מש-חק!!

1Reebok

New member
מש-חק!!

הכר את הפורום! הידד! ובפינתנו היום, כתומה, הידועה בכינויה "נעה"! או אולי זה ההפך? כן כן, זה ההפך. יאללה שאלות! איך היה במפגש? נכון שכפרה עלי? ביסלי - בצל או גריל? שיער כתום זה גן רצסיבי או דומיננטי? מתי הכרת את הדורבנים? ממתי את מנגנת בחלילית, ולמה? מאיפה הרעיון של אהר'לה? מה עדיף, מישמישים או שזיפים? מה עדיף, שזיפים או מישמישים? נכון שאת מקנאה בי כי גיא חיבק אותי? נכון שכן? למה את טוענת שהמצלמה הדיגיטלית שלך לא טובה? מה המאכל האהוב עליך? מה המאכל השנוא עליך, ולמה? מהו המקום האהוב עליך בארץ (חוץ מחיפה!)? מה המקום האהוב עליך בכפר סבא? מה שלמך? את יודעת שנגמרו לי השאלות?

efratushke

New member
נו שויין!

*כתומה, את אוהבת אותי? *כתומה איך זה לסגוד לי? *כתומה, לקום וכל בוקר להתפלל כדי שאני אשאר חברה שלך, זה לא מוגזם? *כתומה, העיניים האדומות זה מסמים? *כתומה, אח שלך אוהב רוני - מה יש לך להגיד על זה?! *כתומה, איך היה לגרום לכל העולם כמעט לכעוס עלי היום?! (איזו מגזימה אניייייייייייי) *כתומה, איך היה להעיר אותי ב2 בצהרים היום? (אחרי שהדודה של אורי ויינשטוק העירה אותי - שיהיה לה במזל טוב! יש לה מומולדת! ועדין כזאת כוסית!!!! ואימרו אמן!) *כתומה, למה את צועקת? *כתומה, אמא שלך מורה לג"ג, ואבא שלך? *כתומה, איך זה להיות הבת שלי? אני אמשיך עם השאלות אחר כך!!! אולי...........

כתמונית

New member
נו... עוד קצת תשובות...

*כתומה, את אוהבת אותי? קצת.... *כתומה איך זה לסגוד לי? בריא? *כתומה, לקום וכל בוקר להתפלל כדי שאני אשאר חברה שלך, זה לא מוגזם? לא... להתחשב בזה שאת זו שסוגדת לי.. :) *כתומה, העיניים האדומות זה מסמים? - מה נראה לך אני עושה בלוד??!! *כתומה, אח שלך אוהב רוני - מה יש לך להגיד על זה?! הוא קטן והיא "כוסית!!" *כתומה, איך היה לגרום לכל העולם כמעט לכעוס עלי היום?! (איזו מגזימה אניייייייייייי) כל העולם כולו! עזבי עולם! כל היקום! את האמת כייף! זו חוויה מתקנת! *כתומה, איך היה להעיר אותי ב2 בצהרים היום? (אחרי שהדודה של אורי ויינשטוק העירה אותי - שיהיה לה במזל טוב! יש לה מומולדת! ועדין כזאת כוסית!!!! ואימרו אמן!) הזוי משהו... למה אמא שלך מעירה אותך??!!ומזל"ט לדודה לאה! *כתומה, למה את צועקת? זה בגנים - עם הכתום ביחד... ממך ציפיתי שתביני... *כתומה, אמא שלך מורה לג"ג, ואבא שלך? מנהל איזור מרכז בסולל בונה כבישים *כתומה, איך זה להיות הבת שלי? ביחד עם כל השאר?! בסדר... could be better... (בהגזמה לגמריי!)

efratushke

New member
רונית כוסית שחבל על הזמן!!!

כתומה.... ציפיתי ליותר מהשאלון! לפעם הבאה תלמדי! נכשלת!!!!!!

1Reebok

New member
אני לא מכיר את רונית, אז אנא אערף

אבל רוני סופרסטאר/לירון דואני היא לא כוסית

כתמונית

New member
אווו!!! תשמעו - הבטיח קיים!

