מתאהב רק במבוגרת

DorM21

New member
מתאהב רק במבוגרת

זה ממש מעצבן
אני צעיר בן 23,ואני לא ממש מצליח להתאהב בבנות גילי.לא ביופי ולא באופי.אני לא אתייפיף אני יגיד שהיופי דיי חשוב לי אבל גם כמובן האופי,אני אגיד 50-50.יצאתי בעבר עם בחורות שלא היו הטעם שלי אבל אופי ממש טוב,מצחיקות וטובות אבל מהר מאוד כבר הרגשתי שאני רוצה להיפרד

אני אוהב את המנטליות המבוגרת,לא יודע איך להסביר את זה.משהו בבחורות הצעירות של הגיל שלי מרגיש שטחי כזה

יש איתי אחת שעובדת,בת 31,נראת סבבה ואני ממש אוהב לדבר איתה.היא אינטיליגנטית,מצחיקה,טובת לב אבל אני כמעט בטוח שהיא לא תרצה אותי כי אני צעיר
או שכמו כל נער יש פנטזיה על כמה מורות בתיכון או בחטיבה,המחנכת שלי 3 שנים בחטיבה היה בינינו קשר טוב והיא גם נראת טוב אני חייב להגיד,הייתי כזה "מאוהב" בה
עכשיו היא עברה לגור באותו בניין שלי ואנחנו רואים אחד את השניה הרבה,כל חיבוק שהיא נותנת לי אני מרגיש פרפרים בבטן,גם ביופי היא נראת טוב אבל גם באופי,עליתי לדירה שלה סתם דיברנו על החיים..אני מרגיש שאני רוצה להיות איתן בקשר.היא בת 37

אני לא יודע אם זה בגלל שהן בדיוק הטעם שלי,זה לא שאני מרגיש כל כך הרבה בנות..אני מרגיש חיבה מסויימת
זה ממש מעצבן

שלום

הגיל לא משנה, המראה לא משנה, רק האופי משנה. כשתמצא מתאימה, תאהב אותה בגלל אופייה ותרצה אתה קשר. כדי שלא תיסחף ליצור קשרים על-סמך משיכה יותר מאהבה, אני מציע שתיצור אותם במסגרות ולא עם זרים.

2461

New member
אני חושבת שזה סתם פסיכולוגי

לא מאמינה שיש משהו שונה בנשים בנות 30 או 23....
יכול להיות שאתה מחפש יותר מדי...תנסה לזרום בחיים, ולא לוותר ישר בראש שאתה שומע גיל ״23״ ... הרי זה לא הגיוני

בהצלחה

Megie

New member

למעלה