מש-חק

1Reebok

New member
מש-חק

רק כי אין לי כוח לחכות ליום ראשון
יאללה כולם, לשרשר שאלות אפרת! מה את עושה כשאומרים לך שלום ברחוב? אם קרה והיית פוגשת את זיגו ברחוב, היית אומר לו שלום? השאלה הקבועה - ביסלי, איזה ולמה? כמה כסף יש לך בארנק ברגע זה? האם אי פעם היית בחו"ל? נכון שתבואי לבקר אותי ברבין כדי שכולם יראו איזה מאגניב אני שיש לי חברים יודבתניקים?
נכון שזה מצחיק לשים על עכבר בקבוק ניטרוגליצרין ולשלוח עליו חתול? בעצם זה מצחיק רק בסרטים מצוירים.. למה את מעדיפה מסנג'ר על אייסיקיו? או במילים אחרות, למה את מסנג'רת אותו?
איזה סוג של קציצות האהוב עליך? מה התאריך לידה שלך? מה המזל שלך? מה המזל הרע שלך? מה את מתכננת לעשות ביום שישי ה-13? האם את קלפטומנית? מיץ מישמיש או מיש מיצמיצ? מה דעתך על תחנת הרכבת הבאה עלינו לטובה בסוף סוקולוב? מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? (אני רוצה תיאור סיבה ותיאור תכלית!) האם את קוראת ספרים? האם את קורעת ספרים? אי פעם ראית את מגרש השדים? את יודעת מי זה סטנלי קובריק? אני אפסיק כאן.

efratushke

New member
אחרי שינה של שעה וחצי בערך..

