אחרי שינה של שעה וחצי בערך..
שפשוט החלטתי להתעורר ולבדוק מה כולה.. (השעון צלצל) החלטתי לא ללכת שוב לניצנים היום אבל!!! נכנסתי להתעדכן בפורום וראיתי את זה.. ולא יכולתי שלא לענות... למרות שאני חצי מתההההההההההה שאלה: מה את עושה כשאומרים לך שלום ברחוב? תשובה: תלוי מי! #אדם רצוי מאוד!: צעקה (שכל הריחוב ישמע שאני נרגשת) - בדרך כלל האדם הרצוי מתחיל מלמול "רק לא לצע...... (צעקה!!!).... לצעוק..." ממממ חיבוקים, נשיקות, אונס על הדרך וכו #אדם רצוי מינוס: "היי מה שלומך?" מלווה בחיבוק #אדם לא רצוי בכלללללל!!! זה כבר מתחלק לשניים
א' אדם לא רצוי בכלל שבטוח שהוא הכי חמוד ומגניב אבל אני שונאת אותו: חיוך מזויייייייייייייייייף ואם הוא דורש אז נשיקה בשביל הרישמיות... ב' אדם לא רצוי בכלל שאני הכי שונאת בעולם!!: הוא לא יגיד לו שלום.. אני עוברת לצד השני של הכביש כאילו לא ראיתי אותו.. ואם הוא צועק לי "אפרת!!!!!" ומנפנף שלום - מחזירה.. ככה בנחמדות
#אנשים שאני לא מכירה: אני אדם די ביישן.. לא רואים!? חחח אני משפילה מבט חחחחח שאלה: אם קרה והיית פוגשת את זיגו ברחוב, היית אומר לו שלום? תשובה: אני מתכננת את היום הזה עוד מיום היוולדי!!!! בטח שהיתי אומרת לו שלום!!! בטח שבטח!! ולא גם שלום!!! היתי אומרת עוד דברים שלא אציין כרדע כי יש דברים שהשתיקה והצניעות יפות להם
טרה לה לה לה לה לה..................... שאלה: השאלה הקבועה - ביסלי, איזה ולמה? תשובה: האמת שאני לא אוכלת ביסלי.. זה משמין חחח! אבל אם כבר אז ביסלי הולך בגדול!!! טעם בצל!!! שאלה: כמה כסף יש לך בארנק ברגע זה? תשובה: *הולכת לספור ולעשות פיפי על הדרך* אפילו הלכתי לקחת ארטיס על הדרך
מספר השקלים החדשייייייים שבארנקי הפקצעי: 133.90 אפרת עשירה חחחח
שאלה: האם אי פעם היית בחו"ל? תשובה: כן! (באגרסיביות) חחח היתי בצרפת באיזה כתה ג'-ד' עם האבא החמוד שלי ובאיטליה עם כל המשפחה לכבוד חתונת האח הכוסון
(איזו חתונה מרגשת היתה!! אם אתם רוצים יש המון תמונות חח) שאלה: נכון שתבואי לבקר אותי ברבין כדי שכולם יראו איזה מאגניב אני שיש לי חברים יודבתניקים? תשובה: חחחח מממ אני מכירה כל כך הרבה ברבין.. אני אבוא בשביל כולם! חחחחחחחחחחח צר לי
אבל!! אתה תקבל ממני יחס מועדף ואז תצא מאגניב!!! כן? שאלה: נכון שזה מצחיק לשים על עכבר בקבוק ניטרוגליצרין ולשלוח עליו חתול? בעצם זה מצחיק רק בסרטים מצוירים.. תשובה: אתה שואל אותי? לא ניסיתי.. אולי מצחיק אולי לא.. אני רק יודעת שיש המון סיכוי שאני אצחק כי אני צוחקת משטויות.. מה גם שאם כתומה תעשה את זה אני אצחק בליינד כי זה יהיה מלווה בקולות או משהו! אז כן נו, בסדר?! חחח שאלה: למה את מעדיפה מסנג'ר על אייסיקיו? או במילים אחרות, למה את מסנג'רת אותו? תשובה: למה?!, אמא ש'ך ז**ה!!!! סתם.. חחחחח אני צריכה להתחיל להשתמש יותר בתשובה הזאת