קודם כל אני מאוד גאה שזכרת מה שהזכרתי לך....(מה?!) - זה השעה... ו...מממ... כל הכבוד לאלון (לא- לא אלונ יותר..) שאשכרה כתב לי שאלות חדשות <מחיאות כפיים> וככה - תשובות: איך היה במפגש? מדהים מהמם שיואו יו!! (אבל באמת היה כייף לגמריי!!) נכון שכפרה עלי? כן! אבל כפרה עליי יותר! ביסלי - בצל או גריל? בצל! למרות שזה עושה מסריח בפה!!! ובכלל - ביסלי זה משמין!! עדיף פיצה - נכון אפרת (סתם פיצה..בלי ביסלי..חחח!) שיער כתום זה גן רצסיבי או דומיננטי? רצסיבי לגמריי...הכל אצלי רצסיבי...חלשת אופי שכמוני.... מתי הכרת את הדורבנים? ב...בקיץ שעבר! שמעתי ברדיו "יצאנו לרקוד" וחשבתי לעצמי: "וואי!!! הבנות האלה שרות ממש יפה" (לא נעים.. פאדיחות..) ממתי את מנגנת בחלילית, ולמה? אני מנגנת על חלילית מזה 11 שנים! למה?! אוקיי... זה דיי בטעות כי בגיל 6 נורא רציתי לנגן על חליל.. ובגלל שאמא שלי עבדה בביה"ס לאומנויות אז אחת המורות המליצה לה שאני אתחיל חלילית ופסנתר וכך היה... ומאז פשוט נשארתי עם חלילית.. מאיפה הרעיון של אהר'לה? דברים שצריך לשאול את אפרת - ומי שלא הבין אהרלה הוא קילקול גנטי של קובי!!! מה עדיף, מישמישים או שזיפים? נראה לי שזיפים - הם גורמים לדברים לצאת החולצה יותרמוקדם... לא? אבל בכל מקרה הכי עדיף אבטיח!! מה עדיף, שזיפים או מישמישים? יש לי דז'ה וו.... נכון שאת מקנאה בי כי גיא חיבק אותי? נכון שכן? "לנעה - לכשתהיי בת 17 דברי איתי" מספיק טוב בשבילך? למה את טוענת שהמצלמה הדיגיטלית שלך לא טובה? כי היא מטומטמת!! כמו הפלאפון הבלטה שלי! נראה לי אפשר לזרוק אותה על הרצפה מ-5 קומות ולא יקרה לה כלום... מה המאכל האהוב עליך? ממממ....פסטה נראה לי (איזה שמנה!!!) מה המאכל השנוא עליך, ולמה? אבוקדו! כי זה פיכסה! (צבע של נזלת וטעם של חרא! - ואל תשאל מאיפה אני יודעת איזה טעם יש לחרא...אהה.. סליחה בלי גסויות אז קקי) מהו המקום האהוב עליך בארץ (חוץ מחיפה!)? מה?! בלי חיפה?! סתם סתם.. אז.. בארבי ת"א!! מה המקום האהוב עליך בכפר סבא? בארבי כפ"ס!! (במיוחד בהופעות של הדורבנים אבל בכלל!) מה שלמך?טו תודה (עוד במן הרגשה מוזרה של אתמול..) את יודעת שנגמרו לי השאלות? כנראה... לפי זה שאין יותר שאלות..

efratushke

New member
אהרל'ה:

המצאה שלי 2 בלילה.. חשבתי איך לא נופיע עם דפים לבנים מכוערים!!! והמצאתי את אהרלה!!! נולד כי לא היתה ברירה.....................

כתומה!

היי! נתחיל! איך את כותבת את שמך: נועה או נעה? הידעת שבערבית כתומה זה בורטוקלית?! מה את מעדיפה ללבוש, ירוק או כחול? שאלה מכשילה: את מגיעה הביתה, והכל חשוך לגמרי כי יש הפסקת חשמל. יש לך גפרור אחד! יש לך גם נר וגם לפיד
מה תדליקי קודם?! עוד שאלה מכשילה! תחתאומרמה?
איזה משחק ילדות מעורר בך חלחלה כי יש לך טראומה ממנו? נגיד שאת משתתפת ב"אפקט הפחד", מה את לא תאכלי בחיים שלך? מה את מוכנה לאכול תמורה 50 אלף דולר?
יש לי מחסום יצירתי זמני, אז אין לי יותר שאלות...