שפשוט החלטתי להתעורר ולבדוק מה כולה.. (השעון צלצל) החלטתי לא ללכת שוב לניצנים היום אבל!!! נכנסתי להתעדכן בפורום וראיתי את זה.. ולא יכולתי שלא לענות... למרות שאני חצי מתההההההההההה שאלה: מה את עושה כשאומרים לך שלום ברחוב? תשובה: תלוי מי! #אדם רצוי מאוד!: צעקה (שכל הריחוב ישמע שאני נרגשת) - בדרך כלל האדם הרצוי מתחיל מלמול "רק לא לצע...... (צעקה!!!).... לצעוק..." ממממ חיבוקים, נשיקות, אונס על הדרך וכו #אדם רצוי מינוס: "היי מה שלומך?" מלווה בחיבוק #אדם לא רצוי בכלללללל!!! זה כבר מתחלק לשניים
א' אדם לא רצוי בכלל שבטוח שהוא הכי חמוד ומגניב אבל אני שונאת אותו: חיוך מזויייייייייייייייייף ואם הוא דורש אז נשיקה בשביל הרישמיות... ב' אדם לא רצוי בכלל שאני הכי שונאת בעולם!!: הוא לא יגיד לו שלום.. אני עוברת לצד השני של הכביש כאילו לא ראיתי אותו.. ואם הוא צועק לי "אפרת!!!!!" ומנפנף שלום - מחזירה.. ככה בנחמדות
#אנשים שאני לא מכירה: אני אדם די ביישן.. לא רואים!? חחח אני משפילה מבט חחחחח שאלה: אם קרה והיית פוגשת את זיגו ברחוב, היית אומר לו שלום? תשובה: אני מתכננת את היום הזה עוד מיום היוולדי!!!! בטח שהיתי אומרת לו שלום!!! בטח שבטח!! ולא גם שלום!!! היתי אומרת עוד דברים שלא אציין כרדע כי יש דברים שהשתיקה והצניעות יפות להם
טרה לה לה לה לה לה..................... שאלה: השאלה הקבועה - ביסלי, איזה ולמה? תשובה: האמת שאני לא אוכלת ביסלי.. זה משמין חחח! אבל אם כבר אז ביסלי הולך בגדול!!! טעם בצל!!! שאלה: כמה כסף יש לך בארנק ברגע זה? תשובה: *הולכת לספור ולעשות פיפי על הדרך* אפילו הלכתי לקחת ארטיס על הדרך
מספר השקלים החדשייייייים שבארנקי הפקצעי: 133.90 אפרת עשירה חחחח
שאלה: האם אי פעם היית בחו"ל? תשובה: כן! (באגרסיביות) חחח היתי בצרפת באיזה כתה ג'-ד' עם האבא החמוד שלי ובאיטליה עם כל המשפחה לכבוד חתונת האח הכוסון
(איזו חתונה מרגשת היתה!! אם אתם רוצים יש המון תמונות חח) שאלה: נכון שתבואי לבקר אותי ברבין כדי שכולם יראו איזה מאגניב אני שיש לי חברים יודבתניקים? תשובה: חחחח מממ אני מכירה כל כך הרבה ברבין.. אני אבוא בשביל כולם! חחחחחחחחחחח צר לי
אבל!! אתה תקבל ממני יחס מועדף ואז תצא מאגניב!!! כן? שאלה: נכון שזה מצחיק לשים על עכבר בקבוק ניטרוגליצרין ולשלוח עליו חתול? בעצם זה מצחיק רק בסרטים מצוירים.. תשובה: אתה שואל אותי? לא ניסיתי.. אולי מצחיק אולי לא.. אני רק יודעת שיש המון סיכוי שאני אצחק כי אני צוחקת משטויות.. מה גם שאם כתומה תעשה את זה אני אצחק בליינד כי זה יהיה מלווה בקולות או משהו! אז כן נו, בסדר?! חחח שאלה: למה את מעדיפה מסנג'ר על אייסיקיו? או במילים אחרות, למה את מסנג'רת אותו? תשובה: למה?!, אמא ש'ך ז**ה!!!! סתם.. חחחחח אני צריכה להתחיל להשתמש יותר בתשובה הזאת
מממ כי איי סי קיו שונא אותי והוא תוקע לי את המחשב!!! שלא נדע מצרות!! קבצים הוא מתאבד ברגע שאני רק מזכירה את זה!!! כשאני מדליקה את האיי סיק יו המחשב שלי מפחד והוא בהיכון! היתה תקופה שהוא לא נתן לי להתקרב אליו במרחק קילומטרים!!! ממ סיפור כאוב
מילה סופית: מסנג'ר לשילון - הוא הבוס! שאלה: איזה סוג של קציצות האהוב עליך? תשובה: שניצל טביעול - תירס לייט
עד שאני אקבל מזה סרטן או משהו... סרטן? חסילון
שאלה: מה התאריך לידה שלך? תשובה: 9.2.1987 שאלה: מה המזל שלך? תשובה: דלי שאלה: מה המזל הרע שלך? תשובה: ילד (דלי, הפוך? חחחח.. לצערי זה קבל משמעות חדשה חחח) שאלה: מה את מתכננת לעשות ביום שישי ה-13? תשובה: לראות סרטים מפחידים משהו בסט! אוף אבל אני ממש בעייתית - אני ממש אוהבת סרטי אימה! ואת כולם _אפילו הכי דפוקים מבינהם!) אני אוהבת את התרגשות והכל!! אבל אחרי הסרט אני בסרטים.. לא ישנה בלילה.. רואה ילדות מתות בשמלה לבנה מחוץ לחלון (קוצה שלושית חחח) וכו וכו!! עצווווווווווב!
שאלה: האם את קלפטומנית? תשובה: מה זאת השאלה הזאת?!?!!? חסרים לי סעיפים?!?!?!?!?!? כן
חח סתם לא רציני.. אבל הצחקתי את עצמי.... חיחיחיחי... מממ טוב זה באמת לא כזה מצחיק חחח שאלה: מיץ מישמיש או מיש מיצמיצ? תשובה: כל התשובות נכונות! (מה?...) אתה יודע איך השטויות האלה עובדות עלי טוב ב5 בבוקר חחחחחח שאלה: מה דעתך על תחנת הרכבת הבאה עלינו לטובה בסוף סוקולוב? תשובה: רק רע למען האמת! זה האריך לי את ההליכה בבוקר! איזה עיקוף עשו בגללו בכביש שלא נדע מצרות!!! ואיזה מטונף! ו.. ו.... כשיהיו תוצאות אני אגיד את דעתי אחרי שאשקול בשנית
שאלה: מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? (אני רוצה תיאור סיבה ותיאור תכלית!) תשובה: האמת שאני לא מתפלאה! זברה חכמה! אם יכולתי היתי בפיג'מה כל החיים!!!! ישנים כל היום ובעיקר - לא לובשים חזיה!!!!!! (למרות שאני יכולה לא ללבוש חזיה גם בלי פיג'מה
למרות שנגמלתי חחח) שאלה: האם את קוראת ספרים? תשובה: בדיוק חשבתי על זה.. לקחתי מהספרה לחופש שני ספרים בפסיכולוגיה/סוציולוגיה לקרוא.. ונשברתי בעמודים הראשונים.. לא עיניין אותי! אני קוראת דברים שאני מסוגלת ללמוד מהם (כמו מאמרים או ספרי לימוד - המעניינים בינהם חח) כי אני בנאדם שמאוד אוהב ללמוד דברים חדשים כל הזמן!! אבל עלילות למניהן.. אין לי סבלנות! אני מהמכורים לסרטים! יש לי מנוי בבלוקבסטר, בענק הוידאו ומנוי בקולנוע חחחחח שאלה: האם את קורעת ספרים? תשובה: נראה לך?!?!?! איפה שקרעו ספרים - יקרעו גם בני אדם!!!! וואו איזה משפט קשה טיכוווווווווווווווווו חחח שאלה: אי פעם ראית את מגרש השדים? תשובה: במבט חטוף.... אבל בגלל שהחלטתי לא לסוע גם היום לניצנים - אראה את זה היום!!! ואני שמחה!!!!!! מתה לראות את זה!!!! שאלה: את יודעת מי זה סטנלי קובריק? תשובה: במאי יהודי או משהו? אינטילגנציה מלאכותית? מממ הוא לא מת?! אולי כדאי שאני אחזור לישון קצת....
(פיהוק)

