר עבר יותר משבוע....מהשלילי שני. כמובן שהרופא היה המום מחוסר ההצלחה כי התנאים והעוברים היו מצויינים, מה שהוביל אותו לשלוח אותי לבדיקות רציניות של פקטורים...

דקרו אותי וסחטו ממני דם, וממתינים . אולי הכל תקין ואולי לא. אולי סתם אני לא מצליחה לקלוט את העוברים ואולי יש סיבה.
השלילי השני כואב יותר ומפיל הרבה יותר וכמובן שכולן בהריון ואפילו גיסתי ילדה אתמול, וככה לאט לאט כולם מתהלכים לידי כאילו על ביצים. מתסכל. והקנאה לצערי בוערת-ממש מתביישת אפילו לכתוב את זה. מזל שהבן זוג שלי המציא לנו תירוצים עד הסופה"ש כדי שלא נצתרך ללכת לבקר בבית החולים ולסבול.

אבל היי... יש 2 מוקפאים-רציתי לספר לכן כדרך אגב ולבקש תובנות. יש סיכוי שאחרי 2 החזרות של עוברים טובים + שלא הצליחו...דווקא ממוקפאים תבוא הישועה? או שהסיכויים אפסיים לדעתכן?
חיבוקים לכולכן.

בוודאי שיש סיכוי

כל החברות שלי הצליחו להרות דווקא מהמוקפאים ויש כאן הרבה בנות בפורום שהצליחו מהמוקפאים.
יש לי חברה שנסעה לצ'כיה ולא הצליחה בטריים ולא ב2 המוקפאים הראשונים ובסוף היא נקלטה מ 2 המוקפאים האחרונים שנשארו לה (כולם מאותה תרומה).
אולי תנסי הפעם , בגלל שזה מוקפאים, החזרה על בסיס ביוץ טיבעי?

קודם כל טוב לשמוע

זה מחזק מאוד!!

אין לי ביציות, עוד לפני גיל 30-מה קרה? לא יודעים.

אין לי ווסת, אין ביוץ. טיבעי או לא :(

אני הריתי בהחזרה שלישית ממוקפאת שהמתינה בסבלנות בפריזר של אסותט ראשלצ

:)

נשמע טוב :)

אני מקווה שהפעם ה״קוקטייל״ הורמונים שמכין לי הרופא ישנה משהו לטובה אצלי.. ממש מצב מתסכל.

אצלי לא השתנה כלום... עשיתי בדיקות קרישיות וצילום רחם. אולי הצילום עשה משהו למרות שהכל היה תקין.
בהלזרה הזאת הכי פחות האמנתי...הייתי מרוסקת מהשלילי השני והופ היתה הפתעה...

הכוונה הייתה...

שאולי העוברים לא נקלטים בגלל שהתמיכה לא הכי מתאימה, הכין לי קוקטייל תמיכה חדש לפעם הבאה.

ואני עשיתי רק היסטרו... שווה לשקול לעשות צילום רחם?

מה באמת ההבדל?

כן הבנתי שזה מה שהוא חשב...
אצלי היתה אותה התמיכה...היסטרו עשיתי לפני ההחזרה הראשונה (היה תקין)
ואחרי הכישלון השני דרש ממני צילום רחם על מנת לראות שאין נוזל בחצוצרות (הידרוסלפינקס) אוי כמה אני כעסתי ששלח אותי לצילום וזה כל כך כאב....
אם אין צורך לא הייתי עושה...
וגם עשה לי פיפל כמה ימים לפני ההחזרה, אבל כפי שאנחנו יודעות גם זה שנוי במחלוקת...
שיהיה המון המון הצלחה!

למעלה