מש"צים-בלעעעע!!!!

• פותח הנושא GigaM
  • פורסם בתאריך

GigaM

New member
מש"צים-בלעעעע!!!!

תראו לי קורס שבו מכשירים אנשים להיות מש"צים אמיתיים! תראו לי קורס בו מתעמקים בהוראת המַשָ"צִיוּת בהתגלמותה לפחות כמו שמתמקדים בגיבוש קבוצת החברה´ שבאו לקבל את ההכשרה לה יכלו! או שמא אף מש"צ לעתיד לא מייחל לשום הכשרה מסוג כזה אלא בא לקורס המש"צים כפעילות נוער נטו, מפגש חברתי שכזה ולא על מנת ל-ה-י-ו-ת מ-ש-"צ! התאכזבתי מהקורס ומהמפגשים שלאחריו קשות!!!

GigaM

New member
המש"צים- אכזבה

כוונתי היא שאנשי ההדרכה והניהול בקורס וכן אנחנו- המש"צים לעתיד- נכון לאז, לא מייחסים מספיק חשיבות למטרה הראשונית של הקורס שהוא- לימודי הדרכת טיולים, בניה של מערך הדרכה ויסודות הדרכה. שוחכים את כל זאת ומתעסקים יותר מידי האחד בשני המש"צ במש"צית ולהפך. זאת אכזבה גדולה!

עטלף77

New member
אני לא יודע איך זה היה בקורס שלך

אבל במחוז חיפה בהחלט שמים דגש על עקרונות ההדרכה ועל לתת לחניך את הכלים כדי להיות מש"צ ולעמוד מול כתה. עם זאת, החניכים מתגבשים וזוכים לפעילויות חברתיות. אפשר לשאול מאיזה מחוז את? עשית את הקורס השנה? אם המצב הוא באמת כמו שאת מתארת אז כדאי אולי להעביר את הבקורת למישהו.

GigaM

New member
מחוז מרכז

מחוז מרכז. זה יותר טוב מדרום- זה בטוח. למי אפשר להעביא את זה, לנוח שלו? אני רוצה להישאר אנונימית. עברתי קורס ב 2001 וכן, יש לי תעודה. היא לא מועיליה מייודע מה! סתם משהוא שיהייה בארנק עד שמוציאים תעודת זהות. והיא בדרך כלל מגיע אפילו אחרי זה כך שאין לה כל תועלת.

עטלף77

New member
מה היית מצפה לקבל בקורס?

אילו נקודות את חושבת שאפשר לשפר? כרגע הרעיון שעולה לי הוא לתת לך קישור לפורום המשצי"ם של מחוז חיפה שאני יודע בוודאות שקוראים בו גורמים ממשרד החינוך, אומנם ממחוז חיפה, אבל הם יוכלו להעביר את הביקורת שלך. את גם יכולה לשלוח מכתב בעילום שם או לנהל שיחת טלפון באותה צורה.

למעלה