חחחחח...מצחיקולה שלי...

אפרים(שם חדש שהמצאתי לך) חחח סתם הוא לא יפה... אל תשאלי איזה סרט... המחשב ה-****************** הזה נתקע לי בדיוק שרשמתי לך 13 שאלות... אז עכשיו אני ינסה לשחזר אותן.... ואולי אני אפילו יוסיף שאלה...(אם אני יזכור את הכל ...) אז ככה: 1.אם היו אומרים לך להיות תולעת או להיות דליק (ההוא מ"השיר שלנו") מה היית מעדיפה להיות? 2.מה את היית עושה אם היית רואה אותי ברחוב? 3.מה היית עושה אם היית רואה אותי ואת אייל ברחוב?
4.נכון שמסטיק מנגו אפרסק זה המסטיק הכי טוב עלי אדמות? 5.מה המצב איתך? מה המצב יא גברית? מה קורה איתך? האם הכל בסדרית? 6.האם את ילדה צבועה? 7.האם את שונאת אנשים צבועים? 8.היית רוצה להעלים את הצביעות מהעולם? 9.איזה שיר של הדורבנים את הכי אוהבת? 10.איזה שיר של זוהר ארגוב את הכי אוהבת? חחחחחחח 11.איך זה להיות ג'ינג'ית חמודה כמוך? 12.מהו פוסטמודרניזם? פרטי נמקי והביאי דוגמאות... 13. נכון שאקטימל זה בעעעעעעעעעע (אלון....נא צפה בתגובה...) 14.היית רוצה לצאת איתי לדייט יחד עם איזה גברבר? אם כן אנא כתבי מי הוא....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...סתם מותק...*יש לציין כי את הבדיחה הזו בודדים יבינו: עינב מור אפרת ונעה.... אז לא להתאמץ להבין.... 15.נכון שאת עצובה שסיימתי לשאול אותך שאלות? הנה... שיחזרתי.... ברחו לי 2 אז המצאתי 2 אחרות וגם הוספתי 2 חדשות... אז בובה בהצלחה בתשובות....

