מתאבלת עליו
לפני חצי שנה הכרתי מישהו בעבודה שממש נדלקתי עליו בטירוף ולמעשה הוא זה שעשה את הצעד הראשון.
בעיניי הוא הבחור הכי מיוחד שהכרתי, משהו במה שהוא משדר. הוא בחור מאוד נחמד נראה ממש טוב ונמשכתי עליו בטירוף.
מיד בתחילת הקשר הוא הודיע לי שאינו בשל עדיין למערכת יחסים כי נפגע קשה מ-2 מערכות יחסים שהיו לו. האחרונה בגדה בו והוא היה מאוהב בה ומאז מעל שנה וחצי הוא לא מסוגל להכניס מישהי ללבד..
הוא אמר לי שהוא נמשך אלי ושאני יפה ואמר בואי נראה לאן זה מתפתח.
ואז אחרי פחות מחודש הוא פשוט התרחק ..
לא רצה להיפגש יותר
הוא גם התחיל ללמוד וכל מי שניסתה לסדר ביננו שנכיר הוא לא רצה ואמר שאולי עוד שנה כי הוא לא יכול לימודים ועבודה..
אחרי חודשיים הוא פוטר
ניסיתי ליצור איתו קשר ואף שלחתי לו בקשת חברות בפייס ממנה הוא התעלם. גם בהודעות שהתכתבתי איתו היה יבש .
,הוא סיפר לי שמצא עבודה חדשה באיזור מגוריו ושממנה הוא מרוצה.
לא היה לי סבלנות יותר מדי להתכתב איתו על יבש והחלטתי להתוודאות בפניו על הרגשות שלי.
רשמתי לו שאני מרגישה שהתאהבתי בו מה שזה נכון ושהוא יהיה בשל לקשר רציני שידבר איתי הוא ראה הודעה והתעלם.
מישהי מעבודה סיפרה שיש לו מישהי כבר
בדקתי את העניין ומסתבר שהוא מצא מישהי שאיתה הוא בקשר רציני יותר ממה שהוא היה איתי ומרגיש חיבור מה שאיתי לא הרגיש כנראה..
ומאז שבועיים ברציפות אני לא מפסיקה לבכות יום ולילה אני בדיכאון
איך הוא ממציא תירוצים שאינו מחפש קשר רציני והנה מגיע מישהי שכן חשובה לו והבנתי שהוא כבר שכב איתה והכל..
ואני מדממת בתוכי לא מצליחה לעכל את הכאב
לפני שבועיים יצא לי שערה לבנה ועוד לא חגגתי יום הולדת 30
השבוע גיליתי כמה שערות לבנות שהתפשטו עוד באותו מקום מוסתר. אני מתארת שזה בגללו כי ממש קשה לי
בעיני הוא הבחור הכי מיוחד שהכרתי.
אני מרגישה חסומה נפשית להכיר מישהו נפשית.
גם חברה שלי שמנסה להכיר מישהו באפליקציות היכרות נדהמת כל פעם מחדש .
לפני שבועיים היא הסכימה להיפגש עם מישהו בדירה שלו.
חברה שלי בתולה והיא נדהמה עד כמה הם מגעילים.
ישר ניסה להשכיב אותה בלי יותר מדי דיבורים והיא הסכימה רק כי קר בחוץ . הוא לא קיבל מה שרצה שלח אותצה הביתה במונית שירות..וזה לא בחור אחד או שניים כל הבחוריםן מציעים לה להיפגש אצלם בבית ותמיד היא מסרבת חוץ מפעם אחת שלא היה לה שום כוונה מינית.
אני חושבת שכל הגברים מחפשים רק מטרה אחת סטוצים.
אני לא בשלה להכניס כרגע מישהו ללב ובטח שלא לסטוצים.
אני מרגישה ממש אומללה
איך מישהי אחרת זכתה בו ואני שהוא היה כל עולמי נכוותי
וזה כואב אין יום שאני לא בוכה עליו, מתפללת שאולי יבוא יום יזכר בך אבל גם אז עולה הספק שזה שהוא אולי יזכר לא אומר שהוא יחפש ממני קשר רציני
ועכשיו שהוא בקשר עם מישהי שאולי זה יתפתח למערכת יחסים אז בכל אני מרגישה חסרת אונים ואבודה..,
איך הייתי רוצה למצוא אהבה חדשה שתפא אותי ולהיות מאושרת איך
אבל יש בעייה ש99 אחוז מבחורים הם לא לטעמי
וגם אני לא נראית כיום לא משהו (עליתי 35 קג בשנה וחצי) ושוקלת קרוב ל95 קילו
איך אני שוכחת אותו איך?