מממ כי איי סי קיו שונא אותי והוא תוקע לי את המחשב!!! שלא נדע מצרות!! קבצים הוא מתאבד ברגע שאני רק מזכירה את זה!!! כשאני מדליקה את האיי סיק יו המחשב שלי מפחד והוא בהיכון! היתה תקופה שהוא לא נתן לי להתקרב אליו במרחק קילומטרים!!! ממ סיפור כאוב
מילה סופית: מסנג'ר לשילון - הוא הבוס! שאלה: איזה סוג של קציצות האהוב עליך? תשובה: שניצל טביעול - תירס לייט
עד שאני אקבל מזה סרטן או משהו... סרטן? חסילון
שאלה: מה התאריך לידה שלך? תשובה: 9.2.1987 שאלה: מה המזל שלך? תשובה: דלי שאלה: מה המזל הרע שלך? תשובה: ילד (דלי, הפוך? חחחח.. לצערי זה קבל משמעות חדשה חחח) שאלה: מה את מתכננת לעשות ביום שישי ה-13? תשובה: לראות סרטים מפחידים משהו בסט! אוף אבל אני ממש בעייתית - אני ממש אוהבת סרטי אימה! ואת כולם _אפילו הכי דפוקים מבינהם!) אני אוהבת את התרגשות והכל!! אבל אחרי הסרט אני בסרטים.. לא ישנה בלילה.. רואה ילדות מתות בשמלה לבנה מחוץ לחלון (קוצה שלושית חחח) וכו וכו!! עצווווווווווב!
שאלה: האם את קלפטומנית? תשובה: מה זאת השאלה הזאת?!?!!? חסרים לי סעיפים?!?!?!?!?!? כן
חח סתם לא רציני.. אבל הצחקתי את עצמי.... חיחיחיחי... מממ טוב זה באמת לא כזה מצחיק חחח שאלה: מיץ מישמיש או מיש מיצמיצ? תשובה: כל התשובות נכונות! (מה?...) אתה יודע איך השטויות האלה עובדות עלי טוב ב5 בבוקר חחחחחח שאלה: מה דעתך על תחנת הרכבת הבאה עלינו לטובה בסוף סוקולוב? תשובה: רק רע למען האמת! זה האריך לי את ההליכה בבוקר! איזה עיקוף עשו בגללו בכביש שלא נדע מצרות!!! ואיזה מטונף! ו.. ו.... כשיהיו תוצאות אני אגיד את דעתי אחרי שאשקול בשנית
שאלה: מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? (אני רוצה תיאור סיבה ותיאור תכלית!) תשובה: האמת שאני לא מתפלאה! זברה חכמה! אם יכולתי היתי בפיג'מה כל החיים!!!! ישנים כל היום ובעיקר - לא לובשים חזיה!!!!!! (למרות שאני יכולה לא ללבוש חזיה גם בלי פיג'מה
למרות שנגמלתי חחח) שאלה: האם את קוראת ספרים? תשובה: בדיוק חשבתי על זה.. לקחתי מהספרה לחופש שני ספרים בפסיכולוגיה/סוציולוגיה לקרוא.. ונשברתי בעמודים הראשונים.. לא עיניין אותי! אני קוראת דברים שאני מסוגלת ללמוד מהם (כמו מאמרים או ספרי לימוד - המעניינים בינהם חח) כי אני בנאדם שמאוד אוהב ללמוד דברים חדשים כל הזמן!! אבל עלילות למניהן.. אין לי סבלנות! אני מהמכורים לסרטים! יש לי מנוי בבלוקבסטר, בענק הוידאו ומנוי בקולנוע חחחחח שאלה: האם את קורעת ספרים? תשובה: נראה לך?!?!?! איפה שקרעו ספרים - יקרעו גם בני אדם!!!! וואו איזה משפט קשה טיכוווווווווווווווווו חחח שאלה: אי פעם ראית את מגרש השדים? תשובה: במבט חטוף.... אבל בגלל שהחלטתי לא לסוע גם היום לניצנים - אראה את זה היום!!! ואני שמחה!!!!!! מתה לראות את זה!!!! שאלה: את יודעת מי זה סטנלי קובריק? תשובה: במאי יהודי או משהו? אינטילגנציה מלאכותית? מממ הוא לא מת?! אולי כדאי שאני אחזור לישון קצת....
(פיהוק)