efratushke

New member
איזו בובה!!!!!!!!! *מרוצה*

1.אם היו אומרים לך להיות תולעת או להיות דליק (ההוא מ"השיר שלנו") מה היית מעדיפה להיות? תשובה: דליק?.. מה?!?! לאא!!! אני רוצה להיות תולעת שהופכת לפרפר (איזו פלצנות!!!! אבל בדוגרי היא אוכלת כל היום - כיף לה!) 2.מה את היית עושה אם היית רואה אותי ברחוב? תשובה: כל העיר היתה שומעת שאני פוגשת אותך! רצה אליך בהתלהבות מלוות בצעקות "מוווווווווווווררררררווווווווששששששקקקההההההההה!!!!!!!!" (זה נשמע אינדיאני משהו) ומחבקת אותך בטירוף!! 3.מה היית עושה אם היית רואה אותי ואת אייל ברחוב? תשובה: כל המדינה היתה שומעת שאני פוגשת אתכם!!!!! רצה אליכם בהתלהבות יתרה וצורחת בקולי קולות "מורוווווושששששששששקקקקקקההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ומחבקת אותך בטירוף!!! ואז מבחינה בזווית העין באייל ואומרת "או.. לא שמתי לב שאתה כאן.. היי אייל! מה שלומך?.." (בקול נמוך ורגוע). ואז היתי חושבת שניה ומבינה שזה שאני נמצאת שם זה לא טוב כי זה מפריע! והייתי אומרת באלגנטיות יתרה: "טוב.. אני לא אפריע לכם.. תהנו! מור תעדכני אותי אחר כך! בהההי!!!!!!!!!!" (ה"בהההי" שלי תמיד צעקני) 4.נכון שמסטיק מנגו אפרסק זה המסטיק הכי טוב עלי אדמות? תשובה: מספרת לי?! תשאלי את כתומה איזה הליך גמילה היה לי השנה מהמסטיק הזה!!! אני יותר לא לוקחת אותו כי אם אני פותחת את החבילה זה מסתיים תוך חצי שעה גג!!!!!! (אני מכורה למסטיקים.. אבל המסטיק הזה הכי ממכר! בלאט!) 5.מה המצב איתך? מה המצב יא גברית? מה קורה איתך? האם הכל בסדרית? תשובה: את יודעת ש"גברית"=קוקסינל... שלומי טוב! מה קורה איתך יא בעלת כוחות גברא?!?! 6.האם את ילדה צבועה? תשובה: כולם צבועים.. זה הופך לעניין יחסי!
(תשובה דפלומטית) אבל אני יכולה להגיד לך שלרוב אני אומרת את הדברים בפרצוף! אבל קשה לי לפגוע באנשים אז מהפרצוף זה הופך למאחורי הגב... מה שלא רואים ולא שומעים - לא פוגע! 7.האם את שונאת אנשים צבועים? תשובה: בהתאם לסעיף 6 - לא שונאת אף אחד.. אבל פחות אוהבת אנשים צבועים במידה רבה
(מכירה כמה לצערי..) 8.היית רוצה להעלים את הצביעות מהעולם? תשובה: אוו ווה!!!!!! מה נפלת עלי עכשיו?! חחחחחחח את ממש רוצה שאני אגיד את מה שאת רוצה שאני אגיד חחחח
(מה?!?! העיקר שאת תביני.. חח) "..ואני בעד שלום עולמי"
9.איזה שיר של הדורבנים את הכי אוהבת? תשובה: אני היחידה שלא השתתפה במשחק הזה שמעיפים שירים בשביל לבחור את השיר הטוב ביותר (מה עם המשחק הזה באמת? מה נגמר איתו?...), לכן לא אוכל לענות על השאלה.. כי אני באמת לא יודעת!!!!!!!!!! זה מכניס אותי לקונפליקטים פנימיים!!!!!
10.איזה שיר של זוהר ארגוב את הכי אוהבת? חחחחחחח תשובה: "צל עץ תמר ואור ירחחחחחח!!!!!!!!............. נגן.......... ננגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגנננננננננהההה..." (נו זה מה אני מכירה חוץ מ"הפרח בגני" חחחח) 11.איך זה להיות ג'ינג'ית חמודה כמוך? תשובה: אני בכלל בלונדינית, לא?.. שניה! מה הוחלט לגבי צבע השיער שלי?! כבר הפסקתם להתווכח על זה??? אני בעד שתעשו על השיער שלי ועל העיניים של ירדן משעל עם וסקר, העברת שאלונים, תצפיות בריחובות ובחירות מקיפות בשביל להחליט איזה צבע כל דבר! אבל בקשר ל"חמודה"..: דווקא נחמד להיות חמודה
12.מהו פוסטמודרניזם? פרטי נמקי והביאי דוגמאות... תשובה: מכלול במגמות והזרמים בתרבות המערבית (בספרות, באומנות, בארכיטקטורה וכד') בסוף המאה ה-20, המהווים תגובה נגד למודרניזם ולשאיפתו להעניק משמעות כולל למציאות, ודוגלים ברלטיביזם, בפלורליזם תרבותי ובהשתחררות מן ההיררכיה בין תרבות עילית לתרבות ההמונים (זה די פרוש סוציולוגי... זאת הנישה שלי.. לא מבינה באמנות.. חחח) 13. נכון שאקטימל זה בעעעעעעעעעע (אלון....נא צפה בתגובה...) תשובה: אני טבעונית... 14.היית רוצה לצאת איתי לדייט יחד עם איזה גברבר? אם כן אנא כתבי מי הוא....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...סתם מותק...*יש לציין כי את הבדיחה הזו בודדים יבינו: עינב מור אפרת ונעה.... אז לא להתאמץ להבין.... תשובה: בטח!!! כאן ועכשיו!!! בשביל להיות איתך
אבל הגבר הזה כל כך סקסי.. אנחנו נריב עליו!!! את בטוחה שאת רוצה לסכן את הידידות המופלאה ביננו בגללו?! חחח אח.. בנים..
15.נכון שאת עצובה שסיימתי לשאול אותך שאלות? תשובה: למען האמת נכון... ממש נהנתי!!! תודה בובה!!!!!!!!