אני בדיכאון
לפני חצי שנה הכרתי מישהו בעבודה שממש נדלקתי עליו בטירוף ולמעשה הוא זה שעשה את הצעד הראשון.
בעיניי הוא הבחור הכי מיוחד שהכרתי, משהו במה שהוא משדר. הוא בחור מאוד נחמד נראה ממש טוב ונמשכתי עליו בטירוף.
מיד בתחילת הקשר הוא הודיע לי שאינו בשל עדיין למערכת יחסים כי נפגע קשה מ-2 מערכות יחסים שהיו לו. האחרונה בגדה בו והוא היה מאוהב בה ומאז מעל שנה וחצי הוא לא מסוגל להכניס מישהי ללבד..
הוא אמר לי שהוא נמשך אלי ושאני יפה ואמר בואי נראה לאן זה מתפתח.
ואז אחרי פחות מחודש הוא פשוט התרחק ..
לא רצה להיפגש יותר
הוא גם התחיל ללמוד וכל מי שניסתה לסדר ביננו שנכיר הוא לא רצה ואמר שאולי עוד שנה כי הוא לא יכול לימודים ועבודה..
אחרי חודשיים הוא פוטר
ניסיתי ליצור איתו קשר ואף שלחתי לו בקשת חברות בפייס ממנה הוא התעלם. גם בהודעות שהתכתבתי איתו היה יבש .
,הוא סיפר לי שמצא עבודה חדשה באיזור מגוריו ושממנה הוא מרוצה.
לא היה לי סבלנות יותר מדי להתכתב איתו על יבש והחלטתי להתוודאות בפניו על הרגשות שלי.
רשמתי לו שאני מרגישה שהתאהבתי בו מה שזה נכון ושהוא יהיה בשל לקשר רציני שידבר איתי הוא ראה הודעה והתעלם.
מישהי מעבודה סיפרה שיש לו מישהי כבר
בדקתי את העניין ומסתבר שהוא מצא מישהי שאיתה הוא בקשר רציני יותר ממה שהוא היה איתי ומרגיש חיבור מה שאיתי לא הרגיש כנראה..
ומאז שבועיים ברציפות אני לא מפסיקה לבכות יום ולילה אני בדיכאון
איך הוא ממציא תירוצים שאינו מחפש קשר רציני והנה מגיע מישהי שכן חשובה לו והבנתי שהוא כבר שכב איתה והכל..
ואני מדממת בתוכי לא מצליחה לעכל את הכאב
לפני שבועיים יצא לי שערה לבנה ועוד לא חגגתי יום הולדת 30
השבוע גיליתי כמה שערות לבנות שהתפשטו עוד באותו מקום מוסתר. אני מתארת שזה בגללו כי ממש קשה לי
בעיני הוא הבחור הכי מיוחד שהכרתי.
אני מרגישה חסומה נפשית להכיר מישהו נפשית.
גם חברה שלי שמנסה להכיר מישהו באפליקציות היכרות נדהמת כל פעם מחדש .
לפני שבועיים היא הסכימה להיפגש עם מישהו בדירה שלו.
חברה שלי בתולה והיא נדהמה עד כמה הם מגעילים.
ישר ניסה להשכיב אותה בלי יותר מדי דיבורים והיא הסכימה רק כי קר בחוץ . הוא לא קיבל מה שרצה שלח אותצה הביתה במונית שירות..וזה לא בחור אחד או שניים כל הבחוריםן מציעים לה להיפגש אצלם בבית ותמיד היא מסרבת חוץ מפעם אחת שלא היה לה שום כוונה מינית.
אני חושבת שכל הגברים מחפשים רק מטרה אחת סטוצים.
אני לא בשלה להכניס כרגע מישהו ללב ובטח שלא לסטוצים.
אני מרגישה ממש אומללה
איך מישהי אחרת זכתה בו ואני שהוא היה כל עולמי נכוותי
וזה כואב אין יום שאני לא בוכה עליו, מתפללת שאולי יבוא יום יזכר בך אבל גם אז עולה הספק שזה שהוא אולי יזכר לא אומר שהוא יחפש ממני קשר רציני
ועכשיו שהוא בקשר עם מישהי שאולי זה יתפתח למערכת יחסים אז בכל אני מרגישה חסרת אונים ואבודה..,
איך הייתי רוצה למצוא אהבה חדשה שתפא אותי ולהיות מאושרת איך
אבל יש בעייה ש99 אחוז מבחורים הם לא לטעמי
וגם אני לא נראית כיום לא משהו (עליתי 35 קג בשנה וחצי) ושוקלת קרוב ל95 קילו
איך אני שוכחת אותו איך?
אני בדיכאון