כתמונית

New member
קודם כל

אקדים ואומר את האחלה גבר! וזה שתמכת בי אתמול ואמרת לי שלא הפרענו זה ממש עזר לי (במיוחד אחרי כל הגיבוי שאני מקבלת פה...וגם אפרת כמובן...שלא אומרת אבל היא לקחה את זה ממש קשה!!) ו... לתשובות! איך את כותבת את שמך: נועה או נעה?- נעה - ככה כתוב בתנ"כ (אמא אמרה..) הידעת שבערבית כתומה זה בורטוקלית?! לא! אני למדתי צרפתית :) מה את מעדיפה ללבוש, ירוק או כחול? כחול! דהה...(רגע.. לבשתי אתמול ירוק..כמה הזוי..) שאלה מכשילה: את מגיעה הביתה, והכל חשוך לגמרי כי יש הפסקת חשמל. יש לך גפרור אחד! יש לך גם נר וגם לפיד מה תדליקי קודם?! נר... עם לפיד אני אשרוף את הבית (יש לי הפוטנציאל) עוד שאלה מכשילה! תחתאומרמה? ברור! איזה משחק ילדות מעורר בך חלחלה כי יש לך טראומה ממנו? מממ...לא יודעת...אבל אני לא יודעת לשחק שש בש! - אם יש פה מורים לשש בש זה יעזור! נגיד שאת משתתפת ב"אפקט הפחד", מה את לא תאכלי בחיים שלך? מה את מוכנה לאכול תמורה 50 אלף דולר? בחיים אני לא אוכל בשר! איכסה פיכסה! תמורת 50 אלף דולר?! אולי נילון או משהו.. ואז גיא יבוא ויציל אותי (מר חובש!!) ושלא יובן לא נכון...זה סתם כי הוא יודע לעשות הנשמה.. לא משהו מיוחד...

כתמונית

New member
ד"א!

הבנתי מה הוא שונא! השאלה האחרונה...חחח... אבל עזבי... עניתי שטויות... אני לא מרוכזת...חחח...(בשאלה עם הגפרור...)

כתומההההה

אלו השאלות שלי אלייך: 1.האם את אוהבת אותי? 2.האם את אוהבת גם את איילושק? 3.האם את אוהבת אותי ואת איילושק יחד? חחחחחחחחח 4.מה היית מעדיפה להיות - דליק מהשיר שלנו או תולעת? אבל לא סתם תולעת- תולעת של תחת..... 5.האם היית יוצאת איתי אם היית לסבית? 6.את חושבת שאת לסבית? 6.יש סיכוי שתהפכי ללסבית? חחחחח מה נסגר עם השאלות המסריחות שלי!!!! 7.אם היית גרה באחוזת ברק מה היית עושה????????????????? 8.איך זה להיות ג'ינג'ית? 9.את יודעת שאת מצחיקה? ומנגנת ממש יפה על חלילית? ושאת טחונה? ושיש לך פרקט ממש יפה בחדר????? חחחחחחחחחח נדפקתי!!!!! חולה עלייך

כתמונית

New member
וואו! כמה שאלות...אדוניי....