איזה תשובות!

עברת את המבחן חזק ואמץ.... גם אני אישית הייתי מעדיפה להיות תולעת ולא דליק..... ולגבי הגברבר שלנו עוד צריך לדון על זה........חחחחחח......

1Reebok

New member
מה?!

מה מחליטה לא ללכת לניצנים סתם ככה?! אז לשווא התקשרתי אליך ושלחתי לך איזה עשרים אסמסים?! רררר. סטנלי קובריק אכן נראה יהודי, אבל הוא לא. הוא וסטיבן ספילברג התחילו את העבודה על הסרט A.I בשנת 1991, והוא נפטר ב1999, והשאיר לספילברג את העבודה על הסרט.

efratushke

New member
במקום:

אמא החליטה להגשים את חלומי! ובמהלך ספונטני לחלוטין זרקה אותי מהמיטה לתוך האוטו ונסענו לקיבוץ צערה - שם היתה הופעה של גידי גוב!!!!!!! אך.. הגשמת חלום!!! בכיתי כל ההופעה מהתרגשות ובסוף נגשתי אליו ורעדתי בטירוף!!! והוא חתם לי!!!!! חמודדדדדד!!!!!!! "לאפרת היקרה מגידי גוב באהבה!" והוא דבר איתי קצת.. והוא עשה את התנועות שלו כל הזמן (כמו שבר נתן עושה כל הזמן) ואני כל כך התרגשתי ו.. יו יו יו יו!!!!!!!!!!!!!!!! אירוע קשה

efratushke

New member
אני בכיתי כל ההופעה וכל הדרך הביתה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

EdEn and NiCkY

New member
אני רוצה לשואל

*סוכריה על מקל שולט או לא?! אם כן איזה טעם? *את אוהבת נדנדות!? *תמתחי את יד שמאל שלך הכי רחוק שאת יכולה במה את נוגעת? *מאיפה בה השם ששי? *מה שלום הגיטרה שלך? *האם לגיטרה שלך יש שם? *איזה ססגנוני מוזיקה את אוהב לשמוע? *ואיזה מין ילדה את חושבת שאת?