1.האם את אוהבת אותי? לא...בכלל לא.... (מתה עלייך!!!! כפרה נשמית עיניים!!) 2.האם את אוהבת גם את איילושק? לא...בכלל לא...ממש לא... אני בהכחשה...הוא שלך... 3.האם את אוהבת אותי ואת איילושק יחד? חחחחחחחחח דהההה!!!!! (פוזה חושנית -אההמ אההמ) 4.מה היית מעדיפה להיות - דליק מהשיר שלנו או תולעת? תולעת! אבל לא סתם תולעת- תולעת של תחת..... מישהו ראה את דליק בשיר שלנו!? אוי ואבוי... עדיף להיות תולעת תחת! (מזה השאלה הזאת??!!) 5.האם היית יוצאת איתי אם היית לסבית? אם היית מבקשת נורא יפה.. 6.את חושבת שאת לסבית? ברור! (לא! - הכי לא!!) 6.יש סיכוי שתהפכי ללסבית? אוי... מי יודע?! חחחחח מה נסגר עם השאלות המסריחות שלי!!!! 7.אם היית גרה באחוזת ברק מה היית עושה????????????????? עוברת לגור אצלך... 8.איך זה להיות ג'ינג'ית? מוזר קצת... במיוחד שאנשים צועקים לך מהאטוט במעבר חציה שאת ג'ינג'ית... אבל יש בזה מן החן (אווו!! הג'ינג'ית!!!) 9.את יודעת שאת מצחיקה? לא! אבל אני אקבל את זה כמחמאה! ומנגנת ממש יפה על חלילית?אויש תפסיקי! חח! (דיי! יותר מידיי מחמאות בשבוע אחד!!) ושאת טחונה? ושיש לך פרקט ממש יפה בחדר????? מזה טחונה.... כי קנו לי אתמול פיז'ו 206 - בצבע תכלת...ונכון הפרקט שלי יפה?! אמא בחרה!! כמה חביב!!

אוקיי יש לי גם שאלות!

-הציפור הגוססת בחלילית שלך- את שומרת עליה? אל תתני לה למות!!! -מי הספר שלך, וכמה עלה הצבע? (חחחחח סתם את יודעת שזה רק מקנאה! הלווי עליי כתמוניות שכזאת!!) -מתי את ואפרת באות לכוכב יאיר שוב? -מתי אנחנו הולכות לחרוש את קניון ערים ביחד (וגם עם אפרת!!!)? -את יודעת שלגמרי אמרתי לך על הקטע עם אייל וההערכה על הנגינה בחלילית?

כתמונית

New member
עוד שאלות??!!

-הציפור הגוססת בחלילית שלך- את שומרת עליה? אל תתני לה למות!!! חחח!! -מי הספר שלך, וכמה עלה הצבע? (חחחחח סתם את יודעת שזה רק מקנאה! הלווי עליי כתמוניות שכזאת!!) ספר?! אני שונאת ספרים!!! - צבע?! יו!! כמה זקנות כבר אמרו לי שיש המון נשים שמשלמות על זה הרבה כסף במספרה... -מתי את ואפרת באות לכוכב יאיר שוב? מתי שתרצי! -מתי אנחנו הולכות לחרוש את קניון ערים ביחד (וגם עם אפרת!!!)? רק תגידי! (שלא יהיה לי פסיכוטמרי או ללמוד לפיזיקה....חיים יפים) -את יודעת שלגמרי אמרתי לך על הקטע עם אייל וההערכה על הנגינה בחלילית? באמת?! כמה מחמיא! כזה חמוד!!

טרושקה

New member
גם אנייייייייי

בגלל שכולם ככה אז גם אניייי כתומה, את יודעת שיש לך הרבה נמשים? כתומה, את יודעת שאת ילדה בהפרעה? כתומה, את פשוט מקסימה.... כתומה, את יודעת שיש לך משקפיים יפות? כתומה, התחת שלך דורש שיקחו אותך לצד.....ו.... כתומה, עגבניות עושה חומציות בקיבה.... וי'ענשךךי 'לינזדףךחגףד
החנפנות..... כמה נחמד!

כתמונית

New member
אוקיי! והנה כמה שאלות מוזרות...

יופי עינב... כתומה, את יודעת שיש לך הרבה נמשים? לא.... אבל אם את אומרת?? כתומה, את יודעת שאת ילדה בהפרעה? ברוך השם! כתומה, את פשוט מקסימה.... גם אני אוהבת אותך... כתומה, את יודעת שיש לך משקפיים יפות? כן! אני יודעת! בגלל זה אני לא מחליפה אותן!! כתומה, התחת שלך דורש שיקחו אותך לצד.....ו.... אמן ואמן! רק שיבוא היום! (ונאמר אמן)

למעלה