efratushke

New member
יו אני כל כך אוהבת ש-אלונ-ים../images/Emo99.gif

בכותרת אין מסר סמוי
אבל תאכלו בסמי בורקס בכל זאת! *סוכריה על מקל שולט או לא?! אם כן איזה טעם? תשובה: סעיף א': חשבתי על זה לרגע והגעתי למסקנה שחוצמזה שסוכריה על מקל זה דבר שולט טיכווווו!!!! יש לזה כמה מגרעות...
להלן המגרעות:
#תמיד יש את אלה שזה חותך להם את הפה!!! #משמיןןןןןן!! #תמיד הסוכריה עצמה נפרדת מהמקל ונשארת בפה והמקל ביד!!! אבל פתאום שמים לב שחצי מהסוכריה שבפה היא בעצם חלק מהמקל שנחתך!!! #וכו סעיף ב': יש את הסוכריות הזולות האלה.. חבילה של 4 סוכריות על מקל קטנות.. שכל אחת בצבע אחר.. בציפוי סוכר כזה... ווואווו זה טעים... כמה שנים לא אכלתי את זה!! *את אוהבת נדנדות!? תשובה: ווואוווו!!!!!! הכי בארץ!!!!! עד שכואב התחת...
*תמתחי את יד שמאל שלך הכי רחוק שאת יכולה במה את נוגעת? תשובה: מסך מחשב...? *מאיפה בה השם ששי? תשובה: "אם את לא לבד אז זה כואב פחותתתתתת...... תגלה לה את הסוד!!!!" אגלה לך בהזדמנות.. עכשיו אני עייפה מדי להסברים וזה לא הפורום המתאים *סטיגידיש דיש דיש דיש דיש דיש!!!* *מה שלום הגיטרה שלך? תשובה: כפרההההההה!!!!!! היא כבר לא כל כך נשמעת כמו אינטרקום!! אבל.. היא מפגרת עדיין.. זה מה שמסביר שכוסיות לאו דווקא מושלמות
*האם לגיטרה שלך יש שם? שם פרטי: קלרה שם משפחה: הקדושה שם אמצעי: הבוסית והכוסית וביחד: קלרה (הבוסית והכוסית) הקדושה
*איזה ססגנוני מוזיקה את אוהב לשמוע? תשובה: הכל.. במינונים הנכונים! אני באמת מאוד פתוחה להצעות כשמדובר במוסיקה.. אוהבת להרחיב אופקים ולשמוע כל הזמן דברים חדשים ואפילו לקדם אותם!! אפילו קצת מזרחית - אפשר למצוא את הדברים הטובים... *ואיזה מין ילדה את חושבת שאת? תשובה: לפי פרויד?.... אני מנסה כל כך הרבה זמן לנתח את עצמי וזה לא מצליח לי... אח.. שיעור פסיכולוגיה שווים לתחת! (סליחה על הביטוי..
) ואם את מתכוונת במובן הפשוט של השאלה - אני סתם ילדה מעצבנת ומפונקת!!!

תגידי...

ותאמרי לי זה אותו דבר? חחחחחחחחחחח אני מצחיקה את עצמי... אתם שמים לב שאני תמיד רושמת בשעות לא קונבנציונליות? אבל זה לא האישו.... רציתי לשאול מה אוכלים טבעונים???? זה מסקרן אותי...

efratushke

New member
ככה:

טופו, לחם.. ועוף ביום שמכריחים לאכול בשר... זהו?... ויש גם דברים שטבעונים לא אוכלים ואני כן - ההסתייגות שלי היא ממוצרי חלב ומחיות - וגם זה לא סגור..

urmel

New member
איזה מעפן זה

נגיד אני רוצה ללכת לצוד מה אני ילך לצוד טופו??? אבל תיהיה מה שאת רוצה בכייף שלך

EdEn and NiCkY

New member
חחח את פשוט ענקית

חחחחחחחחחחחח את ממש ממש ממש צודקת בתשובה של הסוכיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההה

שאלות לאפרת!!!

היי אפרת! שנתחיל? אוקי... - מה הפרסומת שהכי מעצבנת אותך?? - איזה צבע של M&M את מעדיפה לאכול? - איזה חיה היית רוצה להיות? - אם בחרת בציפור: איזה ציפור היית רוצה להיות? - האם את מחליפה פאנלים לפלאפון שלך בקביעות כמו בגדים? - מתי בפעם האחרונה שברת משהו? - מה המקצוע האהוב עליך בביס? - מי חוץ מבראד פיט, הבנאדם הכי יפה בעולם? - איזה מבין שלושת סרטי אוסטין פאוורס את הכי אהבת? או שאת לא ראית אף אחד מהם?! - את טבעונית, נכון? את אוכלת "ביצי חופש"? - מה היית מעדיפה שיהיה לך: שיער חלק או שיער מתולתל? - איך נראית הפיג'מה שלך?
- באיזה שמפו את משתמשת? וזהו! אני מקווה שנהנית!

efratushke

New member
עוד!! איזה כיף לי!!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

- מה הפרסומת שהכי מעצבנת אותך?? תשובה: אני יודעת?.. על הפרסומות של הקוקה קולה!!!!!!! אבל בדרך כלל בפרסומות אני מעבירה ערוץ אם לא בשירותים חחח - איזה צבע של M&M את מעדיפה לאכול? תשובה: תמיד יש צבע מוזררר שלא קשור לשום דבר! יוצא דופן.. שאין מושג איך הוא בשקית פתאום!!! אז אותו
- איזה חיה היית רוצה להיות? תשובה: חתול..
אבל מהחכמים חחח - אם בחרת בציפור: איזה ציפור היית רוצה להיות? תשובה: ציפור שיר.............................. (קיטשיות!!!!!!) - האם את מחליפה פאנלים לפלאפון שלך בקביעות כמו בגדים? תשובה: אני יכולה להחליף פאנלים לפלאפון?.... אם כן בכיף למה לא! - מתי בפעם האחרונה שברת משהו? תשובה: אני כמעט שוברת אנשים כל יום.. אני מועדת כל הזמן חחחח זה עוד יעלה בחיים של כתומה חחחחח - מה המקצוע האהוב עליך בביס? תשובה: המורחבים שלי: בעיקר מוסיקה!!!!!!!!!!!!!! עדיפות שניה: פסיכולוגיה, עדיפות שלישית: סוציולוגיה.. אני דווקא אוהבת מתמטיקה... מממ... מה? חחחחח - מי חוץ מבראד פיט, הבנאדם הכי יפה בעולם? תשובות: מיתר, שמוליק ואורן - המוכרים בבלוקבאסטר!!! שדרך אגב: מיתר דומה לג'וני דופ!!!! - איזה מבין שלושת סרטי אוסטין פאוורס את הכי אהבת? או שאת לא ראית אף אחד מהם?! תשובה: כולם חוזרים על עצמם........................ - את טבעונית, נכון? את אוכלת "ביצי חופש"? תשובה: אני נמנעת רק ממוצרי חלב... ביצים! בכיף למה לא?!!?!?!?! למרות שלפני יומיים התחלקתי עם כתומה בפיצה... נו טוב חחח - מה היית מעדיפה שיהיה לך: שיער חלק או שיער מתולתל? תשובה: הכל!!!!!!!!! רק לא את הג'יפה שעל הראש שלי!!!!!!!!! - איך נראית הפיג'מה שלך? תשובה: (רק כתומה תבין) יש ציור של המורה שלי על הפיג'מה שלי
- באיזה שמפו את משתמשת? תשובה: דאב
הנוסחה החדשה עם הלחות...
חחחחחחחחחח

מה??

אני בשוק! הפרסומת השנואה עליך היא לא בירקן-שתוק?! אוחחחחח כל פעם שהיא מופיעה אני עושה MUTE או שמה את האצבעות באוזניים וצועקת!
חחח

מצחיקה?...

איך ההוגים של הרעיון חשבו על דבר כ"כ שנון ומקורי?!
חבובונת, מה נסגר איתך?! אין לי שום כוונה להעליב, אבל הפרסומת הזו לא מצחיקה... היא מעצבנת!

למעלה